Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Thailand 10250

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,1

uit 21894 beoordelingen

122 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,7
Personeel
7,0
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
6,9
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (21894)
Sorteer op:
Turap C. Groepen Netherlands, 14 maart 2016
Slecht
4
Er was een verbouwing bezig waar zogenaamd het personeel niks van wist . Ze waren 9 uur tot 12 uur aan het boren daarna was het still
Bartb L. Individuele reizigers Netherlands, 4 maart 2016
Directe trein naar het vliegveld
4,7
Dit hotel is goed als je goedkoop wilt slapen en snel op het vliegveld wilt zijn. Als je gewoon goedkoop in Bangkok wilt verblijven, is dit hotel te ver uit het centrum en kun je betere hotels vinden. Betalen voor de wifi zouden ze na jaren klagende mensen, eens moeten oplossen :)
Jacobus B. (Echt)paren Netherlands, 12 februari 2016
mbn
4,7
bklbjkl
Adrianus V. (Echt)paren Thailand, 9 februari 2016
Verouderd , ver van het centrum .

Dicht bij airport line
5,3
Goede bedden, donkere sombere kamers geen WiFi of heel duur betalen. Weinig te doen in omgeving . Om snel de stad te bereiken kan je ook met de boot gaan die vlak bij het station vertrekt. Als je er naar vraagt bij de tour informatie in het hotel willen ze je dat niet vertellen, liever een te dure taxi aansmeren.
Julien J. Individuele reizigers Belgium, 7 februari 2016
Voldoende voor enkele dagen
4,3
Veel straatlawaai tijdens de nacht door trein en sky train
Jan G. (Echt)paren Netherlands, 7 februari 2016
Kamers moeten een opknap beurt hebben
4
Jammer van de staat van de hotel kamers voldoet wel maar is smoeselig
Julien J. Individuele reizigers Belgium, 6 februari 2016
Goed hotel voor een scherpe prijs
5
Voldoende voor enkele dagen tot rust te komen ware het niet dat mijn kamer uitzicht gaf op de airportlink en de spoorweg.
Jgt L. (Echt)paren Netherlands, 21 januari 2016
Je wordt met extra kosten geconfronteerd

Brede kamers, ligging aan de trein naar het vliegveld, wifi die je moet extra betalen.
6
De eerste keer in november 2015 was goed gegaan hoewel het personeel is niet altijd vriendelijk. Je dient voor wifi extra te betalen en 1000 Thb als borg te deponeren het gene niet vermeld staat in de reserveringspagina's. Het tweede keer van ons verblijf daar, een paar dagen voor het terugvliegen naar Nederland, kregen we een minder comfortabele kamer met gevlekte lakens en grijze tot bijna zwarte handdoeken. Ook de verlichting en de ventilatie in de kamer waren niet optimaal. Ons Verzoek en advies aan Agoda om voortaan duidelijk aan te melden op de bevestiging van de reservering wat wel en niet mogelijk c.q. wel inclusief of niet. Dit om verrassingen te voorkomen.
Hendricus B. Individuele reizigers China, 26 december 2015
Prijstechnisch oke

Ligging t.o.v. Vliegveld. Prijs. Prima ontbijtbuffet
6,7
Kom hier volgende keer weer. Geen wifi, is natuurlijk bespottelijk,maar is een bekend gegeven hier. Het algemeen onderhoud is niet best, maar ja,voor dat geld!
Hendricus B. Individuele reizigers China, 24 december 2015
Voor dit geld een prima hotel.

Ligging t.o.v. vliegveld. Goedkoop en prima onbijtbuffet
8
Goed verblijf. Alleen buiten dit hotel is , niets, te beleven. Maar goede verbinding naar centrum maakt veel goed. Gunstig geprijsd. Alleen wifigebrek is natuurlijk niet van deze tijd.
1 - 10 van 122 beoordelingen Volgende pagina
Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - Hotel exterieurNasa Vegas Hotel Bangkok - ReceptieNasa Vegas Hotel Bangkok - LobbyNasa Vegas Hotel Bangkok - GastenkamerNasa Vegas Hotel Bangkok - GastenkamerNasa Vegas Hotel Bangkok - GastenkamerNasa Vegas Hotel Bangkok - GastenkamerNasa Vegas Hotel Bangkok - GastenkamerNasa Vegas Hotel Bangkok - GastenkamerNasa Vegas Hotel Bangkok - GastenkamerNasa Vegas Hotel Bangkok - GastenkamerNasa Vegas Hotel Bangkok - GastenkamerNasa Vegas Hotel Bangkok - GastenkamerNasa Vegas Hotel Bangkok - FitnessruimteNasa Vegas Hotel Bangkok - GastenkamerNasa Vegas Hotel Bangkok - Vergaderruimte


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02