of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

New Mitrapap Hotel

94-96 Ratchawong Rd., Chang Moi, Chiang Mai, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Lobby New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Koffiehuis/Café New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Hotel exterieur New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Receptie New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer
Ligging: Chang Moi Aantal kamers: 100
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,9

uit 1594 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,5
Personeel
6,5
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
6,9
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (1594)
Johan A. Groepen Netherlands, 23 januari 2011
Locatie o.k kamers zijn hokken

Goedkoop maar daar is ook alles mee gezegt.
3,3
De prijs zo een niet slecht voor een grote kamer met ruime bad en toilet ruimte..Maar het zijn naar mijn mening voormalige kantoor ruimtes,sober niet een gezelig ingerichte kamer saai en kaal..Maar voor een kort verblijf is het te doen..In de ochtent kan men koffie en toast nuttigen teminste als het bij gevult word want daar schort het wel aan..luie bediening..Dus deze mogelijkheid heb ik maar laten schieten..Beter een ontbijtje buiten de deur.. Voor een volgend bezoek aan Chiang mai zal ik zeker dit hotel niet meer kiezen,want voor een zelfde prijs kan men wel een beter en gezeliger guest house vinden..
Hotel kenmerken tip: Vrij afgelegen en ver van het uitgaans leven..Altijd vervoer nodig..
Stas G. Groepen Belgium, 15 februari 2010
new mitrapap hotel chiang mai.

Zeer goede liging in chinese wijk en zeer goede en vriendelijke bediening.Volgens zijn prijs het beste hotel dat ik heb gehad.Je kunt er een klein hapje eten s'morgens.
8,3
We waren in het hotel tijdens het Chineese Nieuwjaar.Mijn vrienden en wij hebben er van genoten,veel volk en men kon er op de koppen lopen.We hebben van al het lekkers geproefd voor een ware zegen om alles een beetje te leren kennen.Het touristen centrum is maar 10 min.stappen en het busstation is ook niet ver.Onze vrienden en wij waren zeer tevreden wat betreft ligging en het hotelpersoneel.
Tip: Men kan te voet heel de stad verkennen omdat de ligging perfekt is.Probeer er te zijn met het chineese nieuwjaar.
Francis L. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2009
Goedkoop maar smerig.

Goede prijs Fantastisch internet Lieve bemanning
5
Mijn verblijf was in dit hotel erg goedkoop. Over de prijs valt niet te klagen. Wel zag de kamer en de douchecel er erg smerig uit. Tijdens het douchen wordt gelijk ook de wc-pot gewassen! De voorzieningen zijn prima en de ligging ook. Het centrum is binnen 10 minuten bereikt. Mag niet klagen hierover.
R B. (Echt)paren Netherlands, 1 november 2009
normaal

lekker dicht bij het winkel
4,7
voor iemand die alleen komt om te slapen is dit een ged hotel zonder enige luxe
Winkel tip: neem een lekker ontbijt aan de overkant lunch kan ook
Hendrik V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 22 juli 2009
Leuk budget hotel

Dicht bij het centrum.
8
Een leuk hotel voor de backpacker of budget reiziger. Eenvoudig maar goed geoutilleerd. Op loop afstand van het centrum. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Restaurant tip: Schuin links tegenover het hotel een onooglijk authentiek Thai eethuisje met verrukkelijke gerechten.
Tham N. Zakelijke reizigers United States of America, 27 maart 2014
best price

price,location,and close to everything
6,3
the hotel is very old,sometimes the shower had been stop running,,the hotel needs upgrade and renovation
Tham N. Zakelijke reizigers United States of America, 17 maart 2014
the water was stopped during shower sometimes

price,location,and price
6,3
the hotel ,especially in 4th floor was real old,needs a lot renovation
Mohamad S. Individuele reizigers Singapore, 27 februari 2014
value for money & excellent location.

location, clean towels, quiet surroundings
7,7
There's nothing to complain about this hotel. Sure it's a bit aged, but everything and getting everywhere is such a breeze. After a long train ride from Bangkok, I got in to Chiang Mai pretty early. Whereas other hotels would probably ask me to return as the standard check-in time would be noon or 2pm, I was very pleasantly surprised that my room was ready and I could check-in immediately. Room was simple but I just needed a place to sleep anyways, cos I was out wandering about most parts of the day. Bedsheets, pillowcases and towels are changed on the daily, which is a very pleasant thing as well. It's close enough to all the markets/night markets and the old city and it's just around the corner from amazing places around the riverside. But it's far enough from the noise and shenanigans around the old city. Lovely cafe across the street that serves a damn good cuppa too!!! Would definitely come back here if I'm ever in Chiang Mai again!
Phillip B. (Echt)paren Australia, 24 februari 2014
Comfortable room, well priced, good location

Price, room comfort & location
8,7
We have already booked a return stay at this hotel.. Yes, the building is 'institution-like' but once you're in your room, it's quiet, the beds and pillows are very comfy, the size is decent, you have access to various English TV channels and air con. It's great value, the location is good and we know many other guesthouses/hotels in Chiang Mai do not offer as much comfort for the money paid here. Recommended.
Gavin C. Individuele reizigers Australia, 20 februari 2014
Glad to leave

Price, Quiet, Leaving
5,7
Good low price hotel , I have never in all my years of travel come across a more sad, miserable and unfriendly group of people that worked at this hotel.They seemed more interested in looking at their phones and putting on makeup than providing any sort of good customer service.Do not organize a taxi to Airport from here , they want to charge double what it costs to come from the Airport.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

New Mitrapap Hotel Chiang MaiNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - LobbyNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Koffiehuis/CaféNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Hotel exterieurNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - ReceptieNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - New Mitrapap Hotel, Chiang Mai

AS-AGWEB-3B07