Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Zwembad Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel interieur Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Faciliteiten Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vergaderruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eten en drinken
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gastenkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badkamer Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessruimte Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Entree
Gebied: Pratunam Aantal kamers: 283
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
9,2
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (4011)
Sorteer op:
Sander B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 8 januari 2014
Goed hotel en centraal gelegen

Nieuwe, lekkere bedden en een goed ontbijt
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Patricia K. (Echt)paren Netherlands, 17 januari 2013
Prima hotel, prima locatie

Prima locatie, nieuw hotel en perfecte bedden.
9
hotel is nieuw en voor thaise standaarden goed afgewerkt. personeel is prima opgeleid en super vriendelijk en behulpzaam. kamers zijn mooi en erg praktisch ingericht. zo kun je de badkamer deuren helemaal open doen zodat je totaal geen deur meer ziet. echt een innoverend iets. had ik nog niet eerder gezien. het uitzicht was adembenemend. zo zaten wij op de 24e verdieping. ontbijt was iets eenzijdig, maar in hartje bangkok is alles voor een prikje op straat te krijgen. ben he een roker dan zal het je iets gaan tegenvallen. in het hele gebouw mag er absoluut niet gerookt worden. dit kan op de begaande grond buiten bij de ingang of op de 9e verdieping buiten bij het zwembad. ik kan niets anders zeggen dan prima!!
Hotel kenmerken tip: Neem een première lounge kamer op de 24e verdieping. Incl. ontbijt, dan is er dagelijks van 17h tot 19h gratis cocktails en hapjes op de zelfde verdieping in het restaurant. Dus alleen voor premier lounge gasten. Laat de conciërge altijd de taxi bellen voor je, bespaart een hoop ellende. Voor de rest is MBK, Paragon, Gaysorn makkelijk te voet te doen vanaf Platinum. Ps Platinum fasion mall zit naast het hotel... lekker eten op de bovenste verdieping...😉
Rapporteer deze beoordeling
Siulin C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 augustus 2012
Leuk hotel met een super lokatie

Lokatie was top
9,7
Hotel erg mooi. Prijs erg goed in verhouding met kwaliteit. De lokatie was super. Loopafstand naar cental workd . Ontbijt goed, hotel goed, lokatie super. Komen zeker nog terug
Winkel tip: Cental workd korte loopafstand en richting siam paragon met skywalk is t erg goed te doen
Rapporteer deze beoordeling
Siulin C. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 augustus 2012
Goed hotel met een super lokatie

Super lokatie
9
Hotel erg goed in verhouding met prijs. Inc ontbijt wat ook erg goed was. Lokatie was top. Loopafstand naar de cental world en daar vanuit loopafstand naar siam paragon
Winkel tip: De vernieuwde cental workd us geweldig.
Rapporteer deze beoordeling
Edward W. Zakelijke reizigers Indonesia, 27 augustus 2015
Worthwhile Place to Stay

Location is excellent as it is attached to Platinum. Central World is just next door and Siam Paragon is at the back of it. BTS Station is also nearby
9
Convenient and Location would be the first things that people would think of. However I was surprised that the room is quite clean, stylish and well decorated. I didn't expect that to a 4 star hotel which just adjacent to a wholesale mall. Food was also good.
Rapporteer deze beoordeling
Cindy O. (Echt)paren Malaysia, 24 augustus 2015
pleasant stay

comfortable , cleanliness , location
8
We have been staying novotel pratunam bangkok since 3 years ago. This trip is together with my family with elderly. There is some misunderstanding happened between the stay during first check in and 2nd day for breakfast. The communication was totally loss. I was a bit frustrated because I was expected in 4 stars hotel the staff English level should be able easily understand. Other than that, we are pleased with the stay there.
Rapporteer deze beoordeling
Cindy O. (Echt)paren Malaysia, 24 augustus 2015
Location

location , cleanliness, comfortable
8,7
We had a pleasant stay at novotel. To our surprise they do offer free tuk Tuk service this time. Which brings more convenient for our stay as we travel with elderly. Definitely recommend to friends or families. But we had a unpleasant experience during check in. Other than that we have no issue with the service.
Rapporteer deze beoordeling
Kwee L. (Echt)paren Singapore, 24 augustus 2015
Wonderful Stay

Location, service, cleaniness
9,7
Good. Wonderful experience with Novotel. Upon my arrival at the hotel, I was greeted by the staff by my name and escorted to the reception for check in. My bags were handed over to them and was already in my room before I entered. Very good service.
Rapporteer deze beoordeling
Ronara R. Zakelijke reizigers Cambodia, 22 augustus 2015
Everything is ok. Premier Lounge staffs seem lazy

location room and breakafst
6
everything is ok.
Rapporteer deze beoordeling
Ronara R. Zakelijke reizigers Cambodia, 22 augustus 2015
seem ok ok

location room and breakfast
6,7
everything is ok. 0
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ZwembadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel interieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Eten en drinkenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - EntreeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VergaderruimteNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UitzichtNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GastenkamerNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Nabij attractieNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotel exterieurNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ZwembadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ZwembadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteitenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bar/Lounge

Beoordelingen door klanten - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B04