of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Meracus Hotel

11 Hang Dau Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Balkon/Terras Meracus Hotel Hanoi - Lobby Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Bar/Lounge Meracus Hotel Hanoi - Badkamer
Gebied: Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer Aantal kamers: 22
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Uitstekend

9,2

uit 627 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
9,3
Ligging
9,5
Personeel
9,3
Hygiëne/conditie hotel
9,4
Kamercomfort
9,3
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (627)
Sorteer op:
Marie L. Individuele reizigers Netherlands, 23 maart 2014
Een zeer prettig hotel , midden in het centrum

ligging midden in het centrum , bijzonder vriendelijk en attent personeel , heerlijk ontbijtbuffet
9,3
wij hebben een zeer prettig verblijf gehad in dit hotel. Alles werd voor je op een professionele manier geregeld. Niets was het personeel te veel ! De kamers werden met bijzondere zorg gepresenteerd , het zag er goed uit ! Ook het ontbijt was van hoge kwaliteit. De centrale ligging bracht met zich mee dat niet elke kamer een raam met uitzicht had.De prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Bastiaan M. Groepen Netherlands, 8 november 2013
Gunstig gelegen

Gunstig gelegen, kleinschalig, lekker ontbijt
8,7
Ondanks ons verzoek om een kamer met 2 aparte bedden was dit niet doorgekomen. Hierdoor moesten we een upgrade boeken. Na lange discussie met de manager hebben we hier uiteindelijk niet voor betaald en hebben we zo een mooie oplossing gevonden (zij gaven aan dat dit door Agoda kwam)Ontbijt was erg lekker. Kamers zijn krap maar sfeervol. Lekkere stortdouche, laptop op de kamer. Uitstekend hotel.
Bastiaan M. Groepen Netherlands, 8 november 2013
Knus, klein hotel ideaal gelegen

Centraal in het centrum, om de hoek bij het waterpuppet theater
8,7
Kleine kamers maar zit alles in wat je nodig hebt. Ondanks de kleine kamer wel luxe. Hadden 2 x een tweepersoonskamer en 1 x een kamer met twee aparte bedden. Kamer met 2 aparte bedden was niet beschikbaar. Na veel moeite kregen ze een grotere kamer met 2 aparte bedden. Moesten hier wel redelijk veel voor bijbetalen. Hier waren we t niet mee eens en na flinke discussie niet hoeven bijbetalen. Prima opgelost! Ontbijt was super.
Shailendra K. (Echt)paren Netherlands, 8 november 2013
Goede service en ligging

Service,ligging,kamer
8,7
Joyce P. Groepen Netherlands, 17 juni 2012
heerlijk hotel

heerlijke bedden
7,7
bij het inchecken een geweldig onthaal met wat drinken en frisse doekjes. we waren erg vroeg vanwege de vlucht en we konden om half 9 al onze kamer in. we kregen een familiekamer maar deze was volgens afspraak van de deluxe en daarbij hadden we gewoon meer ruimte dan we hadden verwacht. de mensen zijn vriendelijk en staan voor je klaar. het ontbijt smaakt ook heerlijk nadeel is wel dat het in een raamloze kelder is. verder ziet het hotel er mooi en onderhouden uit is het dichtbij het hoan kiem meer en midden in old quater.
Winkel tip: old quater en vooral de markt is het onderhandelen waard!
Timothy M. (Echt)paren United States of America, 15 maart 2015
great hotel fine staff

location staff food
9,3
i enjoyed the meracus 1, after at the Meracus 2 a couple times, i was very pleased with this location.
Ken B. (Echt)paren Australia, 5 maart 2015
Excellent staff

Staff were extremely helpful. Good location for shopping. Close to many eateries
9,7
Cannot recomend this hotel highly enough. The staff were incredibly helpful and polite. Good location for shopping. Stayed at this hotel on our return visit to Hanoi.
Melissa M. (Echt)paren Malaysia, 16 februari 2015
great location

good location, wide spread of breakfast, friendly staffs
8,7
pleasant short stay
Peter B. Individuele reizigers Sweden, 1 februari 2015
Fantastic!!

Location, service, cleanliness, frienliness,atmosphere
9,7
Very professional and serviceminded staff. They do whatever they can to make you feel at home and welcome.
Rashad T. Groepen United Kingdom, 26 januari 2015
Excellent

Staff, Room, Location
9,7
Our stay was wonderful but made even better by the staff who kept us talking about them even after we left to go home. They were helpful and patient in helping us find places to eat and helping us to arrange a trip to Ha Long Bay.They were easy to talk to, we spent some of our time talking and laughing with them. The rooms were extremely comfortable and the rose petals on the bed and in the sink were thoughtful, it took until I was ready to go to bed to put them in the bin, it felt like a shame. Also, the inclusion of a laptop in each room was a very welcome surprise. The hotels location was ideal, plenty of restaurants, cafes and shops within short walking distance!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Meracus Hotel HanoiMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - Balkon/TerrasMeracus Hotel Hanoi - LobbyMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - Bar/LoungeMeracus Hotel Hanoi - Badkamer


AS-AGWEB-3B01