of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Michelberger Hotel

Warschauer Str. 39-40, Friedrichshain, Berlijn, Duitsland 10243 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Michelberger Hotel Berlijn - Receptie Michelberger Hotel Berlijn - Vergaderruimte Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken Michelberger Hotel Berlijn - Vergaderruimte Michelberger Hotel Berlijn - Vergaderruimte Michelberger Hotel Berlijn - Receptie Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken Michelberger Hotel Berlijn - Bar/Lounge Michelberger Hotel Berlijn - Restaurant Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken Michelberger Hotel Berlijn - Hotel interieur Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken
Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Bar/Lounge Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Restaurant Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken
Gebied: Friedrichshain Aantal kamers: 100
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,6

uit 55 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,8
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,8
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (55)
Sorteer op:
Esther B. (Echt)paren Netherlands, 7 december 2014
Toplocatie

Locatie/ Bar/ Massage
9
Carine B. Individuele reizigers Belgium, 11 november 2014
voor iedereen met een open mind en jong hart!

Metro net voor de deur. Jong/hip en toch heel stil! Supervriendelijk en behulpzaam personeel. Superfood.
9
Wij ( 6 pers.tussen 40 en 69j) vonden dit een heel leuk hotel! Makkelijk bereikbaar, origineel v stijl. Ontbijt vonden wij eerst nogal prijzig (16€) maar was het meer dan waard. We zouden zeker nog terugkeren maar dan wel voor de loft-rooms kiezen of nog beter, want soms niet makkelijk om in je bed te geraken als je niet zo lenig meer bent😉 en te weinig plaats in de cosy rooms. Het was er wel opvallend stil 's nachts ondanks het jonge publiek. De netheid, de verse bloemen en het vriendelijke personeel waardeerden we ten zeerste!
Merel V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 25 oktober 2012
Bijzonder hotel met voortreffelijk ontbijt!

Kamers, ontbijt, ligging bij metro
6,7
Erg aangenaam, vriendelijk. Bij vetrek wat ongeduldig/chaotisch. Borrellocatie zeer vriendelijk.
Sightseeing/attracties tip: Huur fietsen
Misjel V. Groepen Belgium, 23 mei 2010
Gedesignde DesignBrut

Nieuw, eigentijds, prettig, goede ligging, uitgebreid gezond ontbijt
9,3
DesignBrut zijn vormgevingsoplossingen die gebruikers met simpele middelen zelf bedenken om een probleem op te lossen zonder zich met design bezig te houden. In dit hotel zie je hoe deze voor de hand liggende oplossingen dan toch gedesigned worden. Het ziet er (voorlopig) allemaal prachtig uit. Duurzaam is een andere vraag.
Restaurant tip: De omgeving (over de Spree) zit vol met goedkope heerlijke restaurantjes.
Holden W. (Echt)paren United Kingdom, 12 januari 2015
Favourite hotel ever

Fantatic lounge, fun unique details and great staff
10
The best
Robert T. (Echt)paren United Kingdom, 11 januari 2015
Amazing Hotel - Would highly reccommend to couples

staff, character, location
9,3
Nap K. Groepen Malaysia, 29 december 2014
Great location hip hotel

location, hip design, atmosphere
7,3
Shao C. Individuele reizigers United Kingdom, 22 december 2014
new experience

the cafe / room / restaurant
9
Yayoi S. Individuele reizigers Japan, 7 december 2014
Best Hotel of my life

Good Staff, Good Location, Good breakfast
10
Really good ! I have felt my home in Belrin,
Hannah B. (Echt)paren United Kingdom, 17 november 2014
what a quirky hotel!

The coffee, the decor, and the big lebowski
9
Overall we had a delightful experience here. Friendly, knowledgeable staff. Seconds from all necessary transport (although there's plenty going on within walking distance). A great bar/cafe that opens until 4am, with a lovely courtyard to accompany it. Full of strange little quirks to make it an entirely unique hotel. I would implore anyone visiting Berlin to join the Michelberger's at their warm, comfortable home.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Michelberger Hotel BerlijnMichelberger Hotel Berlijn - ReceptieMichelberger Hotel Berlijn - VergaderruimteMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - VergaderruimteMichelberger Hotel Berlijn - VergaderruimteMichelberger Hotel Berlijn - ReceptieMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - Bar/LoungeMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - Hotel interieurMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Bar/LoungeMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Recreatie-faciliteitenMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - Tuin

Beoordelingen door klanten - Michelberger Hotel, Berlijn

AS-AGWEB-3A03