Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eten en drinken Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Entree Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kinderclub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Faciliteiten Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieur Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieur Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer
Gebied: Pratunam Aantal kamers: 283
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
9,2
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (3836)
Sorteer op:
Sander B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 januari 2014
Goed hotel en centraal gelegen

Nieuwe, lekkere bedden en een goed ontbijt
8,7
Patricia K. (Echt)paren Netherlands, 17 januari 2013
Prima hotel, prima locatie

Prima locatie, nieuw hotel en perfecte bedden.
9
hotel is nieuw en voor thaise standaarden goed afgewerkt. personeel is prima opgeleid en super vriendelijk en behulpzaam. kamers zijn mooi en erg praktisch ingericht. zo kun je de badkamer deuren helemaal open doen zodat je totaal geen deur meer ziet. echt een innoverend iets. had ik nog niet eerder gezien. het uitzicht was adembenemend. zo zaten wij op de 24e verdieping. ontbijt was iets eenzijdig, maar in hartje bangkok is alles voor een prikje op straat te krijgen. ben he een roker dan zal het je iets gaan tegenvallen. in het hele gebouw mag er absoluut niet gerookt worden. dit kan op de begaande grond buiten bij de ingang of op de 9e verdieping buiten bij het zwembad. ik kan niets anders zeggen dan prima!!
Hotel kenmerken tip: Neem een première lounge kamer op de 24e verdieping. Incl. ontbijt, dan is er dagelijks van 17h tot 19h gratis cocktails en hapjes op de zelfde verdieping in het restaurant. Dus alleen voor premier lounge gasten. Laat de conciërge altijd de taxi bellen voor je, bespaart een hoop ellende. Voor de rest is MBK, Paragon, Gaysorn makkelijk te voet te doen vanaf Platinum. Ps Platinum fasion mall zit naast het hotel... lekker eten op de bovenste verdieping...😉
Siulin C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 augustus 2012
Leuk hotel met een super lokatie

Lokatie was top
9,7
Hotel erg mooi. Prijs erg goed in verhouding met kwaliteit. De lokatie was super. Loopafstand naar cental workd . Ontbijt goed, hotel goed, lokatie super. Komen zeker nog terug
Winkel tip: Cental workd korte loopafstand en richting siam paragon met skywalk is t erg goed te doen
Siulin C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 augustus 2012
Goed hotel met een super lokatie

Super lokatie
9
Hotel erg goed in verhouding met prijs. Inc ontbijt wat ook erg goed was. Lokatie was top. Loopafstand naar de cental world en daar vanuit loopafstand naar siam paragon
Winkel tip: De vernieuwde cental workd us geweldig.
Yitong Z. Gezinnen met jonge kinderen China, 29 juni 2015
Quite worth during non-peak

Service
8,3
The front office is quite effective, eventhough the room service is just so so
Zaini A. (Echt)paren Malaysia, 28 juni 2015
Fantastic area

1. Location 2. Open bar area 3. Massage
8,3
Fantastic. Easy access to anywhere like mall, street stall and fast food. Love the staff
Beng H. Zakelijke reizigers Malaysia, 28 juni 2015
Good location and convenient

Clean, User friendly and many shopping
9,3
Wong Y. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 28 juni 2015
Comfortable stay

Location, friendly staff , comfortable room
9
Great! Good location for shopping! Walking distance to Bts. My family and i had a great stay in this hotel :)
Young A. (Echt)paren Philippines, 28 juni 2015
Value for money hotel

Rooms, breakfast,
8,7
Stay was pretty good. However, if you want to go around Bangkok using the BTS and MTR - this is not the best place, The walk is a bit far from the train stations
Tan D. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 26 juni 2015
A hotel experience you won't wanna miss in Bangkok

excellent location, walking distance to all shoppings and eatery. Staffs are attentive to our needs and are super welcoming. Lastly value for money
9
My family enjoyed our stays and will very touched by the housekeeper on 11 floor. Knowing we have 2 big kids with us, they change to a king size bed after noticing we joined the 2 single beds. Am very touched by this gesture. The location is excellent for shoppers like me. Just steps to start my shopping sphere and 7eleven and pharmacy are just below the hotel. Staffs and conceige are very helpful and friendly. Will be our only choice when we return to bkk.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eten en drinkenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - EntreeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KinderclubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UitzichtNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Nabij attractieNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ZwembadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ZwembadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Uitzicht

Beoordelingen door klanten - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06