of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Thailand 83000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer
Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa
Gebied: Kata Aantal kamers: 76
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 1393 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,1
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (1393)
Sorteer op:
Robin C. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 mei 2012
perfect sfeervol resort

rustig ,schoon,groen,
9,7
dit resort was gewoon perfect het zwembad was ook prachtig met veel groen eromheen en ook nog de perfecte temperatuur ook acces pool vila was prachtig het personeel was super vriendelijk en je merkt dat je echt welkom bent ,het ontbijd was ook helemaal top het eten in het restaurant was ook heel goed ik kwam hier echt tot rust ,en een paar minuutjes lopen naar het strand was ook geen probleem voor mij een dikke 10
Elske H. (Echt)paren Netherlands, 30 augustus 2011
Stijlvol resort in Kata

Stijlvolle inrichting, uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijk personeel
8,7
metadee is een aanrader! het is een heel mooi resort met stijlvol ingerichte, ruime kamers. er is een erg mooi zwembad, een spa en een uitgebreid ontbijtbuffet. het resort ligt in een zijstraatje van de hoofdstraat in kata en op loopafstand van het strand en alle winkeltjes en restaurantjes van kata en karon.
Jan V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 18 augustus 2011
ok rooms and service with a smile

wonderfull pool, nice staff
6,7
the room was ok, the pool was fantastic and breakfast was great
Kelly H. (Echt)paren Netherlands, 25 juni 2011
Rust in de drukte

Super ontbijt, geweldig resort, aardig personeel
10
Zo weinig als wij van Phuket hebben genoten zoveel hebben we van het resort genoten. Het resort was tot in de puntjes verzorgd. Zoals bijna overal in Thailand ook toppersoneel. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is echt top. Alle keuze van warm tot koud en 5 verschillende soorten eieren. Waarvan 2 soorten direct vers worden gebakken. Verschillende dranken, fruit en warme gerechten. Het restaurant vonden wij 's avonds enkel niet echt smakelijk. Wij hadden een Pool side room. Dit is echt geweldig. Je springt vanaf je kamer zo het zwembad in. Resort en zwembad worden zeer goed onderhouden. Phuket opzich niet heel bijzonder, druk en duur.
Restaurant tip: Two Chefs in Kata Beach. Voor wie even genoeg heeft van rijst. Dit restaurant biedt heerlijke gerechten!!!
Jetty S. (Echt)paren Netherlands, 8 september 2010
Trendy hotel

kamer
8
Mooi hotel met een goede ligging, en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Keurige kamers, werkelijk niks op aan te merken. Goede uitvalbasis om lopend de omgeving te verkennen maar een taxi kost ook niet veel als je eens wat verder weg wilt. Ook het zwembad is prima. Aardig personeel en goede prijs en kwaliteitsverhouding. Kom hier zeker nog een keer terug als we weer in Thailand zijn. We kunnen het echt aanraden
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 17 april 2010
Mooi en luxe resort

Mooie badkamer met een heerlijke regen douche, ideale locatie. Groot zwembad.
9,3
Een mooi resort mooie grote kamers met een super lekkere regen douche, bedden zijn ideaal. Mooi groot zwembad helaas de eerste paar weken wat te heet niet echt afkoelen dus, na hier wat van gezegd te hebben was het ook in het zwembad heerlijk te vertoeven. Personeel heeft soms een wat afwachtende houding maar door ze zelf aan te spreken komt dit ook helemaal goed. Locatie is ideaal dichtbij het centrum en het strand dit is allemaal aan te lopen. Dit resort is echt wel een aanrader en we zouden hier zeker nog een keer terug komen.
Tip: Tip om de weg naar het resort zit een heerlijke massage salon Bunga echt een aanrader. Ook voor je laundry kan je hier terecht dit komt keurig netjes gestreken terug.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 16 april 2010
Modern Resort

Grote kamer, groot zwembad, gratis internet, uitgebreid ontbijt. mooie locatie
9,3
Een mooi resort mooie grote kamers met een super lekkere regen douche, bedden zijn ideaal. Mooi groot zwembad helaas de eerste paar weken wat te heet niet echt afkoelen dus, na hier wat van gezegd te hebben was het ook in het zwembad heerlijk te vertoeven. Personeel heeft soms een wat afwachtende houding maar door ze zelf aan te spreken komt dit ook helemaal goed. Locatie is ideaal dichtbij het centrum en het strand dit is allemaal aan te lopen. Dit resort is echt wel een aanrader en we zouden hier zeker nog een keer terug komen.
Winkel tip: Tip om de weg naar het resort zit een heerlijke massage salon Bunga echt een aanrader. Ook voor je laundry kan je hier terecht
Ben S. (Echt)paren Australia, 14 september 2014
Denise and Ben's Break

Courtesy of staff, Cleanliness of resort, Pool.
9
Service by all staff was excellent. Breakfast and lunch were good, but dinners were only average and not good value for money.
Stephanie W. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 13 september 2014
Good resort

staff friendliness, location & facility
8,3
Our 4d3n stays are fantastic. Staff are very friendly and helpful. The 'safari' like swimming pool is great, my baby girl loves it. Location is fantastic too, located among the busy street but very quiet & peaceful.
Ling J. (Echt)paren China, 9 september 2014
Great place, great value!

Resort design; location;staff
9
Came here with my bf, this hotel is a very nice surprise to both of us. Quiet but close to everything you need for a relaxing holiday! The room with pool access is AMAZING! Everyday, we step out out balcony and jump into the river-style, 300 meters long pool! 1 min motorbike trip we arrive Kata beach! Lots of fun and relaxation! Will definitely come back again if we r in Phuket again!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - Kinderclub

Beoordelingen door klanten - Metadee Resort and Villas, Phuket

AS-AGWEB-3A04