of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Metropark Hotel Causeway Bay

148 Tung Lo Wan Road, Causeway Baai, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/Lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Buffet Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Business Center Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Fitnessruimte Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Fitnessruimte Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koffiehuis/Café Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koffiehuis/Café Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Badkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Badkamer
Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Badkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Badkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/Lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/Lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/Lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/Lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vergaderruimte Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotel exterieur
Gebied: Causeway Baai Aantal kamers: 266
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 977 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,3
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (977)
Sorteer op:
Elisabeth V. (Echt)paren Netherlands, 3 november 2012
Prima kamers jammer geen wifi op de kamers

Dichtbij metro station
8,7
Het was goed we hebben twee keer in het hotel gegeten buffet Was goed Zwemwater was te koud 19 graden we hadden juist voor een hotel met zwembad gekozen vanwege onze aqua fitness maar dat zat er niet in jammer
Winkel tip: Causewsy bay loopafstand
Mark B. Individuele reizigers Netherlands, 11 februari 2012
Fantastische locatie met vriendelijke service

locatie dicht bij mtr station, mooi park en fantastisch uitzicht vanuit hk island op kowloon
9,3
ik kan dit hotel erg aanbevelen vanwege ligging en uitzicht. harbourview room is de extra prijs waard. 7/11 en ingang mtr om de hoek.
See W. (Echt)paren Hong Kong, 26 november 2014
great view, nice staff

location, staff, view
8,7
Great stay
Andrew T. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 22 november 2014
Excellent location

Location,,comfort,Harbour view
8
Good stay,the family room is just nice for my family of 4. We liked the excellent harbour view and location. Near MTR and same time not as crowded.
Yuk L. (Echt)paren Hong Kong, 7 november 2014
Metropark Hotel Causeway Bay

location
4
Awful
Pranav D. Gezinnen met jonge kinderen India, 26 oktober 2014
Excellent stay

Harbour view room close to mtr helpful staff
10
Excellent the harbour view room and the terrace pool and gym was outstandind
Enrico T. Zakelijke reizigers Indonesia, 20 oktober 2014
Nice View from Roof Top

Location, Staff Performance and Hotel Conditions
8,3
Lovely Place to stay
Leonor P. Gezinnen met jonge kinderen Portugal, 19 oktober 2014
weekend in Hong Kong

the location, the happy hour food in the suites rooms and the space of the bathrooms
6,3
Our stay was reasonable but not special. The room was very small compared with the photos and the ling room too.
Nathaniel C. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 18 oktober 2014
Swimming at Metropark

Honest, Clean, Location
8,3
I left my ear plugs at the locker room at the swimming pool. When I return at night to get it they returned it to me.
Andrew L. (Echt)paren Australia, 2 oktober 2014
Location location

Close to subway great view of bay good food
8,3
Good location easy to find and access from airport.Good resturant with attentive staff

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong KongMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BuffetMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Business Center Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - FitnessruimteMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - FitnessruimteMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koffiehuis/CaféMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koffiehuis/CaféMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - VergaderruimteMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Recreatie-faciliteitenMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Metropark Hotel Causeway Bay, Hong Kong

AS-AGWEB-3C03