Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Meracus Hotel

11 Hang Dau Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Balkon/Terras Meracus Hotel Hanoi - Lobby Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Bar/Lounge Meracus Hotel Hanoi - Badkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Badkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer
Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Badkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer
Gebied: Hoan Kiem District Aantal kamers: 22
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Superieur
Verhouding prijs/kwaliteit
9,3
Ligging
9,5
Personeel
9,3
Hygiëne/conditie hotel
9,4
Kamercomfort
9,2
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (669)
Sorteer op:
Marie L. Individuele reizigers Netherlands, 23 maart 2014
Een zeer prettig hotel , midden in het centrum

ligging midden in het centrum , bijzonder vriendelijk en attent personeel , heerlijk ontbijtbuffet
9,3
wij hebben een zeer prettig verblijf gehad in dit hotel. Alles werd voor je op een professionele manier geregeld. Niets was het personeel te veel ! De kamers werden met bijzondere zorg gepresenteerd , het zag er goed uit ! Ook het ontbijt was van hoge kwaliteit. De centrale ligging bracht met zich mee dat niet elke kamer een raam met uitzicht had.De prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Rapporteer deze beoordeling
Bastiaan M. Groepen Netherlands, 8 november 2013
Gunstig gelegen

Gunstig gelegen, kleinschalig, lekker ontbijt
8,7
Ondanks ons verzoek om een kamer met 2 aparte bedden was dit niet doorgekomen. Hierdoor moesten we een upgrade boeken. Na lange discussie met de manager hebben we hier uiteindelijk niet voor betaald en hebben we zo een mooie oplossing gevonden (zij gaven aan dat dit door Agoda kwam)Ontbijt was erg lekker. Kamers zijn krap maar sfeervol. Lekkere stortdouche, laptop op de kamer. Uitstekend hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Bastiaan M. Groepen Netherlands, 8 november 2013
Knus, klein hotel ideaal gelegen

Centraal in het centrum, om de hoek bij het waterpuppet theater
8,7
Kleine kamers maar zit alles in wat je nodig hebt. Ondanks de kleine kamer wel luxe. Hadden 2 x een tweepersoonskamer en 1 x een kamer met twee aparte bedden. Kamer met 2 aparte bedden was niet beschikbaar. Na veel moeite kregen ze een grotere kamer met 2 aparte bedden. Moesten hier wel redelijk veel voor bijbetalen. Hier waren we t niet mee eens en na flinke discussie niet hoeven bijbetalen. Prima opgelost! Ontbijt was super.
Rapporteer deze beoordeling
Shailendra K. (Echt)paren Netherlands, 8 november 2013
Goede service en ligging

Service,ligging,kamer
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Joyce P. Groepen Netherlands, 17 juni 2012
heerlijk hotel

heerlijke bedden
7,7
bij het inchecken een geweldig onthaal met wat drinken en frisse doekjes. we waren erg vroeg vanwege de vlucht en we konden om half 9 al onze kamer in. we kregen een familiekamer maar deze was volgens afspraak van de deluxe en daarbij hadden we gewoon meer ruimte dan we hadden verwacht. de mensen zijn vriendelijk en staan voor je klaar. het ontbijt smaakt ook heerlijk nadeel is wel dat het in een raamloze kelder is. verder ziet het hotel er mooi en onderhouden uit is het dichtbij het hoan kiem meer en midden in old quater.
Winkel tip: old quater en vooral de markt is het onderhandelen waard!
Rapporteer deze beoordeling
Joshi B. Zakelijke reizigers India, 8 augustus 2015
very nice rooms,staff,location,adaptability & all

hospitality
10
Fantastic
Rapporteer deze beoordeling
Yi X. (Echt)paren Singapore, 3 augustus 2015
Good and clean hotel. Breakfast is good too!

Clean, good, friendly hotel staff and good breakfast
9,3
Comfortable bed, good bathroom, nice breakfast, very friendly hotel staff. Very satisfied with the hotel!
Rapporteer deze beoordeling
Richard H. Individuele reizigers Singapore, 26 juli 2015
A hidden gem!

Service, Location, Quality
10
Room was spacious and clean. Location is minutes from Hoan Kiem Lake, close to all the actions. Staffs were so helpful and always with a big smile. Breakfast was good as well, with a chef ready to cook the type of eggs you want just like a 5 stars hotel. If this is a 3 star hotel, then it's the best 3 star I've ever stayed in.
Rapporteer deze beoordeling
Atthawat T. (Echt)paren Thailand, 13 juli 2015
GOOD I WILL COME BACK AGAIN

SERVICE FOOD ROOM
10
good everything
Rapporteer deze beoordeling
Bertrand H. (Echt)paren France, 12 juli 2015
Feeling very special

Service rooms breakfast
9,7
Very enjoyable stay where we felt treated like VIPs. Lots of generous services were offered to us: postage, bookings, navigation help and dining out experiences, extended check out and showers on early arrival. A haven of peace in the hectic Hanoi and the staff was so friendly!
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Meracus Hotel HanoiMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - Balkon/TerrasMeracus Hotel Hanoi - LobbyMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - Bar/LoungeMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - Balkon/TerrasMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06