of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Merdeka Palace Hotel & Suites

Jalan Tun Abang Haji Openg, P.O. Box A298, Kuching Stadscentrum, Kuching, Maleisië 93000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gastenkamer Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gastenkamer Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gastenkamer Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gastenkamer Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gastenkamer Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Lobby Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Executive Lounge Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Receptie Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Zwembad Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restaurant Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restaurant Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Eten en drinken Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Bar/Lounge Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Bar/Lounge Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Hotel exterieur Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Vergaderruimte
Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Hotel exterieur Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Vergaderruimte Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Lobby Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Recreatie-faciliteiten Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gastenkamer
Gebied: Kuching Stadscentrum Aantal kamers: 213

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 674 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
7,9
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (674)
Sorteer op:
Melita F. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 juli 2013
Heerlijk en goedverblijf in luxe 3 kamerappartemen

Ruim, lux, schoon
9,3
Wij zijn een familie bestaan uit oma, opa, 2 zonen, schoondochter en kleinzoon van 2. Wij hadden de 3 kr appartement. Ruime appartement, schoon en lux. Personeel was heel vriendelijk. Shoppingmall aan de overkant en midden in het centrum dichtbij heel wat bezienswaardigheden. Er trad in het hotel een bend op die heel goed kon zingen. Wij hadden onverwacht een schitterende avond met goede cocktails. Ik kan iedereen dit hotel aanraden. Je krijgt waar voor je geld.
Danny P. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 23 augustus 2011
Groot onpersoonlijk hotel met oude kamers

ruime kamer
6
eerste indruk, wow een héél groot hotel, ni normaal! en dan kom je aan de receptie, moet je betalen voor de wifi! 20 rm voor 20 uur en het trekt op geen flikker! dus ik stond daar te zagen en te klagen aan de receptie. kregen we telefoon op de kamer, de baas van het hotel zat blijkbaar achter ons en zag dat ik niet goed gezind was! bij deze kregen we 7 dagen gratis wifi! dat hebben ze dan wel ff goedgemaakt! voor de rest, eten daar is veel te duur! een extra handdoek vragen vinden ze heel ingewikkeld! bed veel te klein, lakens trekken naar alle kanten! oude kamers. de lift die het soms wel en soms niet doet met een heel stom systeem (kaartje erin en eruit)
Gerrit W. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 14 juli 2011
Luxe uitstraling, ruime kamers, uitstekend ontbijt

Perfecte ligging, gunstige prijs (voor 5 -sterren) en uitgebreide bediening
8,7
het hotel ligt prachtig centraal bij alle bezienswaardigheden van kuching. (loopafstand). inrichting van de zeer ruime kamers is wel gedateerd. meubilair is wel aan vervanging toe en een aantal ramen is lek waardoor met regen water naar binnenkomt. niet storend. schoonmaak/handdoekvervanging dagelijks ontbijtbuffet is zeer uitgebreid! vriendelijk en behulpzaam personeel
Tip: de meeste bezienswaardigheden zijn op loopafstand. net als alle winkels en markten. neem ruim de tijd om hier van te genieten.
Pieter Z. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 april 2011
Zeer goed hotel. Aanrader.

9
10
zeer goed hotel. mooie kamers, schoon, vriendelijk behulpzaam personeel en een uitstekend ontbijt. met andere woorden is dit een goed hotel om te verblijven en is ook gelegen in het centrum met diverse grote winkelcentra op loopafstand. midden in het stadsgebeuren.
Uitgaansleven tip: Ligt mooi centraal gelegen. Station monorail vlakbij en anders zijn er wel de goedkope taxi's.
Petronella S. (Echt)paren Netherlands, 27 maart 2011
Geweldige lokatie met ruime kamer

goede keuken en goede service
9
bij inchecken viel het hen op dat het mijn verjaardag was en ze waren zo attent dat ze ons enige uren later een verjaardagstaart kwamen brengen, hetgeen door ons als zeer attent werd ervaren. de tv had een zeer slecht beeld, maar er werden direkt stappen ondernomen om het probleem op te lossen. ze hebben een zeer goede keuken, het wel jammerr dat het ontbijt hoofdzakelijk op het oostern ewas gericht, zodat ik mij tevreden moest stellen met jam.
James R. (Echt)paren Netherlands, 24 juni 2010
Merdeka Palace Kuching

ligging nabij centrum, prijs kwaliteitverhouding, heeft alles in huis
8
de ligging is perfect, dicht bij het centrum, niet ver van het vliegveld (20 minuten met de taxi). goed lifeband aanwezig consumpties is aan de hoge kant, het nodigt je zeker uit om elders te gaan eten en drinken. goede alternatieven zijn er volop. zwembad is klein en vrij gedateerd maar biedt een leuk uitzicht over de stad.
Restaurant tip: voor wat westers is James Brookes (eettentje) een goed alternatief. de tonijnsalade is super. de foodcorners is de winkelcentra zou ik meijden omdat de kwaliteit slecht is.
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 8 mei 2010
Kuching

vriendelijk personeel, goed restaurant
7
het hotel ligt redelijk centraal. binnen een kilometer zit je tussen de winkeltjes en bij de wandelgalerij aan de rivier. goede verbinding met het vliegveld. in het hotel, maar ook in het ernaast gelegen museum kunnen moooie dagtochten geboekt worden richting Longhouses en orang-oetangs. Diverse musea in de omgeving van het hotel geven een goed overzicht van de geschiedenis van Oost-Malaisie, zowel als inzicht in de flora en fauna van vandaag.
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 5 mei 2010
Kuching

vriendelijk personeel, goed restaurant
7
het hotel ligt redelijk centraal. binnen een kilometer zit je tussen de winkeltjes en bij de wandelgalerij aan de rivier. goede verbinding met het vliegveld. in het hotel, maar ook in het ernaast gelegen museum kunnen moooie dagtochten geboekt worden richting Longhouses en orang-oetangs. Diverse musea in de omgeving van het hotel geven een goed overzicht van de geschiedenis van Oost-Malaisie, zowel als inzicht in de flora en fauna van vandaag.
Nor E. Groepen Malaysia, 17 augustus 2014
Nice location. Bad hospitality.

Location. Location. Location.
5,3
The location is nice. But the hospitality is bad. Late check in. Supposed to be at 2pm but we have to wait for an hour to check into the room. Reception or front office staff are not friendly at all. The same goes to the manager. They can't handle large group of people who want to check in. They took so long to clean up the room. Only one lift operates. Long queue of people waiting to take the lift. No towels in the room. Took them two hours to provide the towels to us.
Rose S. (Echt)paren Malaysia, 17 augustus 2014
Spacious but poor cleanliness, friendly staff

Friendly staff
5,7
I was here to run for the first international Kuching marathon so the location was superb since the venue was just beside the hotel. However, the hotel soundproof was terrible. I was staying on the 15th floor but throughout the night i could hear all the preparations going below. Could not rest well at all. The rooms and living room were spacious but cleanliness is lacking. The pillows did not smell fresh and there were even leftover drinking bottles not clear away by housekeeping. The wallpapers were also torn on various areas. The escalator was also slow and only one was functioning for the 2 days i was there. The big plus point would b the friendly staff, everyone i encounter were friendly which sorta make up for the rest.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Merdeka Palace Hotel & Suites KuchingMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - GastenkamerMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - GastenkamerMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - GastenkamerMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - GastenkamerMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - GastenkamerMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - LobbyMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Executive LoungeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - ReceptieMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - ZwembadMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestaurantMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestaurantMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Eten en drinkenMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Bar/LoungeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Bar/LoungeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Hotel exterieurMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - VergaderruimteMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Hotel exterieurMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - VergaderruimteMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - LobbyMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Recreatie-faciliteitenMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gastenkamer


AS-AGWEB-3C05