of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

Dam 9, Amsterdam-Centrum, Amsterdam, Nederland 1012 JS (Bekijk kaart)

Boek nu!

NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Badkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Gastenkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Gastenkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Vergaderruimte NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Badkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Restaurant NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Restaurant NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Gastenkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Gastenkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Badkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Golfbaan NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieur NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel exterieur NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Badkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Balkon/Terras NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Gastenkamer
NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Gastenkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieur NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieur NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Gastenkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Badkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Gastenkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieur NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Badkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieur NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Gastenkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Badkamer NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieur
Gebied: Amsterdam-Centrum Aantal kamers: 468
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 212 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
9,3
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (212)
Sorteer op:
Richard W. (Echt)paren Netherlands, 14 april 2013
lekker in het centrum

ontbijt is super!!
8
uitzicht kamers was slecht voor de rest was het prima liften mag wel wat ruimer! en vernieuwd worden!
Sander V. (Echt)paren Netherlands, 26 december 2012
matig hotel

de lokatie is het grootste pluspunt van het hotel
6
eigenlijk is het een zeer matig hotel. sterk verouderde kamer met schimmel en vochtplekken op het plafond. de badkamer is een soort kast. belachelijk dure drankjes in de minibar. belachelijk duur ontbijt, matig van kwaliteit. het ontbijtbuffet is over zoveel mogelijk meters uitgespreid zodat het heel wat lijkt, maar de inhoud is gewoon standaard. piepende en krakende liften, oude en beschadigde meubels in de kamer, doorgezakt bed etc. nh heeft de grandeur van weleer totaal om zeep geholpen en eigenlijk zou de gemeente amsterdam moeten ingrijpen om dit weer te herstellen. wij hadden een standaardkamer en ik hoop dat de duurdere kamers wel waar bieden voor hun geld.
Uitgaansleven tip: Aan de Dam en aan de rand van de wallen met alle vertier die daarmee te maken heeft. Op loopafstand van cetraal station.
Marijke I. (Echt)paren Netherlands, 23 januari 2012
Geweldige locatie en goede service!

Locatie, service
9,3
Wij hebben twee nachten in het hotel overnacht en hebben er enorm van genoten! Voornamelijk de locatie was voor ons erg belangrijk.
Augustinus S. (Echt)paren Netherlands, 20 november 2011
aangenaam stadshotel

centrale ligging
8
De deluxe room is van alle gemakken voorzien en comfortabel. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en er heerst een aangename sfeer.
Hems A. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 oktober 2011
super locatie en goede service

locatie en ontbijt
7,7
schiiterende locatie van een iets gedateerd hotel, wel netjes en goed verzorgt, ontbijt erg duur maar ook erg goed, opvallend vriendelijk personeel. ontbijt wel bij inchecken reserveren anders echt de hoofdprijs. hotel is aan te raden.
Albertus J. Individuele reizigers Netherlands, 29 juli 2011
goede locatie,ruime kamer maar badkamer gedateerd.

locatie
6
nh hotelles , jammer dat je ook als nederlander alleen in het engels benaderd wordt. het is de locatie die het hem doet , al het overige ( ondanks de 'oude' atmosfeer ) wordt per jaar minder. heel jammer !.
Roland S. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2011
Goed hotel, centraal gelegen

Centrale ligging
7
bij aankomst, na 1500, was de kamer nog niet gereed. we zijn op een terras gaan zitten en hebben een kwartiertje gewacht. dit is het groete voordeel van dit hotel de centrale ligging. we hadden een extra bed in de kamer gevraagd en dit was uitstekend. de kamer had een soort aparte ruimte waar een een persoons bed stond. van het restaurant gedeelte hebben we niet gebruikt gemaakt door de ruime keuze in de buurt. ook von ik overdreven voor een ontbijt. je haalt om de hoek de heerlijkste ontbijten voor een fractie van de prijs. voor hotel gasten vond ik de parkeer garage slecht, deze stond vol met verbouwings spullen en auto's van aannemers. toen ik mijn auto ophaalde na 2 nachten zat deze onder een laag stof en toen vond ik een boel geld. ik vond het een goed hotel met schone kamers. ik heb het gekozen voor de centrale ligging.
Peter D. Groepen Netherlands, 28 december 2010
mooie locatie,. super hotel

centraal, netjes, service, ligging, ontbijt
10
mooi en goed super hotel. In het centrum gelegen op de Dam. Goede kamer, schoon en voorzien van gemakken. Koffie en thee op de kamer zetten. Super goed en zeer uitgebreid ontbijt. Vriendelijke mensen en staan altijd voor je klaar.
Sightseeing/attracties tip: met korting van het hotel naar Madam Tausseau
Ingrid J. Groepen Netherlands, 26 november 2009
goede prijs/ kwaliteit verhouding

direkt in centrum mooi karakterestiek hotel kamer mooi ingericht/ up to date
9,3
Ik zou de volgende keer weer boeken
Sightseeing/attracties tip: midden in centrum, geweldig.
Abdullah A. Gezinnen met jonge kinderen Saudi Arabia, 17 juli 2014
not too bad

none
7,3
soo goooood

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky AmsterdamNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - BadkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - VergaderruimteNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - BadkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - RestaurantNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - RestaurantNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - BadkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GolfbaanNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieurNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel exterieurNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - BadkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Balkon/TerrasNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieurNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieurNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - BadkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieurNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - BadkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieurNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - BadkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieurNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieurNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieurNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Hotel interieurNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - BadkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - GastenkamerNH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam

AS-AGWEB-3A08