of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

New Mitrapap Hotel

94-96 Ratchawong Rd., Chang Moi, Chiang Mai, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Lobby New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Koffiehuis/Café New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Hotel exterieur New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Receptie New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer
Gebied: Chang Moi Aantal kamers: 100
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,9

uit 1621 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,5
Personeel
6,5
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
6,9
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (1621)
Sorteer op:
Johan A. Groepen Netherlands, 23 januari 2011
Locatie o.k kamers zijn hokken

Goedkoop maar daar is ook alles mee gezegt.
3,3
De prijs zo een niet slecht voor een grote kamer met ruime bad en toilet ruimte..Maar het zijn naar mijn mening voormalige kantoor ruimtes,sober niet een gezelig ingerichte kamer saai en kaal..Maar voor een kort verblijf is het te doen..In de ochtent kan men koffie en toast nuttigen teminste als het bij gevult word want daar schort het wel aan..luie bediening..Dus deze mogelijkheid heb ik maar laten schieten..Beter een ontbijtje buiten de deur.. Voor een volgend bezoek aan Chiang mai zal ik zeker dit hotel niet meer kiezen,want voor een zelfde prijs kan men wel een beter en gezeliger guest house vinden..
Hotel kenmerken tip: Vrij afgelegen en ver van het uitgaans leven..Altijd vervoer nodig..
Stas G. Groepen Belgium, 15 februari 2010
new mitrapap hotel chiang mai.

Zeer goede liging in chinese wijk en zeer goede en vriendelijke bediening.Volgens zijn prijs het beste hotel dat ik heb gehad.Je kunt er een klein hapje eten s'morgens.
8,3
We waren in het hotel tijdens het Chineese Nieuwjaar.Mijn vrienden en wij hebben er van genoten,veel volk en men kon er op de koppen lopen.We hebben van al het lekkers geproefd voor een ware zegen om alles een beetje te leren kennen.Het touristen centrum is maar 10 min.stappen en het busstation is ook niet ver.Onze vrienden en wij waren zeer tevreden wat betreft ligging en het hotelpersoneel.
Tip: Men kan te voet heel de stad verkennen omdat de ligging perfekt is.Probeer er te zijn met het chineese nieuwjaar.
Francis L. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2009
Goedkoop maar smerig.

Goede prijs Fantastisch internet Lieve bemanning
5
Mijn verblijf was in dit hotel erg goedkoop. Over de prijs valt niet te klagen. Wel zag de kamer en de douchecel er erg smerig uit. Tijdens het douchen wordt gelijk ook de wc-pot gewassen! De voorzieningen zijn prima en de ligging ook. Het centrum is binnen 10 minuten bereikt. Mag niet klagen hierover.
R B. (Echt)paren Netherlands, 1 november 2009
normaal

lekker dicht bij het winkel
4,7
voor iemand die alleen komt om te slapen is dit een ged hotel zonder enige luxe
Winkel tip: neem een lekker ontbijt aan de overkant lunch kan ook
Hendrik V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 22 juli 2009
Leuk budget hotel

Dicht bij het centrum.
8
Een leuk hotel voor de backpacker of budget reiziger. Eenvoudig maar goed geoutilleerd. Op loop afstand van het centrum. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Restaurant tip: Schuin links tegenover het hotel een onooglijk authentiek Thai eethuisje met verrukkelijke gerechten.
Mr.Sak P. Groepen Thailand, 23 juni 2014
car parking, lift, suitable with price.

water, car parking, lift
8,7
I go there for waiting to the hospital with my father. It's has car parking. Can walk to shopping local sweet or survinirs. Near public car that you can go to anywhere in Chiang mai. The room, air, hot/cold and water in the rest room is OKAY. Cheap price. My room has no smoke. Free coupon wifi from reception desk. Have kindly guards. No noises from motor cycle or any vehicles at night. Low price but good place to sleep only. Anyplaces in Chiang mai you should use public car like night barzar, walking street not far from this hotel about 2-7 kilometers. Hope to stay this hotel again.
Rossukhon I. (Echt)paren Thailand, 14 april 2014
Place to sleep

Quiet good location free parking
5,7
I stay only 1 night, room is quite old ,toilet's door is broken. Safe to stay but if you want to go out at night. You better have car.
Wai S. Individuele reizigers Malaysia, 12 april 2014
Budget hotel with poor sound resistant

Budgeted hotel for short stay
4,3
The sound resistant is poor, considerably low price, the facilities is old and my air-cond was not working very well. Short stay should be fine but i found there is better choices with same price.
Shon C. Individuele reizigers United States of America, 31 maart 2014
nice but some problem.

price and location
6,3
The problem that I had with this hotel was that when I wanted to check out the staff could not find my booking so I had to wait for a while until my booking was verified.
Shon C. Individuele reizigers United States of America, 30 maart 2014
nice but some problem.

price and location
6,3
The problem that I had with this hotel was that when I wanted to check out the staff could not find my Agoda booking so I had to wait for a while until my booking was verified.That was pretty annoying.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

New Mitrapap Hotel Chiang MaiNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - LobbyNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Koffiehuis/CaféNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Hotel exterieurNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - ReceptieNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - GastenkamerNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - New Mitrapap Hotel, Chiang Mai

AS-AGWEB-3C06