of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Meracus Hotel

11 Hang Dau Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer, Hanoi, Vietnam (Bekijk kaart)

Boek nu!

Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Balkon/Terras Meracus Hotel Hanoi - Lobby Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Bar/Lounge Meracus Hotel Hanoi - Badkamer
Gebied: Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer Aantal kamers: 22
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Uitstekend

9,2

uit 585 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
9,3
Ligging
9,5
Personeel
9,3
Hygiëne/conditie hotel
9,4
Kamercomfort
9,3
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (585)
Sorteer op:
Marie L. Individuele reizigers Netherlands, 23 maart 2014
Een zeer prettig hotel , midden in het centrum

ligging midden in het centrum , bijzonder vriendelijk en attent personeel , heerlijk ontbijtbuffet
9,3
wij hebben een zeer prettig verblijf gehad in dit hotel. Alles werd voor je op een professionele manier geregeld. Niets was het personeel te veel ! De kamers werden met bijzondere zorg gepresenteerd , het zag er goed uit ! Ook het ontbijt was van hoge kwaliteit. De centrale ligging bracht met zich mee dat niet elke kamer een raam met uitzicht had.De prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Bastiaan M. Groepen Netherlands, 8 november 2013
Gunstig gelegen

Gunstig gelegen, kleinschalig, lekker ontbijt
8,7
Ondanks ons verzoek om een kamer met 2 aparte bedden was dit niet doorgekomen. Hierdoor moesten we een upgrade boeken. Na lange discussie met de manager hebben we hier uiteindelijk niet voor betaald en hebben we zo een mooie oplossing gevonden (zij gaven aan dat dit door Agoda kwam)Ontbijt was erg lekker. Kamers zijn krap maar sfeervol. Lekkere stortdouche, laptop op de kamer. Uitstekend hotel.
Bastiaan M. Groepen Netherlands, 8 november 2013
Knus, klein hotel ideaal gelegen

Centraal in het centrum, om de hoek bij het waterpuppet theater
8,7
Kleine kamers maar zit alles in wat je nodig hebt. Ondanks de kleine kamer wel luxe. Hadden 2 x een tweepersoonskamer en 1 x een kamer met twee aparte bedden. Kamer met 2 aparte bedden was niet beschikbaar. Na veel moeite kregen ze een grotere kamer met 2 aparte bedden. Moesten hier wel redelijk veel voor bijbetalen. Hier waren we t niet mee eens en na flinke discussie niet hoeven bijbetalen. Prima opgelost! Ontbijt was super.
Joyce P. Groepen Netherlands, 17 juni 2012
heerlijk hotel

heerlijke bedden
7,7
bij het inchecken een geweldig onthaal met wat drinken en frisse doekjes. we waren erg vroeg vanwege de vlucht en we konden om half 9 al onze kamer in. we kregen een familiekamer maar deze was volgens afspraak van de deluxe en daarbij hadden we gewoon meer ruimte dan we hadden verwacht. de mensen zijn vriendelijk en staan voor je klaar. het ontbijt smaakt ook heerlijk nadeel is wel dat het in een raamloze kelder is. verder ziet het hotel er mooi en onderhouden uit is het dichtbij het hoan kiem meer en midden in old quater.
Winkel tip: old quater en vooral de markt is het onderhandelen waard!
Melody W. Individuele reizigers Canada, 20 juni 2014
Boutique hotel in prime location in Hanoi

1. Location 2. Clean room with laptop 3. Nice Staff
10
Kim S. (Echt)paren Malaysia, 9 juni 2014
Comfortable and homely.

Fast check-in & check-out, friendly & attentive staff and value for money.
9,3
Though this is a small hotel, the management has done a good job. Keep it up!
Bao K. Individuele reizigers Vietnam, 1 juni 2014
Pleasant and comfortable

Classic design, good location, good service
9
Fok B. Zakelijke reizigers Malaysia, 21 mei 2014
I am a repeat customer

1. Attentive, firendly and professional staff 2. Great breakfast 3. Location
9,7
Only wish that they provide a bigger table for us to do our work. This is the best experience i have in a hotel so far
David D. Individuele reizigers Australia, 17 mei 2014
Most enjoyable, friendly and wonderful stay.

The staff were outstanding, great central location, good well presented rooms.
9,3
Had a wonderful stay at the Meracus Hotel, the rooms were excellent and the location in the old part of the city was really good. The highlight were the staff, always genuinely happy and smiling, willing to help with anything and had good recommendations on places to go and where to eat. Would highly recommend anyone to stay.
Stefano B. Groepen Italy, 30 april 2014
Good location and price

Location, price, staff
8,7
We enjoyed staying here, maybe the room was a bit small for 2 person and sometime internet didn't work so good; location is great, breakfast was good also, cheap and friendly staff. I would choose it again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Meracus Hotel HanoiMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - Balkon/TerrasMeracus Hotel Hanoi - LobbyMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - Bar/LoungeMeracus Hotel Hanoi - Badkamer


AS-AGWEB-3B06