Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Metropark Hotel Causeway Bay

148 Tung Lo Wan Road, Causeway Bay, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/Lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Buffet Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Business Center Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Fitnessruimte Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Fitnessruimte Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koffiehuis/Café Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koffiehuis/Café Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer
Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Badkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Badkamer Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Badkamer
Gebied: Causeway Bay Aantal kamers: 266
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,4
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (1110)
Sorteer op:
Yvonne F. (Echt)paren China, 25 augustus 2015
Better than I thought. Swimmingpool was awesome!

Staff bery friendly and helpfull, swimmingpool and room.
8
Definitely come back here! Also try breakfast at a nice cafe in the corner right next to the hotel.. Very cosy and excellent breakfast! Best coffee you can get and I visit Hong Kong a lot!
Rapporteer deze beoordeling
Frank T. Zakelijke reizigers Belgium, 1 augustus 2015
3 dagen HongKong

geweldig uitzicht over de haven - zeer vriendelijk personeel en een fantastisch dak zwembad
8,3
mooi hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel. De locatie is fantastisch uitzicht op de haven en de sport terreinen - je kan ook een stukje van de laser show zien die iedere avond gegeven wordt. Uitgebreid ontbijt. Enig minpuntje - vocht geur op de gang !!! misschien omdat we in het regenseizoen daar waren ? maar ik denk eerder aan een structureel probleem. Op de kamer was er nauwelijks iets van te merken.
Rapporteer deze beoordeling
Elisabeth V. (Echt)paren Netherlands, 3 november 2012
Prima kamers jammer geen wifi op de kamers

Dichtbij metro station
8,7
Het was goed we hebben twee keer in het hotel gegeten buffet Was goed Zwemwater was te koud 19 graden we hadden juist voor een hotel met zwembad gekozen vanwege onze aqua fitness maar dat zat er niet in jammer
Winkel tip: Causewsy bay loopafstand
Rapporteer deze beoordeling
Mark B. Individuele reizigers Netherlands, 11 februari 2012
Fantastische locatie met vriendelijke service

locatie dicht bij mtr station, mooi park en fantastisch uitzicht vanuit hk island op kowloon
9,3
ik kan dit hotel erg aanbevelen vanwege ligging en uitzicht. harbourview room is de extra prijs waard. 7/11 en ingang mtr om de hoek.
Rapporteer deze beoordeling
Tanaphon K. Zakelijke reizigers Thailand, 28 augustus 2015
Ok Location Hotel

Location, Staff performance, Room condition
8
The location of the hotel is around Tin Hau area not causeway Bay, but it is close to the train station, the room condition is ok a little bit old. The staff performance also ok. Overall I think the price and the value that I get, I would say I satisfy with this hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Mimi N. Zakelijke reizigers United States of America, 23 augustus 2015
N/A

N/A
10
N/A
Rapporteer deze beoordeling
Pauline C. Zakelijke reizigers Singapore, 22 augustus 2015
Good view & value for money

Harbour view, cleanliness & location
8
Rapporteer deze beoordeling
Shieh P. Zakelijke reizigers Taiwan, 21 augustus 2015
Metro park causeway bay

Location, stability of front desk, clean
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Cheng M. (Echt)paren Macau, 16 augustus 2015
A nice stay!

Friendly Staff, Awesome Services, Comfy Room
7,3
I stayed in Metropark hotel with my husband for our anniversary. The hotel and its staff were so thoughtful & sweet to provide us a welcome drink. Nice services! Location is quite good only few mins walk from Tin Hou MTR Station. Definitely will stay again!
Rapporteer deze beoordeling
Suzanne S. Groepen Singapore, 9 augustus 2015
Good location hotel

Location, Comfort.
8
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong KongMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BuffetMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Business Center Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - FitnessruimteMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - FitnessruimteMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koffiehuis/CaféMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koffiehuis/CaféMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - VergaderruimteMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Recreatie-faciliteitenMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotel exterieurMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05