Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Thailand 83000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer
Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa
Gebied: Kata Aantal kamers: 76
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,6

uit 1522 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,2
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (1522)
Sorteer op:
Robin C. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 mei 2012
perfect sfeervol resort

rustig ,schoon,groen,
9,7
dit resort was gewoon perfect het zwembad was ook prachtig met veel groen eromheen en ook nog de perfecte temperatuur ook acces pool vila was prachtig het personeel was super vriendelijk en je merkt dat je echt welkom bent ,het ontbijd was ook helemaal top het eten in het restaurant was ook heel goed ik kwam hier echt tot rust ,en een paar minuutjes lopen naar het strand was ook geen probleem voor mij een dikke 10
Elske H. (Echt)paren Netherlands, 30 augustus 2011
Stijlvol resort in Kata

Stijlvolle inrichting, uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijk personeel
8,7
metadee is een aanrader! het is een heel mooi resort met stijlvol ingerichte, ruime kamers. er is een erg mooi zwembad, een spa en een uitgebreid ontbijtbuffet. het resort ligt in een zijstraatje van de hoofdstraat in kata en op loopafstand van het strand en alle winkeltjes en restaurantjes van kata en karon.
Jan V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 18 augustus 2011
ok rooms and service with a smile

wonderfull pool, nice staff
6,7
the room was ok, the pool was fantastic and breakfast was great
Kelly H. (Echt)paren Netherlands, 25 juni 2011
Rust in de drukte

Super ontbijt, geweldig resort, aardig personeel
10
Zo weinig als wij van Phuket hebben genoten zoveel hebben we van het resort genoten. Het resort was tot in de puntjes verzorgd. Zoals bijna overal in Thailand ook toppersoneel. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is echt top. Alle keuze van warm tot koud en 5 verschillende soorten eieren. Waarvan 2 soorten direct vers worden gebakken. Verschillende dranken, fruit en warme gerechten. Het restaurant vonden wij 's avonds enkel niet echt smakelijk. Wij hadden een Pool side room. Dit is echt geweldig. Je springt vanaf je kamer zo het zwembad in. Resort en zwembad worden zeer goed onderhouden. Phuket opzich niet heel bijzonder, druk en duur.
Restaurant tip: Two Chefs in Kata Beach. Voor wie even genoeg heeft van rijst. Dit restaurant biedt heerlijke gerechten!!!
Jetty S. (Echt)paren Netherlands, 8 september 2010
Trendy hotel

kamer
8
Mooi hotel met een goede ligging, en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Keurige kamers, werkelijk niks op aan te merken. Goede uitvalbasis om lopend de omgeving te verkennen maar een taxi kost ook niet veel als je eens wat verder weg wilt. Ook het zwembad is prima. Aardig personeel en goede prijs en kwaliteitsverhouding. Kom hier zeker nog een keer terug als we weer in Thailand zijn. We kunnen het echt aanraden
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 17 april 2010
Mooi en luxe resort

Mooie badkamer met een heerlijke regen douche, ideale locatie. Groot zwembad.
9,3
Een mooi resort mooie grote kamers met een super lekkere regen douche, bedden zijn ideaal. Mooi groot zwembad helaas de eerste paar weken wat te heet niet echt afkoelen dus, na hier wat van gezegd te hebben was het ook in het zwembad heerlijk te vertoeven. Personeel heeft soms een wat afwachtende houding maar door ze zelf aan te spreken komt dit ook helemaal goed. Locatie is ideaal dichtbij het centrum en het strand dit is allemaal aan te lopen. Dit resort is echt wel een aanrader en we zouden hier zeker nog een keer terug komen.
Tip: Tip om de weg naar het resort zit een heerlijke massage salon Bunga echt een aanrader. Ook voor je laundry kan je hier terecht dit komt keurig netjes gestreken terug.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 16 april 2010
Modern Resort

Grote kamer, groot zwembad, gratis internet, uitgebreid ontbijt. mooie locatie
9,3
Een mooi resort mooie grote kamers met een super lekkere regen douche, bedden zijn ideaal. Mooi groot zwembad helaas de eerste paar weken wat te heet niet echt afkoelen dus, na hier wat van gezegd te hebben was het ook in het zwembad heerlijk te vertoeven. Personeel heeft soms een wat afwachtende houding maar door ze zelf aan te spreken komt dit ook helemaal goed. Locatie is ideaal dichtbij het centrum en het strand dit is allemaal aan te lopen. Dit resort is echt wel een aanrader en we zouden hier zeker nog een keer terug komen.
Winkel tip: Tip om de weg naar het resort zit een heerlijke massage salon Bunga echt een aanrader. Ook voor je laundry kan je hier terecht
Susana M. (Echt)paren Spain, 26 mei 2015
Careful! Do not expect help in emergency situation

Beds, room, free wifi
5,7
During the first night something in the room stung/bite my partner. Unable to see what it was and seeing in seconds alarming symptoms like fast leg swelling, tachycardia and dizziness, we requested 3 things from the hotel: 1) Send someone to the room to check and advise (they are more used to local enviroment dangers) 2) Send a buggy to take us to reception and have a taxi ready to go to the hospital, 3)Check if they had a closer doctor on call since hospital was away. This is how they handled the situation: - No one on that night shift, (just housekeeping and concierge staff) spoke english. Taxi/Hospital/Emergency aren't difficult terms to understand, but still no adequate response was provided. -20 mins and two calls later no one came, when they did, they just told us in limited english to go to the hospital, still no buggy on sight. -35 min later we are still on reception waiting for a taxi that never arrives. They are in no rush seating there doing nothing while hotel van is just parked outside. Private transport arrives to pick up other guests, still no collaboration whatsoever has been provided from hotel staff. Desperate at this point we begged the couple going to the airport let us ride with them and go first to the hospital. Thanks to them we arrived at the hospital, if it were for the hotel assistance we will still be there waiting for the worse. Terrace door wasn't opened once, still we are not complaining about the bugs/animals or anything alike, just how poorly they handled the situation. Staff needs to be trained for that and an english speaker with proper communication skills must be available at all times in a 5 star hotel, if not a 24 hour taxi service and on call service doctor. Night was spent at the hospital, upon return nobody asked anything. We asked for a late check out cause we couldn't sleep at all, and after all that happened, the manager was still bargaining the exit time with us. UNBELIEVABLE
Pia M. (Echt)paren New Zealand, 5 mei 2015
Perfect resort

The pool, the beautiful villas and the friendly staff
9,3
Absolutely wonderful, had an amazing stay. Kata beach was a bit quiet for us, of no fault of the hotel. Other than that will definitely stay again
Darren S. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 30 april 2015
The Pool and the Staff are the Stars

1. The pool is about 150m long. You must get a room with pool access. The staff are super friendly and helpful. The Thai's are just lovely ppl.
8

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - Kinderclub

Beoordelingen door klanten - Metadee Resort and Villas, Phuket

AS-AGWEB-3B05