of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Thailand 83000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer
Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Gastenkamer Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa
Gebied: Kata Aantal kamers: 76
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 1432 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,1
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (1432)
Sorteer op:
Robin C. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 mei 2012
perfect sfeervol resort

rustig ,schoon,groen,
9,7
dit resort was gewoon perfect het zwembad was ook prachtig met veel groen eromheen en ook nog de perfecte temperatuur ook acces pool vila was prachtig het personeel was super vriendelijk en je merkt dat je echt welkom bent ,het ontbijd was ook helemaal top het eten in het restaurant was ook heel goed ik kwam hier echt tot rust ,en een paar minuutjes lopen naar het strand was ook geen probleem voor mij een dikke 10
Elske H. (Echt)paren Netherlands, 30 augustus 2011
Stijlvol resort in Kata

Stijlvolle inrichting, uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijk personeel
8,7
metadee is een aanrader! het is een heel mooi resort met stijlvol ingerichte, ruime kamers. er is een erg mooi zwembad, een spa en een uitgebreid ontbijtbuffet. het resort ligt in een zijstraatje van de hoofdstraat in kata en op loopafstand van het strand en alle winkeltjes en restaurantjes van kata en karon.
Jan V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 18 augustus 2011
ok rooms and service with a smile

wonderfull pool, nice staff
6,7
the room was ok, the pool was fantastic and breakfast was great
Kelly H. (Echt)paren Netherlands, 25 juni 2011
Rust in de drukte

Super ontbijt, geweldig resort, aardig personeel
10
Zo weinig als wij van Phuket hebben genoten zoveel hebben we van het resort genoten. Het resort was tot in de puntjes verzorgd. Zoals bijna overal in Thailand ook toppersoneel. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is echt top. Alle keuze van warm tot koud en 5 verschillende soorten eieren. Waarvan 2 soorten direct vers worden gebakken. Verschillende dranken, fruit en warme gerechten. Het restaurant vonden wij 's avonds enkel niet echt smakelijk. Wij hadden een Pool side room. Dit is echt geweldig. Je springt vanaf je kamer zo het zwembad in. Resort en zwembad worden zeer goed onderhouden. Phuket opzich niet heel bijzonder, druk en duur.
Restaurant tip: Two Chefs in Kata Beach. Voor wie even genoeg heeft van rijst. Dit restaurant biedt heerlijke gerechten!!!
Jetty S. (Echt)paren Netherlands, 8 september 2010
Trendy hotel

kamer
8
Mooi hotel met een goede ligging, en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Keurige kamers, werkelijk niks op aan te merken. Goede uitvalbasis om lopend de omgeving te verkennen maar een taxi kost ook niet veel als je eens wat verder weg wilt. Ook het zwembad is prima. Aardig personeel en goede prijs en kwaliteitsverhouding. Kom hier zeker nog een keer terug als we weer in Thailand zijn. We kunnen het echt aanraden
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 17 april 2010
Mooi en luxe resort

Mooie badkamer met een heerlijke regen douche, ideale locatie. Groot zwembad.
9,3
Een mooi resort mooie grote kamers met een super lekkere regen douche, bedden zijn ideaal. Mooi groot zwembad helaas de eerste paar weken wat te heet niet echt afkoelen dus, na hier wat van gezegd te hebben was het ook in het zwembad heerlijk te vertoeven. Personeel heeft soms een wat afwachtende houding maar door ze zelf aan te spreken komt dit ook helemaal goed. Locatie is ideaal dichtbij het centrum en het strand dit is allemaal aan te lopen. Dit resort is echt wel een aanrader en we zouden hier zeker nog een keer terug komen.
Tip: Tip om de weg naar het resort zit een heerlijke massage salon Bunga echt een aanrader. Ook voor je laundry kan je hier terecht dit komt keurig netjes gestreken terug.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 16 april 2010
Modern Resort

Grote kamer, groot zwembad, gratis internet, uitgebreid ontbijt. mooie locatie
9,3
Een mooi resort mooie grote kamers met een super lekkere regen douche, bedden zijn ideaal. Mooi groot zwembad helaas de eerste paar weken wat te heet niet echt afkoelen dus, na hier wat van gezegd te hebben was het ook in het zwembad heerlijk te vertoeven. Personeel heeft soms een wat afwachtende houding maar door ze zelf aan te spreken komt dit ook helemaal goed. Locatie is ideaal dichtbij het centrum en het strand dit is allemaal aan te lopen. Dit resort is echt wel een aanrader en we zouden hier zeker nog een keer terug komen.
Winkel tip: Tip om de weg naar het resort zit een heerlijke massage salon Bunga echt een aanrader. Ook voor je laundry kan je hier terecht
Kaylin G. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 25 oktober 2014
LOVED this hotel

Pool, Food, Room
10
First of all the bathtub was amazing. After backpacking with my daughter thru SE Asia at budget hotels. This being our final stop so we splurged on comfort. The bathtub was huge and comfortable. The room was very comfortable. Our patio had an entrance into the pool. My daughter was very happy about that. The water in the pool is nice and warm. The food in the restaurant is so good we didn't even eat much. The staff is very friendly. I really loved everything about this hotel, except the spa. I spent quite a bit for the Metadee signature, but the steam room didn't get hot and then broke on us. So we didn't get the steam which was part of the package we paid for. The massage was very short and I asked for string but felt like I was just being rubbed. I just felt like I was ripped off and would have rather just skipped the spa. They are much cheaper and better down the street. WE had a late flight and the hotel is very accommodating to late flights. They have a separate living room with tv, shower, computers etc... It was nice to relax and shower before heading to the airport.
Katrina W. Gezinnen met jonge kinderen New Zealand, 18 oktober 2014
Great Easy Holiday

The Staff were amazing, hotel restaurant food was fantastic despite hardly anyone eating there for dinner, pool and view and seclusion was great!!
8,7
We really enjoyed our stay, we had an 18 month old with us, and had no problems, although cot mattress was like a rock, I would recommend you bring your own. Great location, amazing food, friendly staff!! Would stay again for sure. Nice short walk to the beach.
Anthony A. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 14 oktober 2014
Nice Family Resort

Swimming Pool, Service
8
Hotel is in a good location ion Kata, although not on the beach. Kata beach not so nice anyway. This hotel is decent value based on the other options around and is quiet as is down a quiet road away from Kata. The hotel golf cart you to the main road whenever you want to get to and from there anyway. Food in the hotel very nice although expensive but Phuket is expensive in all hotels. The swinning pool fanastic for families. The breakfast is very good and is only limited for options if you eat the same food every day as although they provide the same things every day, you can choose from cereals, fruits, Thai Food, Bakery food, Bacon and eggs (fried, poached and omelles cooked to order). So plenty of choice.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - GastenkamerMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - Hotel exterieurMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - FitnessruimteMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - KinderclubMetadee Resort and Villas Phuket - Kinderclub

Beoordelingen door klanten - Metadee Resort and Villas, Phuket

AS-AGWEB-3C01