Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Meracus Hotel

11 Hang Dau Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Superieur

9,2

uit 734 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
9,3
Ligging
9,5
Personeel
9,4
Hygiëne/conditie hotel
9,4
Kamercomfort
9,3
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (734)
Sorteer op:
Marie L. Individuele reizigers Netherlands, 23 maart 2014
Een zeer prettig hotel , midden in het centrum

ligging midden in het centrum , bijzonder vriendelijk en attent personeel , heerlijk ontbijtbuffet
9,3
wij hebben een zeer prettig verblijf gehad in dit hotel. Alles werd voor je op een professionele manier geregeld. Niets was het personeel te veel ! De kamers werden met bijzondere zorg gepresenteerd , het zag er goed uit ! Ook het ontbijt was van hoge kwaliteit. De centrale ligging bracht met zich mee dat niet elke kamer een raam met uitzicht had.De prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Rapporteer deze beoordeling
Bastiaan M. Groepen Netherlands, 8 november 2013
Gunstig gelegen

Gunstig gelegen, kleinschalig, lekker ontbijt
8,7
Ondanks ons verzoek om een kamer met 2 aparte bedden was dit niet doorgekomen. Hierdoor moesten we een upgrade boeken. Na lange discussie met de manager hebben we hier uiteindelijk niet voor betaald en hebben we zo een mooie oplossing gevonden (zij gaven aan dat dit door Agoda kwam)Ontbijt was erg lekker. Kamers zijn krap maar sfeervol. Lekkere stortdouche, laptop op de kamer. Uitstekend hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Bastiaan M. Groepen Netherlands, 8 november 2013
Knus, klein hotel ideaal gelegen

Centraal in het centrum, om de hoek bij het waterpuppet theater
8,7
Kleine kamers maar zit alles in wat je nodig hebt. Ondanks de kleine kamer wel luxe. Hadden 2 x een tweepersoonskamer en 1 x een kamer met twee aparte bedden. Kamer met 2 aparte bedden was niet beschikbaar. Na veel moeite kregen ze een grotere kamer met 2 aparte bedden. Moesten hier wel redelijk veel voor bijbetalen. Hier waren we t niet mee eens en na flinke discussie niet hoeven bijbetalen. Prima opgelost! Ontbijt was super.
Rapporteer deze beoordeling
Shailendra K. (Echt)paren Netherlands, 8 november 2013
Goede service en ligging

Service,ligging,kamer
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Joyce P. Groepen Netherlands, 17 juni 2012
heerlijk hotel

heerlijke bedden
7,7
bij het inchecken een geweldig onthaal met wat drinken en frisse doekjes. we waren erg vroeg vanwege de vlucht en we konden om half 9 al onze kamer in. we kregen een familiekamer maar deze was volgens afspraak van de deluxe en daarbij hadden we gewoon meer ruimte dan we hadden verwacht. de mensen zijn vriendelijk en staan voor je klaar. het ontbijt smaakt ook heerlijk nadeel is wel dat het in een raamloze kelder is. verder ziet het hotel er mooi en onderhouden uit is het dichtbij het hoan kiem meer en midden in old quater.
Winkel tip: old quater en vooral de markt is het onderhandelen waard!
Rapporteer deze beoordeling
Van C. (Echt)paren Vietnam, 3 mei 2016
Location and friendly staff
5,3
Very nice hotel with good location: walking distance to the lake.....
Rapporteer deze beoordeling
Lynn T. Groepen Singapore, 18 april 2016
Meracus Hotel
5,7
Meracus Hotel is located in a shoe district so most shops selling bags, shoes and more shoes. Have a few selection of spa. Food places can be found but not much selection as compared to staying near Old Quarter Hoam Kiem District. Traffic still easy to navigate. Also near their local wet market. Hotel buffet selection is very limited but the polite staff and clean big room made up for this shortage. Overall a good place and worth your money.
Rapporteer deze beoordeling
Maria P. Individuele reizigers Vietnam, 8 april 2016
Amazing hotel. Great personnel
5,7
Great experience
Rapporteer deze beoordeling
Gary H. Individuele reizigers Australia, 7 april 2016
Location- Close to the Lake and plenty of local in
6,3
The Meracus 2 is the flagship and its easy to see why. The suites are great. Very large and with great facilities. What makes the Meracus hotels is the staff. Nothing is too much for them and they are so genuinely helpful and caring. I would return to this hotel again and again!
Rapporteer deze beoordeling
Hyunjin C. Zakelijke reizigers South Korea, 7 april 2016
The service is just amazing!
6,7
Fully satisfied with wonderful services and really appreciated with all their support especially during pouring time! Thanks again!
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Meracus Hotel HanoiMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - Balkon/TerrasMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - Hotel interieurMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - Balkon/TerrasMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07