Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

New Mitrapap Hotel

94-96 Ratchawong Rd., Chang Moi, Chiang Mai, Thailand

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,9

uit 1816 beoordelingen

7 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,6
Personeel
6,5
Hygiëne/conditie hotel
6,6
Kamercomfort
6,9
Ontbijt/maaltijden
5,6
Alle beoordelingen (1816)
Sorteer op:
Stas G. Individuele reizigers Belgium, 22 februari 2015
Zeer goed hotel voor zijn prijs.

Ligging.Frigo.Iedere dag verse lakens.
7
Zeer goed.ghhjvffhhgtuk,hyukngyi,vdr yugr hyyrfgfthfghjh.
Rapporteer deze beoordeling
Johan A. Groepen Netherlands, 23 januari 2011
Locatie o.k kamers zijn hokken

Goedkoop maar daar is ook alles mee gezegt.
3,3
De prijs zo een niet slecht voor een grote kamer met ruime bad en toilet ruimte..Maar het zijn naar mijn mening voormalige kantoor ruimtes,sober niet een gezelig ingerichte kamer saai en kaal..Maar voor een kort verblijf is het te doen..In de ochtent kan men koffie en toast nuttigen teminste als het bij gevult word want daar schort het wel aan..luie bediening..Dus deze mogelijkheid heb ik maar laten schieten..Beter een ontbijtje buiten de deur.. Voor een volgend bezoek aan Chiang mai zal ik zeker dit hotel niet meer kiezen,want voor een zelfde prijs kan men wel een beter en gezeliger guest house vinden..
Hotel kenmerken tip: Vrij afgelegen en ver van het uitgaans leven..Altijd vervoer nodig..
Rapporteer deze beoordeling
Stas G. Groepen Belgium, 15 februari 2010
new mitrapap hotel chiang mai.

Zeer goede liging in chinese wijk en zeer goede en vriendelijke bediening.Volgens zijn prijs het beste hotel dat ik heb gehad.Je kunt er een klein hapje eten s'morgens.
8,3
We waren in het hotel tijdens het Chineese Nieuwjaar.Mijn vrienden en wij hebben er van genoten,veel volk en men kon er op de koppen lopen.We hebben van al het lekkers geproefd voor een ware zegen om alles een beetje te leren kennen.Het touristen centrum is maar 10 min.stappen en het busstation is ook niet ver.Onze vrienden en wij waren zeer tevreden wat betreft ligging en het hotelpersoneel.
Tip: Men kan te voet heel de stad verkennen omdat de ligging perfekt is.Probeer er te zijn met het chineese nieuwjaar.
Rapporteer deze beoordeling
Francis L. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2009
Goedkoop maar smerig.

Goede prijs Fantastisch internet Lieve bemanning
5
Mijn verblijf was in dit hotel erg goedkoop. Over de prijs valt niet te klagen. Wel zag de kamer en de douchecel er erg smerig uit. Tijdens het douchen wordt gelijk ook de wc-pot gewassen! De voorzieningen zijn prima en de ligging ook. Het centrum is binnen 10 minuten bereikt. Mag niet klagen hierover.
Rapporteer deze beoordeling
R B. (Echt)paren Netherlands, 1 november 2009
normaal

lekker dicht bij het winkel
4,7
voor iemand die alleen komt om te slapen is dit een ged hotel zonder enige luxe
Winkel tip: neem een lekker ontbijt aan de overkant lunch kan ook
Rapporteer deze beoordeling
Hendrik V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 22 juli 2009
Leuk budget hotel

Dicht bij het centrum.
8
Een leuk hotel voor de backpacker of budget reiziger. Eenvoudig maar goed geoutilleerd. Op loop afstand van het centrum. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Restaurant tip: Schuin links tegenover het hotel een onooglijk authentiek Thai eethuisje met verrukkelijke gerechten.
Rapporteer deze beoordeling
Lenna S. (Echt)paren United States of America, 14 april 2016
The hotel from the Shining
3
There are some things that are good: it's cheap, there's hot water & good water pressure, plus the AC works, though it's not very strong. Wifi is almost passable. It's not very far from the old square of Chiang Mai. The staff are indifferent/slightly hostile toward guests. When we checked in they had no record of our reservation and I had to turn on my laptop to find it before they'd check us in. They made no effort whatsoever to find our reservation, just sat and stared at us until we were able to get on their wifi and show them our confirmation email, so if you can you should bring a printed confirmation. Also, despite their weird location they don't have maps and they don't give you directions when you ask for them: Me: Where's 7/11? Them: Go out and turn left. Me: Turn left, then go straight? Them: Yes. Not even close to accurate directions, plus she was very obviously annoyed with me. I think it's an old hospital that's been converted into a hotel and that's why it's so creepy, sterile and in such bad shape. On the other had, it's very cheap, so you get what you pay for. I wouldn't stay here again, I'd pay 2 more dollars a night and stay in the charming old city.
Rapporteer deze beoordeling
Chris M. Individuele reizigers United Kingdom, 18 maart 2016
Bad
2,3
Totally unhelpful and rude staff. Would not recommend.
Rapporteer deze beoordeling
Anantachai W. Groepen Thailand, 23 februari 2016
only the location is good

location price
3,3
the room was not that clean. only location is good. you get what you pay for, then pay a bit more to get better thing.
Rapporteer deze beoordeling
Ying Z. (Echt)paren China, 11 februari 2016
pretty good and clean
6,3
pretty good and clean
Rapporteer deze beoordeling
1 - 7 van 7 beoordelingen
New Mitrapap Hotel Chiang MaiNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - ReceptieNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02