of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Metropark Mongkok Hotel

22 Lai Chi Kok Road, Mongkok gebied, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Badkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Omgeving Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Entree Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Lobby Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Lobby Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Receptie Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieur Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieur Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieur
Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieur Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Balzaal Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Buffet Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Mongkok gebied Aantal kamers: 430
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 3231 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
8,5
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (3231)
Sorteer op:
Robbert D. Individuele reizigers Netherlands, 19 februari 2015
Ligging ideaal, kamers gewoontjes

Ligging, vriendelijke personeel, restaurant
7,7
5 nachten verbleven, vooral erg blij met de ligging. Binnen 2 minuten zit je in de MTR "Prince Edwards", waarvandaan je alle toeristische attracties makkelijk kan bereiken. Restaurant in hotel is prima. Kamers redelijk, wel een stuk kleiner en minder mooi dan Metropark Kowloon (maar deze is dan ook duurder).
Johannes T. (Echt)paren Netherlands, 18 maart 2013
goede prijs- kwaliteitsverhouding.

centrale ligging in Kowloon area/ dinner mogelijkheid/dicht bij MRT
8,7
Alles goed, alleen de bedden zijn wat (gezond) hard. kregen een upgrade naar de business-floor/non smoking : perfect diner buffet en goed ontbijt tegen reeele kosten
Marinus J. (Echt)paren Netherlands, 5 januari 2011
Locatie uitstekend maar kleine kamers

De locatie dicht bij de metro handig ontbijt in het hotel wel simpel maar oke
6
goede ligging hotel shuttle vanaf airport redelijke prijs vanaf het mtr station alles goed bereikbaar.
Winkel tip: Fay yuen street dichtbij daar zijn wel eens koopjes te halen en een gezellige markt.
Jim V. Zakelijke reizigers Netherlands, 6 juli 2010
metropark hotel

locatie in Mongkok
7,3
hotel viel enigszins tegen qua inrichting. Locatie is goed, naast station bij Mongkok.
Agus K. Groepen Netherlands, 18 november 2009
Goed & schoon

Lekker vlakbij een metro station prince edward. Veel eet gelegenheden in de buurt en 711 is om de hoek van het hotel.
8,3
Voor Hongkong standard is dit hotel wel goed betaalbaar, aangezien hotel prijs in hongkong redelijk duur zijn. Ik ben wel tevreden met dit hotel, ook omdat de lokatie goed is. Het is een aanrader voor elke reiziger. Volgens geruchten is dit nu wel een van de schoonste hotel in hongkong.
Winkel tip: Ladies market en diverse winkels zijn op loop afstand vanuit dit hotel te bereiken.
Wing L. (Echt)paren United States of America, 23 februari 2015
Good location

Location is good, room is very nice and clean and the staffs are very friendly
7,3
We booked the new superior room for four days this Chinese New Year. The room is very nice and clean. It is newly remodeled. The staffs are very friendly and helpful. The food was good in the New Year's day. But it got worse day after day. We don't think we will book it with the breakfast again.
Tara F. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 23 februari 2015
Recommended hotel to stay in Mongkok

The room is spacious, well equipped and clean.
8,3
We stayed in a Family Room. The room is spacious enough and we had an extra bed. I think my 2 kids felt comfortable enough staying in this hotel. Prince Edward MTR station is only within 5 minutes walking distance, and I noticed that there was a bus stop just outside the hotel. Staff was very courteous, friendly and helpful.
Danny A. (Echt)paren Canada, 20 februari 2015
Convenience location

Convenience location, clean room and many restaurants around walking distance
6,3
Overall is acceptable but this is my second time within eight months I left shampoo after check out that they don't keep it or cannot find it.
Julian M. Individuele reizigers United Kingdom, 20 februari 2015
Room size + value

Location, staff, nearby restaurants
7,7
Getting a reasonable size room for a reasonable price can be a challenge in Hong Kong but this is one hotel that I always check. But the way HK works if you find a good price then book it as next week it will be more expensive. The hotel is next to Prince Edward MRT and there is an Airport bus stop outside. However I would recommend Airport Express train to Kowloon then taxi HKD42+5 per case. Prince Edward MRT has 3 flights of stairs to street level, try that with 2 cases + handluggage. Check-in was fast and easy with helpful staff. Room was good as was zircon & housekeeping. TV: local; news chs; Discovery + 2 Nat Geos, HCM movies; CCCTV9 documentary in Eng.; others. Good nearby restaurants + 7/11s. Get an Octopus card. Good transport links including buses to the Island. Google maps if you enlarge enough shows every bus stop and route. Beware return route may not be the same. Would I stay here again-yes.
Hans T. (Echt)paren Canada, 7 februari 2015
Convenient hotel

Location. Helpful staff. Rooms are quiet for the location.
8

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Metropark Mongkok Hotel Hong KongMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - OmgevingMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - VergaderruimteMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - EntreeMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - LobbyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - LobbyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - ReceptieMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieurMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieurMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieurMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotel interieurMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BalzaalMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BuffetMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bar/LoungeMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GastenkamerMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Metropark Mongkok Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B07