Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Nature Land Hotel II

No 10, Thida street, Infront of Kalaw Middle School, Kalaw, Kalaw, Myanmar (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Nature Land Hotel II Kalaw - Uitzicht Nature Land Hotel II Kalaw - Entree Nature Land Hotel II Kalaw - Uitzicht Nature Land Hotel II Kalaw - Entree Nature Land Hotel II Kalaw - Uitzicht Nature Land Hotel II Kalaw - Gastenkamer Nature Land Hotel II Kalaw - Hotel interieur Nature Land Hotel II Kalaw - Gastenkamer Nature Land Hotel II Kalaw - Gastenkamer Nature Land Hotel II Kalaw - Gastenkamer Nature Land Hotel II Kalaw - Gastenkamer Nature Land Hotel II Kalaw - Gastenkamer Nature Land Hotel II Kalaw - Gastenkamer Nature Land Hotel II Kalaw - Omgeving Nature Land Hotel II Kalaw - Omgeving Nature Land Hotel II Kalaw - Omgeving
Nature Land Hotel II Kalaw - Badkamer Nature Land Hotel II Kalaw - Gastenkamer Nature Land Hotel II Kalaw - Gastenkamer Nature Land Hotel II Kalaw - Gastenkamer
Gebied: Kalaw Aantal kamers: 7
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
7,8
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (114)
Sorteer op:
Julien E. Individuele reizigers Netherlands, 17 maart 2015
Erg fijn verblijf

Personeel, locatie en kamer
9
Heel fijn om je eigen bungalow te hebben, het personeel is erg vriendelijk en het terras waar je kunt chillen is ook erg fijn. Mooi uitzicht ook. Ontbijt is goed en de kamer is erg ruim. Bedden zijn zeer goed. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het stadje, maar dat is helemaal prima.
Rapporteer deze beoordeling
Klaas J. (Echt)paren Netherlands, 20 oktober 2014
Erg grote kamer, schoon, erg vriendelijk personeel

Personeel was erg vriendelijk, kamer was erg ruim en schoon
9
De omgeving is schitterend. Het hotel ligt een klein stukje buiten het centrum van Kalaw op de helling van een heuvel. De bungalows zijn erg ruim en mooi. Personeel is super vriendelijk. We hebben hier maar één nacht gebleven, maar hadden graag langer willen blijven. Aanrader!
Rapporteer deze beoordeling
Ruben W. (Echt)paren Netherlands, 3 juli 2014
Prima verblijf gehad

Mooi gelegenVrijstaande bungalowsGoede prijs,kwaliteit verhouding
7
1 nacht geslapen. Prima hotel, inrichting wat oud maar daarmee ook wel schattig. Zou het alleen niet gebruiken om dagen te verblijven
Rapporteer deze beoordeling
Jack V. (Echt)paren Netherlands, 25 februari 2014
Midden in de natuur en vriendelijk personeel

De natuur, en voor de rest niks
6,3
Kamers moeten opgeknapt worden. Het rook muf en naar mottenballen. Riool lucht in de badkamer
Rapporteer deze beoordeling
Ed B. (Echt)paren Netherlands, 10 februari 2014
Zeer ontspannen verblijf

Rustige ligging, prima keuken, zeer aardige medewerkers
10
Verblijf was volledig naar wens. Ik heb hier mijn verjaardag gevierd waarbij de eigenaar van Nature Land II een werkelijk heerlijke taart heeft verzorgd. Ik heb zelfs spontaan een cadeau van hen ontvangen. Zeer attent! Keurig hotel met enorm ruime chalets. 10 min bergafwaarts lopen van het centrum.
Rapporteer deze beoordeling
Ingrid D. (Echt)paren Netherlands, 29 december 2013
fantastisch terras en uitzicht

landelijk gelegen, mooi terras, vriendelijk personeel
7,3
het was wel moeilijk te vinden, maar het ligt heerlijk rustig en een mooi zitje met uitzicht op heuvels
Rapporteer deze beoordeling
Maria V. Individuele reizigers Philippines, 24 augustus 2015
ok value for money, but

Affordable, near Pindaya Caves, delicious breakfast
7
Arrived in Kalaw at 3:45am, had to wake up the staff. Only three young people. The water in the toilet/ bathroom stinks like sewer. There was no soap, I had to ask for it, and they had to go to the market to get me one the next day. No toiletries refill...stuff had to be requested. The towels smell. Must be cuz it's rainy season and they wash linens by hand. There was also no available drinking bottled water the whole time I was there. The good stuff are, the young couple owners are more than helpful, and the three young staff as well. Only, they can only finish so much, being understaffed. The omelette was superb, with that lovely view of the hills. It's pretty cheap, and chilly even without aircon.
Rapporteer deze beoordeling
Emmanuelle D. Individuele reizigers France, 22 augustus 2015
Very welcoming couple with great view

Small hotel a bit outside Kalaw city with a charming couple always here to help. And the value for money is really good.
9,7
We spent 24h with my friend in the hotel. We had very nice discussions with the young couple of owners on the terrasse with good view on the mountains.They speak a very good English. The Grand father is often seated on the terrasse smiling. A place I highly recommend in Kalaw.
Rapporteer deze beoordeling
Mark H. (Echt)paren Australia, 5 augustus 2015
Fantastic hotel

views from the room & restaurant, staff
9,7
excellent hotel easy walk to town but a little harder on way back up the hill but there for treking so not a problem. A fridge & kettle in the room would be good. Huge rooms
Rapporteer deze beoordeling
Robert H. (Echt)paren Australia, 28 juni 2015
Quaint Guesthouse with Friendly Staff

Staff, View, Rooms
6,7
When we finally made the hotel we thought we were miles out of town, but in reality it is about a ten minute walk to the market down a cute local road. Staff are really helpful and friendly - and they provided us with a guide for a trek and a taxi for our journey to Nyaungshwe.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Nature Land Hotel II KalawNature Land Hotel II Kalaw - UitzichtNature Land Hotel II Kalaw - EntreeNature Land Hotel II Kalaw - UitzichtNature Land Hotel II Kalaw - EntreeNature Land Hotel II Kalaw - UitzichtNature Land Hotel II Kalaw - GastenkamerNature Land Hotel II Kalaw - Hotel interieurNature Land Hotel II Kalaw - GastenkamerNature Land Hotel II Kalaw - GastenkamerNature Land Hotel II Kalaw - GastenkamerNature Land Hotel II Kalaw - GastenkamerNature Land Hotel II Kalaw - GastenkamerNature Land Hotel II Kalaw - GastenkamerNature Land Hotel II Kalaw - OmgevingNature Land Hotel II Kalaw - OmgevingNature Land Hotel II Kalaw - OmgevingNature Land Hotel II Kalaw - BadkamerNature Land Hotel II Kalaw - GastenkamerNature Land Hotel II Kalaw - GastenkamerNature Land Hotel II Kalaw - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Nature Land Hotel II, Kalaw

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02