Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Novotel Century Hong Kong

No. 238 Jaffe Road, Wanchai, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Entree Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Zwembad Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Zwembad Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Restaurant Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Zwembad Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Nabij attractie Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Nabij attractie Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Nabij attractie
Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Badkamer Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Zwembad Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Balzaal Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur
Gebied: Wanchai Aantal kamers: 511

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 774 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
8,3
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (774)
Sorteer op:
Ben G. (Echt)paren Netherlands, 3 januari 2014
Goed stadshotel

Centraal gelegen.
7,7
Prima hotel en leuke bar waarbij hapjes klaarstaan. Kamers zijn uiteraard klein in HK. Helaas alleen tegen betaling wifi op de kamer.
Ben G. (Echt)paren Netherlands, 24 december 2013
Prima hotel dat centraal geldgen is.

Centraal gelegen.
8
Mark B. Zakelijke reizigers Belgium, 28 juli 2011
Leuk rustig hotel, nette kamers

Ligging, centraal makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer, taxi.
8,7
Ik had een kamer gevraagt op een zo hoog mogelijke vloer. Omdat het hotel toch dicht tegen het uitgangsleven gesitueerd is. De kamer was rustig, stil en verzorgd, ik miste wel een tandenborstel... Het bijhorende ontbijtbuffet was voortreffelijk. Bijhorende info ivm luchthavenvervoer was slecht. Op de luchthaven werd ik via de expresstrein naar HK eiland gestuurd om daar buslijn H1 te nemen volgens een toegeleverd foldertje. Die bleek dus nergens te vinden. Taxi dan maar... Totaal vervoor van en naar de luchthaven 180HK$ heen terug trein en 50HK$ taxi. Voor vermelding gratis luchthavenvervoer ...
Su A. Individuele reizigers China, 23 april 2015
Nice hotel

good location, friendly service, nice food
8,7
good location, nice food, clean room, friendly people, beautiful swimming pool
Dave L. Groepen New Zealand, 8 april 2015
Convinent, good value but...

Good value
8,7
Ong E. Individuele reizigers Philippines, 8 april 2015
Attentive staff

Location, attentive staff, comfortable room
9
I had a health emergency case during my stay and I would like to thank the staff for acting promptly to help me throughout.
Karin G. Gezinnen met oudere kinderen Sweden, 7 april 2015
Good standard

The veds was good, nice view in our room. Breakfast had everything.
9,3
Excellent
Bertrand C. Gezinnen met jonge kinderen France, 6 april 2015
WE in Hong Kong

Very good location. Friendly staff. Good value for money.
7,7
Elka B. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 6 april 2015
4 nights stay

1. hotel staff can speak english well and are very helpful
8
Tasanee S. Zakelijke reizigers Thailand, 23 maart 2015
Value for Money

Location
8
The hotel is located in a good location. It is easy to take subway to go anywhere. The staff is so nice and clean. I like it.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Novotel Century Hong Kong Hong KongNovotel Century Hong Kong Hong Kong - EntreeNovotel Century Hong Kong Hong Kong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hong Kong - ZwembadNovotel Century Hong Kong Hong Kong - GastenkamerNovotel Century Hong Kong Hong Kong - ZwembadNovotel Century Hong Kong Hong Kong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hong Kong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hong Kong - RestaurantNovotel Century Hong Kong Hong Kong - GastenkamerNovotel Century Hong Kong Hong Kong - ZwembadNovotel Century Hong Kong Hong Kong - VergaderruimteNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Nabij attractieNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Nabij attractieNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoerNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Nabij attractieNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BadkamerNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoerNovotel Century Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurNovotel Century Hong Kong Hong Kong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hong Kong - VergaderruimteNovotel Century Hong Kong Hong Kong - ZwembadNovotel Century Hong Kong Hong Kong - VergaderruimteNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Recreatie-faciliteitenNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BalzaalNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Century Hong Kong Hong Kong - GastenkamerNovotel Century Hong Kong Hong Kong - GastenkamerNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge


AS-AGWEB-3B03