Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Meracus Hotel

11 Hang Dau Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Superieur

9,2

uit 710 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
9,3
Ligging
9,5
Personeel
9,4
Hygiëne/conditie hotel
9,4
Kamercomfort
9,3
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (710)
Sorteer op:
Marie L. Individuele reizigers Netherlands, 23 maart 2014
Een zeer prettig hotel , midden in het centrum

ligging midden in het centrum , bijzonder vriendelijk en attent personeel , heerlijk ontbijtbuffet
9,3
wij hebben een zeer prettig verblijf gehad in dit hotel. Alles werd voor je op een professionele manier geregeld. Niets was het personeel te veel ! De kamers werden met bijzondere zorg gepresenteerd , het zag er goed uit ! Ook het ontbijt was van hoge kwaliteit. De centrale ligging bracht met zich mee dat niet elke kamer een raam met uitzicht had.De prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Rapporteer deze beoordeling
Bastiaan M. Groepen Netherlands, 8 november 2013
Gunstig gelegen

Gunstig gelegen, kleinschalig, lekker ontbijt
8,7
Ondanks ons verzoek om een kamer met 2 aparte bedden was dit niet doorgekomen. Hierdoor moesten we een upgrade boeken. Na lange discussie met de manager hebben we hier uiteindelijk niet voor betaald en hebben we zo een mooie oplossing gevonden (zij gaven aan dat dit door Agoda kwam)Ontbijt was erg lekker. Kamers zijn krap maar sfeervol. Lekkere stortdouche, laptop op de kamer. Uitstekend hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Bastiaan M. Groepen Netherlands, 8 november 2013
Knus, klein hotel ideaal gelegen

Centraal in het centrum, om de hoek bij het waterpuppet theater
8,7
Kleine kamers maar zit alles in wat je nodig hebt. Ondanks de kleine kamer wel luxe. Hadden 2 x een tweepersoonskamer en 1 x een kamer met twee aparte bedden. Kamer met 2 aparte bedden was niet beschikbaar. Na veel moeite kregen ze een grotere kamer met 2 aparte bedden. Moesten hier wel redelijk veel voor bijbetalen. Hier waren we t niet mee eens en na flinke discussie niet hoeven bijbetalen. Prima opgelost! Ontbijt was super.
Rapporteer deze beoordeling
Shailendra K. (Echt)paren Netherlands, 8 november 2013
Goede service en ligging

Service,ligging,kamer
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Joyce P. Groepen Netherlands, 17 juni 2012
heerlijk hotel

heerlijke bedden
7,7
bij het inchecken een geweldig onthaal met wat drinken en frisse doekjes. we waren erg vroeg vanwege de vlucht en we konden om half 9 al onze kamer in. we kregen een familiekamer maar deze was volgens afspraak van de deluxe en daarbij hadden we gewoon meer ruimte dan we hadden verwacht. de mensen zijn vriendelijk en staan voor je klaar. het ontbijt smaakt ook heerlijk nadeel is wel dat het in een raamloze kelder is. verder ziet het hotel er mooi en onderhouden uit is het dichtbij het hoan kiem meer en midden in old quater.
Winkel tip: old quater en vooral de markt is het onderhandelen waard!
Rapporteer deze beoordeling
Pinrada P. (Echt)paren Thailand, 22 januari 2016
Nice and worth staying hotel

Friendly and helpful staffs, clean, good location
10
Impressive, staffs are very friendly and very helpful. The room is clean, all facilities in room are ready to use. Nice breakfast. Good location.
Rapporteer deze beoordeling
Shigenori S. Zakelijke reizigers Japan, 19 januari 2016
good hotel

food,service,comfortable room
9,7
Good service ,reasonable fee, and very good morning buffet. I will stay again.
Rapporteer deze beoordeling
Philip S. (Echt)paren Australia, 18 januari 2016
Great location, the best shower head ever

Location, shower head, beds
10
Absolutely no negatives at all. Staff was nice and friendly. Beds were comfy. And the shower head is the best ever. There is a top one and 3 in the middle which sprays horizontally. There were free water, fruit and snacks, other hotels just gave free water. Location is right in the old quarter and beside the lake. I stayed at 2 hotels in hanoi. Oriental central hotel ( ranked 2 on tripadvisor) and this one. Its was the same price and this one was heaps better even though it is lower ranked.
Rapporteer deze beoordeling
Richard D. Individuele reizigers United States of America, 4 januari 2016
fantastic Hotel super location and THE BEST STAFF

Staff staff staff location great breakfast
10
Meracus Hotel is destined for success, no wonder I see there is a Meracus 2... I was traveling with a male friend 55 n 65. We arrived on New years eve 2015, from the moment we arrived the staff was super friendly, impressively informative and well spoken in English. They provided local maps, tips and business card with maps to get to the hotel..which in the old quarter of Hanoi is a blessing. The rooms were fully equipped, nothing left out or forgotten, Each room has its own laptop and router for excellent wi fi. Breakfast included was a small but impressive buffet and ala carte. The location is just on the edge of the old quarter and moments walk from the lake. Having stayed in many 5 star hotels, Sheraton Marriott, W etc... This hotel would easily rival in service...Any issue will be resolved to your satisfatcion.. This small cozy and quaint boutique hotel was way beyond expectations. There is even a nice bottle of chillean cab/sav in the mini bar and reasonably priced not resort priced Excellent value special thanks to Linn at reception for all the great service and friendly smile. Rick from Hawaii USA
Rapporteer deze beoordeling
Richard D. Individuele reizigers United States of America, 1 januari 2016
Fanastic Hotel 5 star service at 3 star price

Staff staff staff location
10
Meracus Hotel is destined for success, no wonder I see there is a Meracus 2... I was traveling with a male friend 55 n 65. We arrived on New years eve 2015, from the moment we arrived the staff was super friendly, impressively informative and well spoken in English. They provided local maps, tips and business card with maps to get to the hotel..which in the old quarter of Hanoi is a blessing. The rooms were fully equipped, nothing left out or forgotten, Each room has its own laptop and router for excellent wi fi. Breakfast included was a small but impressive buffet and ala carte. The location is just on the edge of the old quarter and moments walk from the lake. Having stayed in many 5 star hotels, Sheraton Marriott, W etc... This hotel would easily rival in service...Any issue will be resolved to your satisfatcion.. This small cozy and quaint boutique hotel was way beyond expectations. There is even a nice bottle of chillean cab/sav in the mini bar and reasonably priced not resort priced Excellent value special thanks to Linn at reception for all the great service and friendly smile. Rick from Hawaii USA
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Meracus Hotel HanoiMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - Balkon/TerrasMeracus Hotel Hanoi - LobbyMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - Bar/LoungeMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - Balkon/TerrasMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06