of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Hong Kong Airport, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Buffet Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Koffiehuis/Café Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Balzaal Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Zwembad Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur
Gebied: Hong Kong Airport Aantal kamers: 440

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 2732 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,6
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2732)
Sorteer op:
Tak K. (Echt)paren Netherlands, 25 september 2012
Goede locatie en mooie kamers

Dichtbij shopping mall en metro- en bushaltes.
7,7
Het hotel heeft een goede locatie, dicht bij Hongkongse luchthaven en is verbonden met de Citygate shopping mall. Na aankomst op Chek lap kok airport werden we opgehaald door een shuttlebus van het hotel. Het hotel biedt ook goede faciliteiten, bijv. zwembad. Zonder het gebouw te verlaten kom je aan in de shopping mall met vele winkels en eetgelegenheden. Het is een goede hotel voor een redelijke prijs
Ed H. (Echt)paren Netherlands, 11 december 2010
Goed hotel op een zeer goede locatie

Zeer goede ligging vlak bij het vliegveld en bezienswaardigheden.
8
Zeer goede ligging vlak bij het vliegveld en bezienswaardigheden (kabelbaan en Boedha) en metro naar centrum op loopafstand, kamers zijn schoon en mooi ingericht. Bedden zijn goed. Goede shuttle service van en naar het vliegveld.
Sightseeing/attracties tip: Grote Boedha met kabelbaan, houd rekening met lange wachtrijen voor kabelbaan.
Edwin M. (Echt)paren Netherlands, 29 september 2010
Prima airport hotel

Roomservice
8
Een airport hotel moet een goede roomservice hebben aangezien je altijd op rare tijden aankomt of vertrekt (anders is er geen noodzaak om hier te verblijven lijkt mij). De roomservice was verhoudingsgewijs goedkoop en was prima te eten. De kamers waren goed, enkel jammer dat de executive floor geen gratis drinken heeft. Dit kan beter; anders kan je net zo goed een normale kamer huren. De shuttle service is prima, enige minpunt is het lange lopen en wachten op de shuttle op de airport zelf. Een kwartier wachten en dan nog 5 minuten lopen naar de bushalte. Makkelijker is misschien gewoon jezelf melden en dan direct naar de bushalte om daar te wachten....
Antonia V. Individuele reizigers Netherlands, 25 oktober 2009
A stylish night @ Novotel Citygate HKG

Stijlvol, ligging nabij vliegveld en nabij kabelbaan en Buddha. Ook verbonden met giga-shoppingmaal en MRT. Mooie kamer.
7,3
Het hotel en de kamer zagen er erg mooi uit; heel ruim en ruimtelijk opgezet. Modern, strak, chic. Goede faciliteiten zoals (gelimiteerd) gratis internettoegang in lobby en (helaas niet wireless) internet op de kamer was heel betaalbaar per etmaal. Het vliegveld, de MRT, winkels, kabelbaan en Buddha liggen op n steenworp afstand. Gratis shuttle naar de airport was heel handig. Er is ook n buitenzwembad dat er vanuit mijn kamer mooi uitzag, maar ik heb er geen gebruik van gemaakt.
Sightseeing/attracties tip: Als je de kabelbaan (en evt. de Buddha) wilt gaan gebruiken en zien, dan is dat zeer zeker de moeite en het geld waard! Maar....koop vantevoren een kaartje voor de kabelbaan en probeer het weekend te vermijden en dan met name van ongeveer 11 uur tot 14 uur. Ik ging er heen op zondag rond 12 uur en ik heb uren!!! in de rij gestaan tot ik eindelijk er in kon. Vreselijk!
Charles T. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 19 november 2014
Not a pleasant stay

Close proximity to transport and shopping and convenience of free shuttle to airport.
7
I have requested for a high floor but they allocated the lowest level at 6 to us instead. It was still comforting that our room faces the pool! They should pay attention to customer's request and provide solutions though... Room was tidy but apparently some tiny blood stains can be noted on the bed sheets...wondering if their service has deteriorated.. Overall, it is still value for money considering the proximity....
Brian C. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 19 november 2014
Insects inside the room

Near Hongkong disneyland
7,7
Not good. It was my 2nd time staying in Novotel, as my 1st time was on May 2014. The room 1502 given to us had crawling insects on the bed (I saw 2 on the bed), and I saw the same insect in the CR. We stayed for 3 nights and during those times, my daughter had 2-3 bite marks on her body, and I was bitten on the day of our check out, and 4 days after , it is still very itchy and swollen, even after regular applications of steroid cream, I don't know what kind of insect they have in that room! But this made me think twice of staying there again the next time.
Norman R. Groepen Philippines, 17 november 2014
Best Place to stay

location, cleanliness, nice staff
8,3
Very comfortable stay
Lai F. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 15 november 2014
An ideal hotel for families and business traveller

free shutter to airport, good service and location close to sight seeing eg. Big Buddha and Disneyland
8
I had stayed at Novotel Citygate few times previously as business traveller. This time, had choosen it again for our family trip due to good services from this hotel. Room is clean and bright. With it's rate, it is spacious as compared to some in the city. Breakfast range is not fantastic but reasonable. Link to shopping mall with supermarket. Noticed there used to have someone coordinating local tour in the business center, but counter was emptied during my stay. Location wise is great if you intend to visit Big Buddha (Ngong Ping) as cable car station is beside the hotel..5-10mins walk over. And I was relieved that it was only one station to Sunny Bay (Disneyland), as the whole trip ended around 8-9pm which was tiring for my family. Definely come back to this hotel again!
Tom L. Zakelijke reizigers Indonesia, 15 november 2014
Nice

Location & Service
8
2nd time staying at Novotel Citygate Hong Kong. As usual, never disappoint me in terms of services and value for money. Location wise is everything you can ask for, attached to the mall outlet and train station. 5 minutes walk to the cable car station which take you to the Big Buddha.
Charlene K. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 12 november 2014
all good

location, cleanlinrss, staff
8,7
good

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong KongNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BuffetNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BalzaalNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - FitnessruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ZwembadNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Novotel Citygate Hong Kong Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C02