of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Metropark Mongkok Hotel

22 Lai Chi Kok Road, Mongkok gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Hotel Concourse
Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Omgeving Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Entree Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Lobby Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Lobby Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Receptie Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieur Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieur Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieur Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieur Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Balzaal
Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Buffet Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Mongkok gebied Aantal kamers: 430
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 3094 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
8,5
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (3094)
Sorteer op:
Johannes T. (Echt)paren Netherlands, 18 maart 2013
goede prijs- kwaliteitsverhouding.

centrale ligging in Kowloon area/ dinner mogelijkheid/dicht bij MRT
8,7
Alles goed, alleen de bedden zijn wat (gezond) hard. kregen een upgrade naar de business-floor/non smoking : perfect diner buffet en goed ontbijt tegen reeele kosten
Marinus J. (Echt)paren Netherlands, 5 januari 2011
Locatie uitstekend maar kleine kamers

De locatie dicht bij de metro handig ontbijt in het hotel wel simpel maar oke
6
goede ligging hotel shuttle vanaf airport redelijke prijs vanaf het mtr station alles goed bereikbaar.
Winkel tip: Fay yuen street dichtbij daar zijn wel eens koopjes te halen en een gezellige markt.
Jim V. Zakelijke reizigers Netherlands, 6 juli 2010
metropark hotel

locatie in Mongkok
7,3
hotel viel enigszins tegen qua inrichting. Locatie is goed, naast station bij Mongkok.
Agus K. Groepen Netherlands, 18 november 2009
Goed & schoon

Lekker vlakbij een metro station prince edward. Veel eet gelegenheden in de buurt en 711 is om de hoek van het hotel.
8,3
Voor Hongkong standard is dit hotel wel goed betaalbaar, aangezien hotel prijs in hongkong redelijk duur zijn. Ik ben wel tevreden met dit hotel, ook omdat de lokatie goed is. Het is een aanrader voor elke reiziger. Volgens geruchten is dit nu wel een van de schoonste hotel in hongkong.
Winkel tip: Ladies market en diverse winkels zijn op loop afstand vanuit dit hotel te bereiken.
Kweh G. Groepen Singapore, 22 oktober 2014
Service lousy

Poor
6
Waited 2 hour of waiting in order to Check in....
Tay P. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 20 oktober 2014
Service good

Service of the staffs good,location is good
8
Natcharee P. Individuele reizigers Thailand, 19 oktober 2014
Staff bad service

Good location
4,3
This hotel is the big hotel but staff bad service. Staff of this hotel seem to be unsatisfied to give service to customer.
Ong S. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 13 oktober 2014
Good location and excellent service

Location, price, room space
9,3
Excellent! I would like to also feedback staff from concierge: joe sin and reception: May juice on the incredible service they provided during my stay in Metropark. They are Attentive, patient and go over the mile to serve me and my family of 8. Connecting rooms were arranged when I did not request any. I guess may juice knows that we are family and connecting rooms are better! Upon checking in, joe sin fr concierge approach is to help us with our itinerary. I guess he found out I look lost! Really appreciate both of their attentiveness to guests needs. Location is 1 min away from prince Edward station and many eateries nearby! Room is big and clean. Will definitely stay again!
Jiabang W. Groepen Singapore, 7 oktober 2014
Good location

Near to shopping districts, plenty of amenities and clean
7,7
We had a group experience staying at the hotel. Basically we stay there for 8 days for our study trip. Its very near to the MTR and easy to roam around with food stalls open after midnight. Very convenience.
Yap F. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 6 oktober 2014
Review on metro park hotel

Convenient location free wifi & good service.
7,3
Good facilities & comfortable stay & a lot of eateries & near Nathan & Mongkok.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Metropark Mongkok Hotel Hong KongMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - OmgevingMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - VergaderruimteMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - EntreeMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - LobbyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - LobbyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - ReceptieMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieurMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieurMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieurMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieurMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BalzaalMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BuffetMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Metropark Mongkok Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B05