of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kinderclub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Entree Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kinderclub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Faciliteiten Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieur Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieur Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Uitzicht Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Nabij attractie
Gebied: Pratunam Aantal kamers: 283
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 2857 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
9,2
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (2857)
Sorteer op:
Sander B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 januari 2014
Goed hotel en centraal gelegen

Nieuwe, lekkere bedden en een goed ontbijt
8,7
Patricia K. (Echt)paren Netherlands, 17 januari 2013
Prima hotel, prima locatie

Prima locatie, nieuw hotel en perfecte bedden.
9
hotel is nieuw en voor thaise standaarden goed afgewerkt. personeel is prima opgeleid en super vriendelijk en behulpzaam. kamers zijn mooi en erg praktisch ingericht. zo kun je de badkamer deuren helemaal open doen zodat je totaal geen deur meer ziet. echt een innoverend iets. had ik nog niet eerder gezien. het uitzicht was adembenemend. zo zaten wij op de 24e verdieping. ontbijt was iets eenzijdig, maar in hartje bangkok is alles voor een prikje op straat te krijgen. ben he een roker dan zal het je iets gaan tegenvallen. in het hele gebouw mag er absoluut niet gerookt worden. dit kan op de begaande grond buiten bij de ingang of op de 9e verdieping buiten bij het zwembad. ik kan niets anders zeggen dan prima!!
Hotel kenmerken tip: Neem een première lounge kamer op de 24e verdieping. Incl. ontbijt, dan is er dagelijks van 17h tot 19h gratis cocktails en hapjes op de zelfde verdieping in het restaurant. Dus alleen voor premier lounge gasten. Laat de conciërge altijd de taxi bellen voor je, bespaart een hoop ellende. Voor de rest is MBK, Paragon, Gaysorn makkelijk te voet te doen vanaf Platinum. Ps Platinum fasion mall zit naast het hotel... lekker eten op de bovenste verdieping...😉
Siulin C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 augustus 2012
Leuk hotel met een super lokatie

Lokatie was top
9,7
Hotel erg mooi. Prijs erg goed in verhouding met kwaliteit. De lokatie was super. Loopafstand naar cental workd . Ontbijt goed, hotel goed, lokatie super. Komen zeker nog terug
Winkel tip: Cental workd korte loopafstand en richting siam paragon met skywalk is t erg goed te doen
Siulin C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 augustus 2012
Goed hotel met een super lokatie

Super lokatie
9
Hotel erg goed in verhouding met prijs. Inc ontbijt wat ook erg goed was. Lokatie was top. Loopafstand naar de cental world en daar vanuit loopafstand naar siam paragon
Winkel tip: De vernieuwde cental workd us geweldig.
Jun S. (Echt)paren Singapore, 27 augustus 2014
Great Location at Great Value!

1) Awesome Location, near proximity to Platinum, Central World and Shopping districts. 2) Really friendly and approachable staff! 3) Good value for money!
8,7
Great! Pleasant and comfortable, will definitely come back!
Anthony L. (Echt)paren Singapore, 26 augustus 2014
A hotel that located right in the city.

Easy access to all major shopping malls through walking. Value for money. New.
8,3
A fantastic hotel to stay if price is cheap. If not many other alternative hotels around that area. Breakfast not so good. Very limited choice.
Chris A. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 25 augustus 2014
review

location, cleanliness.
8
Generally is good. Only thing was that the wifi is very unstable. Recepiton is not very good. This 2 things are quite important in our fast digital world.
See K. Zakelijke reizigers Singapore, 23 augustus 2014
Average hotel

Its pretty average, very standa, but not bad
6
Its pretty average, very standa, but not bad
Cindy O. (Echt)paren Malaysia, 23 augustus 2014
overall a very satisfied customer

location , comfortable and convenience
9,7
We had a wonderful experience with this hotel. Definitely back again to this hotel when we were back to Bangkok. The room was comfortable and were facing the busy streets. We were staying at 20th floor. It's quiet and comfy. The only pros is this hotel does not have the optipn to choose for smoking room where my husband need to go to its balcony to have a puff. Well it's not a big problem for us anyway. Had a pleasant stay..will back here again when we visit Bangkok. Definitely intro to my friends who are coming too. The rate of the hotel is moderate price range too.
Ong D. Groepen Singapore, 19 augustus 2014
Clean and new hotel

Comfortable bed, clean room and good location
10
Superb and value for money.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KinderclubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - EntreeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KinderclubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UitzichtNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Nabij attractieNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ZwembadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

AS-AGWEB-3A02