Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Metropark Hotel Causeway Bay

148 Tung Lo Wan Road, Causeway Bay, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 1243 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,4
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (1243)
Sorteer op:
Yvonne F. (Echt)paren China, 25 augustus 2015
Better than I thought. Swimmingpool was awesome!

Staff bery friendly and helpfull, swimmingpool and room.
8
Definitely come back here! Also try breakfast at a nice cafe in the corner right next to the hotel.. Very cosy and excellent breakfast! Best coffee you can get and I visit Hong Kong a lot!
Rapporteer deze beoordeling
Frank T. Zakelijke reizigers Belgium, 1 augustus 2015
3 dagen HongKong

geweldig uitzicht over de haven - zeer vriendelijk personeel en een fantastisch dak zwembad
8,3
mooi hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel. De locatie is fantastisch uitzicht op de haven en de sport terreinen - je kan ook een stukje van de laser show zien die iedere avond gegeven wordt. Uitgebreid ontbijt. Enig minpuntje - vocht geur op de gang !!! misschien omdat we in het regenseizoen daar waren ? maar ik denk eerder aan een structureel probleem. Op de kamer was er nauwelijks iets van te merken.
Rapporteer deze beoordeling
Elisabeth V. (Echt)paren Netherlands, 3 november 2012
Prima kamers jammer geen wifi op de kamers

Dichtbij metro station
8,7
Het was goed we hebben twee keer in het hotel gegeten buffet Was goed Zwemwater was te koud 19 graden we hadden juist voor een hotel met zwembad gekozen vanwege onze aqua fitness maar dat zat er niet in jammer
Winkel tip: Causewsy bay loopafstand
Rapporteer deze beoordeling
Mark B. Individuele reizigers Netherlands, 11 februari 2012
Fantastische locatie met vriendelijke service

locatie dicht bij mtr station, mooi park en fantastisch uitzicht vanuit hk island op kowloon
9,3
ik kan dit hotel erg aanbevelen vanwege ligging en uitzicht. harbourview room is de extra prijs waard. 7/11 en ingang mtr om de hoek.
Rapporteer deze beoordeling
Lestiyo W. Zakelijke reizigers Indonesia, 21 mei 2016
Nice location and Near from victoria Park
6,7
Get Free Breakfast and near from MTR, Victoria Park. Free shuttle to Central Station. every 20mnt
Rapporteer deze beoordeling
Bambang B. (Echt)paren Indonesia, 16 mei 2016
Strategic locations
5
I love the locations of the hotel its strategic near the tram and mtr stations. The services also good. I think the breakfast menu selection nees to be improve. Overall its good
Rapporteer deze beoordeling
Kok K. Groepen Singapore, 13 mei 2016
Good location
5,7
This is my second time staying in this hotel, staff are friendly and helpful.
Rapporteer deze beoordeling
John O. (Echt)paren United Kingdom, 8 mei 2016
HK long weekend
5,3
Very enjoyable stay in the hotel helpful and friendly staff
Rapporteer deze beoordeling
Christopher H. Zakelijke reizigers United States of America, 8 mei 2016
great rooftop view and pool
5,3
Close to MTR and Victoria Park
Rapporteer deze beoordeling
Yuan L. (Echt)paren Singapore, 4 mei 2016
Pleasant Experience
6,7
Value for money. Great Staff!
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Metropark Hotel Causeway Bay Hong KongMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BuffetMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Business Center Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - FitnessruimteMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koffiehuis/CaféMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koffiehuis/CaféMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - VergaderruimteMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Recreatie-faciliteitenMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotel exterieurMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GastenkamerMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08