of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Naiyang Beach Hotel

80/30-38 Moo 1 Sakuu, Phuket Luchthaven, Phuket, Thailand 83140 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Naiyang Beach Hotel Phuket - Badkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Zwembad Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Zwembad Naiyang Beach Hotel Phuket - Hotel interieur Naiyang Beach Hotel Phuket - Badkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Badkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Badkamer
Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Gastenkamer Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurant Naiyang Beach Hotel Phuket - Spa Naiyang Beach Hotel Phuket - Winkels Naiyang Beach Hotel Phuket - Hotel interieur Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurant
Gebied: Phuket Luchthaven Aantal kamers: 56

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 396 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
7,2
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (396)
Sorteer op:
Henk V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 april 2014
Mooi gelegen hotel.

Mooi gelegen, ruime kamers, mooie tuin.
8,3
We hadden een ruime kamer met extra bed, op de begane grond vlak bij een van de 2 zwembaden, mooie tuin en een goed restaurant.
Wil O. (Echt)paren Afghanistan, 7 februari 2014
Rustig en bij een mooi strand.

Grote kamer, rustig gelegen en dicht bij het strand
7
Prima, een aanbeveling voor de volgende vakantie op het eiland Phuket.
Britta H. Zakelijke reizigers Belgium, 29 maart 2013
Dicht bij de luchthaven

Goed bereikbaar
7,3
Gustav N. Zakelijke reizigers Sweden, 16 maart 2013
Nice new small country and beachhotel

Närheten till Phuket bästa strand samt två bästa golfbanor, utmärkt kock och väldigt serviceinriktade.
7,3
14 fantastiska dagar. lägg till bacon,ost och Youghurt till frukost så är den komplett.
Joost S. (Echt)paren Netherlands, 18 februari 2013
Prima schoon hotel, dichtbij luchthaven

Mooi nieuw hotel, dichtbij luchthaven, paar leuke restaurantjes op het strand in de buurt
8,3
Behulpzaam personeel, mooi zwembad, zeker de moeite waard als je op doorreis bent en niet tever van het vliegveld wilt verblijven.
Azrein A. (Echt)paren Malaysia, 20 juli 2014
Good Hotel

Close to where I want to be. Near the beach and also near the hotel
6
My stay was satisfactory. Was very disappointed that my request for a king bed was not provided during my stay. I have been staying at this hotel off and on since it opened, so was disappointed the staff of the hotel could not provide what I requested.
Leanne K. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 18 juli 2014
Close to hotel

Clean hot water any time Short walk to beach
6,3
Good
Ruzza S. (Echt)paren Switzerland, 14 juni 2014
nice if you need a bed near the airport

approximately to airport, cheap, no questions asked
7
very basic. Had no electricity all night, water run out, air-condition was not working due to the lack of electricity but was doing a beepy noisy sound all night long. Upon complaining we were told sorry, thats it.
Miu K. (Echt)paren Hong Kong, 10 juni 2014
normall

easy to get to airport
4,7
Salina A. Groepen Malaysia, 4 juni 2014
Nice & comfy

Direct access from room to pool Near airport Near beach
7
Even though I had to top up for connecting room, but it's worth it as we got the room with direct access to the pool.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Naiyang Beach Hotel PhuketNaiyang Beach Hotel Phuket - BadkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - ZwembadNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - ZwembadNaiyang Beach Hotel Phuket - Hotel interieurNaiyang Beach Hotel Phuket - BadkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - BadkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - BadkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - GastenkamerNaiyang Beach Hotel Phuket - RestaurantNaiyang Beach Hotel Phuket - SpaNaiyang Beach Hotel Phuket - WinkelsNaiyang Beach Hotel Phuket - Hotel interieurNaiyang Beach Hotel Phuket - RestaurantNaiyang Beach Hotel Phuket - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Naiyang Beach Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3B05