of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Mixok Guesthouse

188 Setthathirate Road, Mixay Village, Vientiane Centrum, Vientiane, Laos (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Mixok Guesthouse Vientiane - Gastenkamer Mixok Guesthouse Vientiane - Gastenkamer Mixok Guesthouse Vientiane - Gastenkamer Mixok Guesthouse Vientiane - Gastenkamer Mixok Guesthouse Vientiane - Gastenkamer Mixok Guesthouse Vientiane - Gastenkamer Mixok Guesthouse Vientiane - Gastenkamer Mixok Guesthouse Vientiane - Gastenkamer Mixok Guesthouse Vientiane - Gastenkamer Mixok Guesthouse Vientiane - Badkamer Mixok Guesthouse Vientiane - Badkamer Mixok Guesthouse Vientiane - Balkon/Terras Mixok Guesthouse Vientiane - Balkon/Terras Mixok Guesthouse Vientiane - Receptie Mixok Guesthouse Vientiane - Hotel interieur
Gebied: Vientiane Centrum Aantal kamers: 18
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,8

uit 258 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
8,4
Personeel
6,4
Hygiëne/conditie hotel
6,4
Kamercomfort
6,4
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (258)
Sorteer op:
Frederico F. (Echt)paren Netherlands, 26 december 2013
Ongeïnteresseerd personeel, kleine matige kamer

goedkoop, geen , geen
4
Ongezellig, niet schone kamer. ongeïnteresseerd personeel dat onderuitgezakt nog net hallo kan zeggen, niet opkijkend van hun telefoon of televisie. wel redelijk centraal gelegen in ee stad die beschreven wordt als een Frans stadje met sfeer maar geworden is tot een vervuilde , overvolle metropool
Rosalie L. Individuele reizigers Netherlands, 9 augustus 2013
Prima

Centraal gelegen, goed ontbijt
6,3
Prima verblijf; bed, airco, fan, eigen badkamer, raam met uitzicht op 1 van de grote straten in Vientiane. Alle bezienswaardigheden op loopafstand. Ontbijt was goed, verder niet bijzonder.
Michelle Z. (Echt)paren Netherlands, 3 augustus 2013
Prima, maar niet bijzonder hotel.

Ligging, ontbijt en schoon
6
Op zich een prima maar guesthouse, maar redelijk duur voor wat je krijgt. Ontbijt, bij een guesthouse twee deuren verderop, is prima. Er zou wifi moeten zijn, maar dit werkte niet.
Maarten W. (Echt)paren Belgium, 5 augustus 2012
Simpel maar goed gelegen hotel

ligging, airconditioning
6,3
De kamer die men ons wilde geven was niet gekuist. We zijn tweemaal van kamer gewisseld. Vanwege de vele geckos oogt het hotel niet zo proper Het personeel was wel vriendelijk.
Willem S. Individuele reizigers Netherlands, 8 januari 2012
Goed gelegen guest house

Centrale ligging, goede kamers en prima douche
8
Het guest house ligt prima, de kamers waren schoon en had prima bedden. Het ontbijt kon je nuttigen bij het naast gelegen inn! Vriendelijk personeel en goede service (regelen van bus naar vang Vieng was geen probleem),
Jacek K. Individuele reizigers Poland, 2 maart 2015
Good cheap hotel

location, food
8
Zachary B. (Echt)paren United States of America, 5 februari 2015
Mixok Guesthouse not Mixok Inn

Great laundry service, close to everything, decent hot water
7,3
When staying at this guesthouse do not get it confused with the Mixok Inn on the corner. They are not the same even though the breakfast offered is provided by the Mixok Inn. Everything with this place was fine until we tried to get our breakfast on the day we left. The room was clean, the hot water was decent, and the staff was friendly. On the day we left though, we tried to get the promised breakfast, but apparently, contrary to the belief of the guesthouse (they think it's 7 AM), Mixok Inn does not start serving breakfast until 7:30 AM. If you have an early morning bus, and you have already paid for your breakfast with your booking, you will not be able to get it or any money back. Otherwise, this is a decent place to stay.
Piyaporn T. Groepen Thailand, 27 december 2014
Good location hotel

Good location fare wifi with breakfast
6,3
Even hotel staff is not so take care of guests, but this hotel location is in center of Vientiane
Piyaporn T. Groepen Thailand, 27 december 2014
Good location

Cheap. Wifi. Breakfast
6
We can walk in central point as this hotel is in central area
Frank B. (Echt)paren Netherlands, 24 december 2014
Overpriced!!

Location
4,7
Our room was filthy, the bathroom smelled, they did not clean the room and you had to ask for clean towels (we stayed for 4 nights). I think you can get a better room in Vientiane for the same money! Would certainly not stay here again!!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Mixok Guesthouse VientianeMixok Guesthouse Vientiane - GastenkamerMixok Guesthouse Vientiane - GastenkamerMixok Guesthouse Vientiane - GastenkamerMixok Guesthouse Vientiane - GastenkamerMixok Guesthouse Vientiane - GastenkamerMixok Guesthouse Vientiane - GastenkamerMixok Guesthouse Vientiane - GastenkamerMixok Guesthouse Vientiane - GastenkamerMixok Guesthouse Vientiane - GastenkamerMixok Guesthouse Vientiane - BadkamerMixok Guesthouse Vientiane - BadkamerMixok Guesthouse Vientiane - Balkon/TerrasMixok Guesthouse Vientiane - Balkon/TerrasMixok Guesthouse Vientiane - ReceptieMixok Guesthouse Vientiane - Hotel interieur


AS-AGWEB-3C06