of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Entree Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kinderclub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Faciliteiten
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieur Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieur Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Uitzicht Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Nabij attractie Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieur
Gebied: Pratunam Aantal kamers: 283
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,5

uit 3493 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
9,2
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (3493)
Sorteer op:
Sander B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 januari 2014
Goed hotel en centraal gelegen

Nieuwe, lekkere bedden en een goed ontbijt
8,7
Patricia K. (Echt)paren Netherlands, 17 januari 2013
Prima hotel, prima locatie

Prima locatie, nieuw hotel en perfecte bedden.
9
hotel is nieuw en voor thaise standaarden goed afgewerkt. personeel is prima opgeleid en super vriendelijk en behulpzaam. kamers zijn mooi en erg praktisch ingericht. zo kun je de badkamer deuren helemaal open doen zodat je totaal geen deur meer ziet. echt een innoverend iets. had ik nog niet eerder gezien. het uitzicht was adembenemend. zo zaten wij op de 24e verdieping. ontbijt was iets eenzijdig, maar in hartje bangkok is alles voor een prikje op straat te krijgen. ben he een roker dan zal het je iets gaan tegenvallen. in het hele gebouw mag er absoluut niet gerookt worden. dit kan op de begaande grond buiten bij de ingang of op de 9e verdieping buiten bij het zwembad. ik kan niets anders zeggen dan prima!!
Hotel kenmerken tip: Neem een première lounge kamer op de 24e verdieping. Incl. ontbijt, dan is er dagelijks van 17h tot 19h gratis cocktails en hapjes op de zelfde verdieping in het restaurant. Dus alleen voor premier lounge gasten. Laat de conciërge altijd de taxi bellen voor je, bespaart een hoop ellende. Voor de rest is MBK, Paragon, Gaysorn makkelijk te voet te doen vanaf Platinum. Ps Platinum fasion mall zit naast het hotel... lekker eten op de bovenste verdieping...😉
Siulin C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 augustus 2012
Leuk hotel met een super lokatie

Lokatie was top
9,7
Hotel erg mooi. Prijs erg goed in verhouding met kwaliteit. De lokatie was super. Loopafstand naar cental workd . Ontbijt goed, hotel goed, lokatie super. Komen zeker nog terug
Winkel tip: Cental workd korte loopafstand en richting siam paragon met skywalk is t erg goed te doen
Siulin C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 augustus 2012
Goed hotel met een super lokatie

Super lokatie
9
Hotel erg goed in verhouding met prijs. Inc ontbijt wat ook erg goed was. Lokatie was top. Loopafstand naar de cental world en daar vanuit loopafstand naar siam paragon
Winkel tip: De vernieuwde cental workd us geweldig.
Hui H. (Echt)paren Singapore, 3 maart 2015
Very noisy hotel, no air condition in lift

Location is good
8
The hotel is not suitable for those who want quietness and exclusive, as there are many people at lobby, guests lobby no privacy as they don't require access card to rooms, toiletries in room not complete , as there is no supply of toothbrush and comb. Other than that, location is good for shopping and food, rooms spacious and bed comfy.
Gah S. Individuele reizigers Singapore, 2 maart 2015
Great location

Excellent location, comfortable rooms, nice hotel staff
9,3
Very good. Definitely will choose this hotel for my next Bangkok trip
Seow L. (Echt)paren Singapore, 1 maart 2015
Repeat stay at this hotel

Location, location and location
8,7
Ideal location as it is linked directly to the platinum mall. You can easily go back to drop your shopping bags before continuing with more shopping.
Seow C. (Echt)paren Malaysia, 27 februari 2015
Great Location , Clean

Location
9
Guys out there to check in early should sent special request after payment in agoda , as i had reach hotel in 11 am bangkok time but needed wait 2 hours to check in , isnt a problem to me as i went shopping . Location is great . from 5 am There is a lot to shop , Cross the Patumun Bridge in the Macdonal Row . Afternnon Patumun wholesale Shopping centre , Night there is alot just outside Hotel doorsteps . Lots of good Local food to explore . I didnt try hotel food so nth to comment . Hotel was clean to me . Bed was soft .
Hock S. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 27 februari 2015
Value for money

Location, value for money, good service.
8,7
Tan P. (Echt)paren Singapore, 27 februari 2015
Great stay with Novotel @ Plantinum Pratunam

Good services, Comfy room & Good location
9,3
It was my 2nd time staying at Novotel. The last time I went the hotel is still very new and now it was so much better. The stay was awesome & will definitely go back again. I went with my bf this time round for anniversary celebration and it was so thoughtful of them to give us a cake for celebration! I would also like to compliment their staff for the good and polite services they provided. I would highly recommend to stay in this hotel.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - EntreeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KinderclubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UitzichtNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Nabij attractieNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ZwembadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ZwembadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Uitzicht

Beoordelingen door klanten - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

AS-AGWEB-3B03