of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Entree Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kinderclub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Faciliteiten
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieur Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieur Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Uitzicht Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Nabij attractie Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieur
Gebied: Pratunam Aantal kamers: 283
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,5

uit 3628 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
9,2
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (3628)
Sorteer op:
Sander B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 januari 2014
Goed hotel en centraal gelegen

Nieuwe, lekkere bedden en een goed ontbijt
8,7
Patricia K. (Echt)paren Netherlands, 17 januari 2013
Prima hotel, prima locatie

Prima locatie, nieuw hotel en perfecte bedden.
9
hotel is nieuw en voor thaise standaarden goed afgewerkt. personeel is prima opgeleid en super vriendelijk en behulpzaam. kamers zijn mooi en erg praktisch ingericht. zo kun je de badkamer deuren helemaal open doen zodat je totaal geen deur meer ziet. echt een innoverend iets. had ik nog niet eerder gezien. het uitzicht was adembenemend. zo zaten wij op de 24e verdieping. ontbijt was iets eenzijdig, maar in hartje bangkok is alles voor een prikje op straat te krijgen. ben he een roker dan zal het je iets gaan tegenvallen. in het hele gebouw mag er absoluut niet gerookt worden. dit kan op de begaande grond buiten bij de ingang of op de 9e verdieping buiten bij het zwembad. ik kan niets anders zeggen dan prima!!
Hotel kenmerken tip: Neem een première lounge kamer op de 24e verdieping. Incl. ontbijt, dan is er dagelijks van 17h tot 19h gratis cocktails en hapjes op de zelfde verdieping in het restaurant. Dus alleen voor premier lounge gasten. Laat de conciërge altijd de taxi bellen voor je, bespaart een hoop ellende. Voor de rest is MBK, Paragon, Gaysorn makkelijk te voet te doen vanaf Platinum. Ps Platinum fasion mall zit naast het hotel... lekker eten op de bovenste verdieping...😉
Siulin C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 augustus 2012
Leuk hotel met een super lokatie

Lokatie was top
9,7
Hotel erg mooi. Prijs erg goed in verhouding met kwaliteit. De lokatie was super. Loopafstand naar cental workd . Ontbijt goed, hotel goed, lokatie super. Komen zeker nog terug
Winkel tip: Cental workd korte loopafstand en richting siam paragon met skywalk is t erg goed te doen
Siulin C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 augustus 2012
Goed hotel met een super lokatie

Super lokatie
9
Hotel erg goed in verhouding met prijs. Inc ontbijt wat ook erg goed was. Lokatie was top. Loopafstand naar de cental world en daar vanuit loopafstand naar siam paragon
Winkel tip: De vernieuwde cental workd us geweldig.
Shirley T. Groepen Singapore, 15 april 2015
Worth the value

Staff friendly,good location,room comfortable
10
Hotel is good,friendly staff,room is clean,good location. I would say it is value for money,convenient to all of the shoppin mall.Just below the hotel got cafe & beside is famous platinum mall.
Tatcha N. Individuele reizigers Thailand, 15 april 2015
Perfect View

shower view pool
10
like in the movie.
Kian H. (Echt)paren Malaysia, 14 april 2015
worth of money,

Food, friendly staff and location
7
Satisfied
Jack O. Individuele reizigers Singapore, 13 april 2015
Awesome staff, superb service!

All the staffs were super polite and helpful, always eager to provide their service.
10
I actually forgot my passport in the safe in the hotel room, and I left for my 8am flight. Halfway through the journey, I realised it and I contacted the hotel immediately. The concierge immediately sent someone up to the room, picked up the passport and sent it down to the airport for me. If not for that I wouldn't have made my flight. Customer service and satisfaction is always their priority. They go all the way. Kudos!
Cherene W. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 13 april 2015
Nice hotel I've stayed at

Clean beautiful room, friendly helpful staff and just above platinum fashion mall
8,7
The room was indeed spacious clean and smells very nice. The hotel is just right above platinum mall which is great however it will be best if the hotel is much nearer to the bts station. Overall its a pretty good hotel and I totally enjoyed my stay there. Thumbs up!
Seong P. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 13 april 2015
Location,Convenience & Easy Access

No 'fuss' hotel. Simple, clean and neat deco.
8
No complaints. My family and l stayed due to location. Adjacent to Platinum Mall and short walk to Central World. Nice, clean hotel. Good wifi connectivity in the room. Bath/toilet clean. Will consider staying again on my next trip to bangkok.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - EntreeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KinderclubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UitzichtNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Nabij attractieNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ZwembadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ZwembadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Uitzicht


AS-AGWEB-3A02