Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Nhow Berlin Hotel

Stralauer Allee 3, Friedrichshain, Berlijn, Duitsland 10245 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Nhow Berlin Hotel Berlijn - Lobby Nhow Berlin Hotel Berlijn - Receptie Nhow Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Nhow Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Nhow Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Nhow Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Nhow Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Nhow Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Nhow Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Nhow Berlin Hotel Berlijn - Badkamer Nhow Berlin Hotel Berlijn - Badkamer Nhow Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Nhow Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Nhow Berlin Hotel Berlijn - Lobby Nhow Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Nhow Berlin Hotel Berlijn - Lobby
Nhow Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Nhow Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Nhow Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Nhow Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Nhow Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Nhow Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Nhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Nhow Berlin Hotel Berlijn - Spa Nhow Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Nhow Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte Nhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Nhow Berlin Hotel Berlijn - Lobby
Gebied: Friedrichshain Aantal kamers: 304
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,5

uit 96
beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
8,0
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
9,4
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (96)
Sorteer op:
Yvonne V. (Echt)paren Netherlands, 26 december 2014
Erg mooi hotel!

Hip, modern hotel. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, we konden om 9.15 al in onze kamer terecht. Op 5 min lopen van U of S bahn.
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Mirjam S. (Echt)paren Netherlands, 23 november 2014
Heerlijk hotel!

Design, comfort, bar/lounge
8
Goed hotel, gastvrij. Mooie kamers, nieuw en schoon. Wel iets verder uit het centrum en fietsen huren was overpriced. Twee keer zo duur als bij andere verhuurpunten.
Rapporteer deze beoordeling
Ludwein T. Zakelijke reizigers Belgium, 13 mei 2013
Origineel prachtig uniek muziekhotel.

Ongelooflijk knap qua interieur. Aan alle details wordt gedacht. Zeer vriendelijk personeel, goede bar en super ontbijt!
10
Rapporteer deze beoordeling
Matthias H. (Echt)paren Germany, 18 juli 2015
Fantastic hotel - I hope it stays this way

New, clean, hip & modern, excellent facilities
8,3
We really loved this hotel. The wellness/sauna facilities were among the best I have ever seen in a hotel. We also loved the music-themed concept. The instrument room service is a nice idea, but it seemed like they didn't have enough instruments to accommodate all requests, since there was no availability when I asked and the guitar rack in the ground floor was always empty.
Rapporteer deze beoordeling
Ma C. Individuele reizigers Qatar, 17 juli 2015
OK

Comfy bed, river view was good and service was pretty good.
6,3
Rapporteer deze beoordeling
Carla J. (Echt)paren United Kingdom, 3 juni 2015
Nhow hotel

Staff service, location and cleanliness.
9
Rapporteer deze beoordeling
Abi B. (Echt)paren United Kingdom, 30 mei 2015
An amazing stay

The decor, the staff and the room!
9,3
This is such a great place to stay, the staff were amazing, the place looks incredible, and it is in a beautiful location on the water! The only problem was that we had two single beds that we kept falling down the middle of!
Rapporteer deze beoordeling
Wayne D. (Echt)paren United Kingdom, 27 april 2015
Great Hotel

Staff, Bar, River setting
8
Rapporteer deze beoordeling
Mikaela K. (Echt)paren United Kingdom, 18 april 2015
Very nice hotel

Location, good concierge service, shower
9,3
Quirky decor, nice staff, drinks were very over priced, the regular speakers weren't very good so the concierge brought us an amp which worked a treat, we were very happy with this.
Rapporteer deze beoordeling
Kwan C. Groepen United Kingdom, 6 april 2015
Love this hotel so much

Room condition, lobby environment and lifts.
9,3
This is definitely the best hotel I have ever been! The designs of the room, lobby or lifts are really nice. The room is clean and comfy that I feel so comfortable staying in it. Words really can't tell how much I love this hotel. I really recommend all of you to have a try so that you can understand!
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Nhow Berlin Hotel BerlijnNhow Berlin Hotel Berlijn - LobbyNhow Berlin Hotel Berlijn - ReceptieNhow Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerNhow Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerNhow Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerNhow Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerNhow Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerNhow Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerNhow Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerNhow Berlin Hotel Berlijn - BadkamerNhow Berlin Hotel Berlijn - BadkamerNhow Berlin Hotel Berlijn - RestaurantNhow Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeNhow Berlin Hotel Berlijn - LobbyNhow Berlin Hotel Berlijn - RestaurantNhow Berlin Hotel Berlijn - LobbyNhow Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeNhow Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeNhow Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerNhow Berlin Hotel Berlijn - RestaurantNhow Berlin Hotel Berlijn - RestaurantNhow Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurNhow Berlin Hotel Berlijn - SpaNhow Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerNhow Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurNhow Berlin Hotel Berlijn - LobbyNhow Berlin Hotel Berlijn - SpaNhow Berlin Hotel Berlijn - SpaNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurNhow Berlin Hotel Berlijn - RestaurantNhow Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteNhow Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteNhow Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurNhow Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Nhow Berlin Hotel, Berlijn

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02