of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Michelberger Hotel

Warschauer Str. 39-40, Friedrichshain, Berlijn, Duitsland 10243 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Michelberger Hotel Berlijn - Receptie Michelberger Hotel Berlijn - Vergaderruimte Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken Michelberger Hotel Berlijn - Vergaderruimte Michelberger Hotel Berlijn - Vergaderruimte Michelberger Hotel Berlijn - Receptie Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken Michelberger Hotel Berlijn - Lobby Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken Michelberger Hotel Berlijn - Bar/Lounge Michelberger Hotel Berlijn - Restaurant Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken
Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Bar/Lounge Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Restaurant Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Gastenkamer Michelberger Hotel Berlijn - Eten en drinken
Gebied: Friedrichshain Aantal kamers: 100
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,6

uit 51 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,8
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,8
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (51)
Sorteer op:
Esther B. (Echt)paren Netherlands, 7 december 2014
Toplocatie

Locatie/ Bar/ Massage
9
Carine B. Individuele reizigers Belgium, 11 november 2014
voor iedereen met een open mind en jong hart!

Metro net voor de deur. Jong/hip en toch heel stil! Supervriendelijk en behulpzaam personeel. Superfood.
9
Wij ( 6 pers.tussen 40 en 69j) vonden dit een heel leuk hotel! Makkelijk bereikbaar, origineel v stijl. Ontbijt vonden wij eerst nogal prijzig (16€) maar was het meer dan waard. We zouden zeker nog terugkeren maar dan wel voor de loft-rooms kiezen of nog beter, want soms niet makkelijk om in je bed te geraken als je niet zo lenig meer bent😉 en te weinig plaats in de cosy rooms. Het was er wel opvallend stil 's nachts ondanks het jonge publiek. De netheid, de verse bloemen en het vriendelijke personeel waardeerden we ten zeerste!
Merel V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 25 oktober 2012
Bijzonder hotel met voortreffelijk ontbijt!

Kamers, ontbijt, ligging bij metro
6,7
Erg aangenaam, vriendelijk. Bij vetrek wat ongeduldig/chaotisch. Borrellocatie zeer vriendelijk.
Sightseeing/attracties tip: Huur fietsen
Misjel V. Groepen Belgium, 23 mei 2010
Gedesignde DesignBrut

Nieuw, eigentijds, prettig, goede ligging, uitgebreid gezond ontbijt
9,3
DesignBrut zijn vormgevingsoplossingen die gebruikers met simpele middelen zelf bedenken om een probleem op te lossen zonder zich met design bezig te houden. In dit hotel zie je hoe deze voor de hand liggende oplossingen dan toch gedesigned worden. Het ziet er (voorlopig) allemaal prachtig uit. Duurzaam is een andere vraag.
Restaurant tip: De omgeving (over de Spree) zit vol met goedkope heerlijke restaurantjes.
Yayoi S. Individuele reizigers Japan, 7 december 2014
Best Hotel of my life

Good Staff, Good Location, Good breakfast
10
Really good ! I have felt my home in Belrin,
Hannah B. (Echt)paren United Kingdom, 17 november 2014
what a quirky hotel!

The coffee, the decor, and the big lebowski
9
Overall we had a delightful experience here. Friendly, knowledgeable staff. Seconds from all necessary transport (although there's plenty going on within walking distance). A great bar/cafe that opens until 4am, with a lovely courtyard to accompany it. Full of strange little quirks to make it an entirely unique hotel. I would implore anyone visiting Berlin to join the Michelberger's at their warm, comfortable home.
Rob H. (Echt)paren United Kingdom, 2 november 2014
better than expectations could imagine

style staff and breakfast
10
Mattias A. Individuele reizigers Sweden, 16 augustus 2014
Pretty much the perfect hotel in Berlin

Location, Bar, Service,
10
Now I know where I'll be staying every time I'm in Berlin. Seems like they got it just right at Michelberger, from the small details in the room, the TV showing Big Lebowski in the hotel corridor, the hip hotel bar, the friendly laid back atmosphere and everything else. I could stay here forever.
Brent B. Individuele reizigers Australia, 14 augustus 2014
I would fly to Berlin just to stay at this hotel

The staff, the food and the ambiance
10
My stay was fantastic from the moment I arrived the staff on reception were so friendly and helpful. I loved my cosy room and knew it would be small be small but it felt large with a high ceiling and large windows looking out into the peaceful courtyard. The food at the hotel was fantastic and the breakfast was the best hotel breakfast I have every had. I found the hotel offered a cool comfort that made me feel home and every staff member was friendly and helpful. Staying at the Michelberger Hotel was one of the best hotel experiences I have ever had being unique and different from the standard hotel chains. I would thoroughly recommend this hotel to any traveller who is looking for good value and a new hotel experience.
Vina A. (Echt)paren Indonesia, 25 april 2014
Cool hotel

great design, affordable price, very close to public transport
6,7
Our stay in Berlin is very short but it was a pretty great experience. As expected, this hotel has very cool design and very youthful atmosphere. Didn't have time to try the resto and bar but based on the seen crowd, it's safe to say they serve pretty good foods. Location is also very close to the S-Bahn & U-Bahn station (Berlin's metro). Free high speed wireless internet were also provided.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Michelberger Hotel BerlijnMichelberger Hotel Berlijn - ReceptieMichelberger Hotel Berlijn - VergaderruimteMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - VergaderruimteMichelberger Hotel Berlijn - VergaderruimteMichelberger Hotel Berlijn - ReceptieMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - LobbyMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - Bar/LoungeMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Bar/LoungeMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Recreatie-faciliteitenMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - Eten en drinkenMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - GastenkamerMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - RestaurantMichelberger Hotel Berlijn - Tuin

Beoordelingen door klanten - Michelberger Hotel, Berlijn

AS-AGWEB-3C07