Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Thailand 83000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer
Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa
Gebied: Kata Aantal kamers: 76
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,2
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (1541)
Sorteer op:
Robin C. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 mei 2012
perfect sfeervol resort

rustig ,schoon,groen,
9,7
dit resort was gewoon perfect het zwembad was ook prachtig met veel groen eromheen en ook nog de perfecte temperatuur ook acces pool vila was prachtig het personeel was super vriendelijk en je merkt dat je echt welkom bent ,het ontbijd was ook helemaal top het eten in het restaurant was ook heel goed ik kwam hier echt tot rust ,en een paar minuutjes lopen naar het strand was ook geen probleem voor mij een dikke 10
Rapporteer deze beoordeling
Elske H. (Echt)paren Netherlands, 30 augustus 2011
Stijlvol resort in Kata

Stijlvolle inrichting, uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijk personeel
8,7
metadee is een aanrader! het is een heel mooi resort met stijlvol ingerichte, ruime kamers. er is een erg mooi zwembad, een spa en een uitgebreid ontbijtbuffet. het resort ligt in een zijstraatje van de hoofdstraat in kata en op loopafstand van het strand en alle winkeltjes en restaurantjes van kata en karon.
Rapporteer deze beoordeling
Jan V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 18 augustus 2011
ok rooms and service with a smile

wonderfull pool, nice staff
6,7
the room was ok, the pool was fantastic and breakfast was great
Rapporteer deze beoordeling
Kelly H. (Echt)paren Netherlands, 25 juni 2011
Rust in de drukte

Super ontbijt, geweldig resort, aardig personeel
10
Zo weinig als wij van Phuket hebben genoten zoveel hebben we van het resort genoten. Het resort was tot in de puntjes verzorgd. Zoals bijna overal in Thailand ook toppersoneel. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is echt top. Alle keuze van warm tot koud en 5 verschillende soorten eieren. Waarvan 2 soorten direct vers worden gebakken. Verschillende dranken, fruit en warme gerechten. Het restaurant vonden wij 's avonds enkel niet echt smakelijk. Wij hadden een Pool side room. Dit is echt geweldig. Je springt vanaf je kamer zo het zwembad in. Resort en zwembad worden zeer goed onderhouden. Phuket opzich niet heel bijzonder, druk en duur.
Restaurant tip: Two Chefs in Kata Beach. Voor wie even genoeg heeft van rijst. Dit restaurant biedt heerlijke gerechten!!!
Rapporteer deze beoordeling
Jetty S. (Echt)paren Netherlands, 8 september 2010
Trendy hotel

kamer
8
Mooi hotel met een goede ligging, en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Keurige kamers, werkelijk niks op aan te merken. Goede uitvalbasis om lopend de omgeving te verkennen maar een taxi kost ook niet veel als je eens wat verder weg wilt. Ook het zwembad is prima. Aardig personeel en goede prijs en kwaliteitsverhouding. Kom hier zeker nog een keer terug als we weer in Thailand zijn. We kunnen het echt aanraden
Rapporteer deze beoordeling
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 17 april 2010
Mooi en luxe resort

Mooie badkamer met een heerlijke regen douche, ideale locatie. Groot zwembad.
9,3
Een mooi resort mooie grote kamers met een super lekkere regen douche, bedden zijn ideaal. Mooi groot zwembad helaas de eerste paar weken wat te heet niet echt afkoelen dus, na hier wat van gezegd te hebben was het ook in het zwembad heerlijk te vertoeven. Personeel heeft soms een wat afwachtende houding maar door ze zelf aan te spreken komt dit ook helemaal goed. Locatie is ideaal dichtbij het centrum en het strand dit is allemaal aan te lopen. Dit resort is echt wel een aanrader en we zouden hier zeker nog een keer terug komen.
Tip: Tip om de weg naar het resort zit een heerlijke massage salon Bunga echt een aanrader. Ook voor je laundry kan je hier terecht dit komt keurig netjes gestreken terug.
Rapporteer deze beoordeling
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 16 april 2010
Modern Resort

Grote kamer, groot zwembad, gratis internet, uitgebreid ontbijt. mooie locatie
9,3
Een mooi resort mooie grote kamers met een super lekkere regen douche, bedden zijn ideaal. Mooi groot zwembad helaas de eerste paar weken wat te heet niet echt afkoelen dus, na hier wat van gezegd te hebben was het ook in het zwembad heerlijk te vertoeven. Personeel heeft soms een wat afwachtende houding maar door ze zelf aan te spreken komt dit ook helemaal goed. Locatie is ideaal dichtbij het centrum en het strand dit is allemaal aan te lopen. Dit resort is echt wel een aanrader en we zouden hier zeker nog een keer terug komen.
Winkel tip: Tip om de weg naar het resort zit een heerlijke massage salon Bunga echt een aanrader. Ook voor je laundry kan je hier terecht
Rapporteer deze beoordeling
Lingyi X. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 2 augustus 2015
Good location Nice staff

Location Restaurant Pool
8,7
The pool was fantastic. Room is okay for the price. Food at restaurant is surprisingly reasonably priced. Staff were friendly and helpful. Check in lobby is being renovated so the temporary one looks a bit shabby.
Rapporteer deze beoordeling
Liting F. Groepen Singapore, 18 juli 2015
Amazing stay.

Comfortable well maintain rooms, Location, Friendly and helpful staff.
9,7
Perfect Staycation. We recieved a free room upgrade from pool access room to private pool villa. The condition of the room is so good! It's so comfortable till we didn't even feel like stepping out once we reach there. Big bath tub and Jacuzzi pool! As our flight is late night, the friendly staff assist us with an late check out at 2pm which is really helpful! They even mention will can continue to use the common big pool if we like to. Room Service for in room dining came in really fast! and the food is good! Metadee is near to Kata beach. They do provide ride to the beach hourly and buggy ride to main road till late night too! There are plenty of street food and restaurant in the main street too! We are be spoilt for choice.
Rapporteer deze beoordeling
Vincent L. (Echt)paren France, 26 juni 2015
Very nice stay

Very nice place, quite, nice for couple. Villa with private swimming pool was amazing. Really nice souvenir
8,3
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - Kinderclub

Beoordelingen door klanten - Metadee Resort and Villas, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B03