Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,9
op basis van 121 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 121 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,2
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,0

James M. van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Ik verbleef 4 nachten in juli 2015
great location and excellent value
huge rooms, location is great, staff is friendly
perfect. Hotels like the Nojoum are a great value. I would stay here again.
Beoordeeld 08 juli 2015

CHUL J. van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in maart 2015
great hotel in dubai
location, staff, clean
I really enjoyed staying at this hotel. It's close to everywhere and their staff were super kind.
Beoordeeld 05 juni 2015

Babatunde A. van Nigeria
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 5 nachten in december 2014
Excellent location. Comfortable. 3rd time in 2015
Location, Value and Size of rooms
Excellent
Beoordeeld 05 januari 2015

Nirosha P. van Zuid-Afrika
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
Great stay
Size, location, comfort
Very conveniently located with 24hr supermarket across the road. Room had a fully fitted kitchen including washing machine. Very close to airport.
Beoordeeld 04 januari 2015

SAJID L. van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 5 nachten in december 2014
clean and comfortable
spacious. clean. close to bargain shopping centre. walking distance from metro station
Comfortable
Beoordeeld 03 januari 2015

Alan B. van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in december 2014
Great Value
Location, Size of apartment, helpful staff.
Good location, 15 mins from the airport, Metro station within walking distance, bus stop outside the door, & 24 hour shop opposite. The apartments are very large, clean, & comfortable. Staff very helpful.
Beoordeeld 20 december 2014

robert H. van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in november 2014
Nojoum - DXB airport view
The location of the apartments is excellent, the staff was extremely helpful and the experience overall was amazing
The stay was excellent, staff were very friendly, helpful and accommodating. Truly what you hope for when arriving in a foreign country. Great experience
Beoordeeld 04 december 2014

JOHNSON A. van Nigeria
(Echt)paren
Ik verbleef 9 nachten in november 2014
Good
Warmth, homely and good accesibility
Enjoyable
Beoordeeld 02 december 2014

David M. van Australië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Basic Apartment Hotel for Business Traveller
location, room size, value for money
Beoordeeld 23 oktober 2014

MRS G. van Australië
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2014
Convenient location for early departure.
Near airport, spacious, good reception service.
It was ok, but breakfast is not ok. Fruits is not fresh. Fried food like egg omelette, hotdog, spring roll were very oily. Fried food is not suitable for breakfast.
Beoordeeld 12 oktober 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: