Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

New Vision Hotel

68C-70 Hang Bo Street, Hoan Kiem District, Oude Kwartier, Hanoi, Vietnam

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,1

uit 220 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
8,7
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (220)
Sorteer op:
Stan R. (Echt)paren Netherlands, 1 augustus 2014
perfect location

locatie, prijs, personeel
8
Super verblijf gehad! Locatie was perfect en het personeel was vriendelijk! Ook nog een goed betaalbaar!
Bas B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 16 juli 2013
prima verblijf in hanoi, mooi statig gebouw

grote kamers, goede ligging
8,3
prima plek om hanoi te verkennen! goede service medewerkers!
Hans B. (Echt)paren Netherlands, 4 november 2011
prima hotel, basic

ruime douche
7,3
Positieve kanten; elke dag wordt er vers fruit op de kamer gezet, waterkoker aanwezig, met elke dag nieuwe zakjes oploskoffie. vriendelijke doorboy, die elke dag met een glimlach de voordeur voor je open houdt.Voldoende handdoeken. Nadelen geen lift als je moeilijk te been bent. Het balkon was omsloten door muren, dus geen uitzicht.
Tip: Mischien hebben de bovenste kamers wel uizicht
Wing K. Individuele reizigers Hong Kong, 6 mei 2016
valuable.
6
staff are very helpful and attentive. so considereated that prepared for my breakfast and let me take away to eat on my way trip (because i have to leave before breakfast time). The room is OK with this price.
Nguyen V. Individuele reizigers Vietnam, 6 mei 2016
Fantastic Hotel
6,7
Hotel was fantastic as it was short trip . Less time to spend but the hotel looks amazing . Staffs are very kind and friendly . Will sure come back in the future .
Alex T. Individuele reizigers United States of America, 29 april 2016
good value
5,3
good value hotel, good location, hard bed.
Satya S. (Echt)paren India, 28 april 2016
good
6,7
good
Shirley L. Individuele reizigers Canada, 27 april 2016
Great stay at bargain rate!
6,3
It's a great way to visit Hanoi. Right in the middle of the old quarter, with comfortable beds, and helpful staff, this hotel is an excellent choice.
Satya S. (Echt)paren India, 26 april 2016
ok
5,3
ok
Jörgen D. Gezinnen met oudere kinderen Sweden, 18 april 2016
A very good budget hotel
6
Very god value for money. Friendly and very helpful staff Clean room The hotel is located in the center of Hoan kiem (old town) The hotel is a little bit old, but I can recommended New vision hotel Jörgen D from sweden
1 - 4 van 4 beoordelingen
New Vision Hotel HanoiNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - RestaurantNew Vision Hotel Hanoi - Business Center New Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - Hotel interieurNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - Hotel interieurNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - GastenkamerNew Vision Hotel Hanoi - Hotel interieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08