Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Hong Kong Luchthaven, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieur Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Zwembad Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Zwembad Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Zwembad Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Suite Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Suite Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Suite
Gebied: Hong Kong Luchthaven Aantal kamers: 440

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,6
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (3072)
Sorteer op:
Johannes N. Zakelijke reizigers Netherlands, 27 januari 2015
Redelijk goed

Ligging
8
Vildoende
Rapporteer deze beoordeling
Tak K. (Echt)paren Netherlands, 25 september 2012
Goede locatie en mooie kamers

Dichtbij shopping mall en metro- en bushaltes.
7,7
Het hotel heeft een goede locatie, dicht bij Hongkongse luchthaven en is verbonden met de Citygate shopping mall. Na aankomst op Chek lap kok airport werden we opgehaald door een shuttlebus van het hotel. Het hotel biedt ook goede faciliteiten, bijv. zwembad. Zonder het gebouw te verlaten kom je aan in de shopping mall met vele winkels en eetgelegenheden. Het is een goede hotel voor een redelijke prijs
Rapporteer deze beoordeling
Ed H. (Echt)paren Netherlands, 11 december 2010
Goed hotel op een zeer goede locatie

Zeer goede ligging vlak bij het vliegveld en bezienswaardigheden.
8
Zeer goede ligging vlak bij het vliegveld en bezienswaardigheden (kabelbaan en Boedha) en metro naar centrum op loopafstand, kamers zijn schoon en mooi ingericht. Bedden zijn goed. Goede shuttle service van en naar het vliegveld.
Sightseeing/attracties tip: Grote Boedha met kabelbaan, houd rekening met lange wachtrijen voor kabelbaan.
Rapporteer deze beoordeling
Edwin M. (Echt)paren Netherlands, 29 september 2010
Prima airport hotel

Roomservice
8
Een airport hotel moet een goede roomservice hebben aangezien je altijd op rare tijden aankomt of vertrekt (anders is er geen noodzaak om hier te verblijven lijkt mij). De roomservice was verhoudingsgewijs goedkoop en was prima te eten. De kamers waren goed, enkel jammer dat de executive floor geen gratis drinken heeft. Dit kan beter; anders kan je net zo goed een normale kamer huren. De shuttle service is prima, enige minpunt is het lange lopen en wachten op de shuttle op de airport zelf. Een kwartier wachten en dan nog 5 minuten lopen naar de bushalte. Makkelijker is misschien gewoon jezelf melden en dan direct naar de bushalte om daar te wachten....
Rapporteer deze beoordeling
Antonia V. Individuele reizigers Netherlands, 25 oktober 2009
A stylish night @ Novotel Citygate HKG

Stijlvol, ligging nabij vliegveld en nabij kabelbaan en Buddha. Ook verbonden met giga-shoppingmaal en MRT. Mooie kamer.
7,3
Het hotel en de kamer zagen er erg mooi uit; heel ruim en ruimtelijk opgezet. Modern, strak, chic. Goede faciliteiten zoals (gelimiteerd) gratis internettoegang in lobby en (helaas niet wireless) internet op de kamer was heel betaalbaar per etmaal. Het vliegveld, de MRT, winkels, kabelbaan en Buddha liggen op n steenworp afstand. Gratis shuttle naar de airport was heel handig. Er is ook n buitenzwembad dat er vanuit mijn kamer mooi uitzag, maar ik heb er geen gebruik van gemaakt.
Sightseeing/attracties tip: Als je de kabelbaan (en evt. de Buddha) wilt gaan gebruiken en zien, dan is dat zeer zeker de moeite en het geld waard! Maar....koop vantevoren een kaartje voor de kabelbaan en probeer het weekend te vermijden en dan met name van ongeveer 11 uur tot 14 uur. Ik ging er heen op zondag rond 12 uur en ik heb uren!!! in de rij gestaan tot ik eindelijk er in kon. Vreselijk!
Rapporteer deze beoordeling
Ka W. Gezinnen met jonge kinderen China, 25 augustus 2015
Location is good, but air con is not stable.

Location, view, room size
6,3
Overall is fine except for the air con temp which keep increasing and decreasing randomly, it made my friend could not sleep well all night. Secondly, the front desk charged my friend 100hkd more for one minute late for the check out time. We are sure that we arrived the front desk before check out time, its because the queue was long, that's beyond our control. Its ridiculous.
Rapporteer deze beoordeling
Carlos V. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 21 augustus 2015
Great Location, Great Stay

Near popular attractions and airport, great swimming pool, beside outlet mall
8
If you're into a quick break for HK Disneyland, Ngong Ping Cable Car, and some time for outlet shopping, then this hotel is for you. I wasn't able to book a room with breakfast so I can't say anything about the food (I rated neutral since there's no N.A. option above). What my kid and I really enjoyed are the swimming pools. The water is very clean and the adult pool height is between 3 to 4.5 feet. So my 6-year old kid can play with me in the adult pool safely. Nothing spectacular about the staff but they are a lot more friendly than the ones you'll meet throughout Hong Kong. I would stay here again if my itinerary is the same as this trip.
Rapporteer deze beoordeling
Dongjun Z. (Echt)paren China, 20 augustus 2015
Excellent stay.

close to the airport
10
close to the airport
Rapporteer deze beoordeling
Nuchanon S. Individuele reizigers Thailand, 17 augustus 2015
nice location very near subway

location, outlet and room
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Cheng S. Individuele reizigers Hong Kong, 14 augustus 2015
Overall acceptable

location & room service
8
Clean and quite hotel as its located close to the airport. Toilet design is weird, its actually divided into three sessions but the closet area ia so tiny for just a closet without tub for handwash & rubbish bin inside...a bit inconvenience. Shower room has no hanger, all clothes need to put outside the shower room... The claendar on the bed stand is very dusty...can see the dust while on the bed!
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieurNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ZwembadNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SpaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ZwembadNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - FitnessruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ZwembadNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - FitnessruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SuiteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SuiteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SuiteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SuiteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SuiteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BalzaalNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BalzaalNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Balzaal

Beoordelingen door klanten - Novotel Citygate Hong Kong Hotel, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02