of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Hong Kong Airport, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Buffet Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Koffiehuis/Café Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Balzaal Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Zwembad Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur
Gebied: Hong Kong Airport Aantal kamers: 440

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 2617 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,6
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2617)
Sorteer op:
Tak K. (Echt)paren Netherlands, 25 september 2012
Goede locatie en mooie kamers

Dichtbij shopping mall en metro- en bushaltes.
7,7
Het hotel heeft een goede locatie, dicht bij Hongkongse luchthaven en is verbonden met de Citygate shopping mall. Na aankomst op Chek lap kok airport werden we opgehaald door een shuttlebus van het hotel. Het hotel biedt ook goede faciliteiten, bijv. zwembad. Zonder het gebouw te verlaten kom je aan in de shopping mall met vele winkels en eetgelegenheden. Het is een goede hotel voor een redelijke prijs
Ed H. (Echt)paren Netherlands, 11 december 2010
Goed hotel op een zeer goede locatie

Zeer goede ligging vlak bij het vliegveld en bezienswaardigheden.
8
Zeer goede ligging vlak bij het vliegveld en bezienswaardigheden (kabelbaan en Boedha) en metro naar centrum op loopafstand, kamers zijn schoon en mooi ingericht. Bedden zijn goed. Goede shuttle service van en naar het vliegveld.
Sightseeing/attracties tip: Grote Boedha met kabelbaan, houd rekening met lange wachtrijen voor kabelbaan.
Edwin M. (Echt)paren Netherlands, 29 september 2010
Prima airport hotel

Roomservice
8
Een airport hotel moet een goede roomservice hebben aangezien je altijd op rare tijden aankomt of vertrekt (anders is er geen noodzaak om hier te verblijven lijkt mij). De roomservice was verhoudingsgewijs goedkoop en was prima te eten. De kamers waren goed, enkel jammer dat de executive floor geen gratis drinken heeft. Dit kan beter; anders kan je net zo goed een normale kamer huren. De shuttle service is prima, enige minpunt is het lange lopen en wachten op de shuttle op de airport zelf. Een kwartier wachten en dan nog 5 minuten lopen naar de bushalte. Makkelijker is misschien gewoon jezelf melden en dan direct naar de bushalte om daar te wachten....
Antonia V. Individuele reizigers Netherlands, 25 oktober 2009
A stylish night @ Novotel Citygate HKG

Stijlvol, ligging nabij vliegveld en nabij kabelbaan en Buddha. Ook verbonden met giga-shoppingmaal en MRT. Mooie kamer.
7,3
Het hotel en de kamer zagen er erg mooi uit; heel ruim en ruimtelijk opgezet. Modern, strak, chic. Goede faciliteiten zoals (gelimiteerd) gratis internettoegang in lobby en (helaas niet wireless) internet op de kamer was heel betaalbaar per etmaal. Het vliegveld, de MRT, winkels, kabelbaan en Buddha liggen op n steenworp afstand. Gratis shuttle naar de airport was heel handig. Er is ook n buitenzwembad dat er vanuit mijn kamer mooi uitzag, maar ik heb er geen gebruik van gemaakt.
Sightseeing/attracties tip: Als je de kabelbaan (en evt. de Buddha) wilt gaan gebruiken en zien, dan is dat zeer zeker de moeite en het geld waard! Maar....koop vantevoren een kaartje voor de kabelbaan en probeer het weekend te vermijden en dan met name van ongeveer 11 uur tot 14 uur. Ik ging er heen op zondag rond 12 uur en ik heb uren!!! in de rij gestaan tot ik eindelijk er in kon. Vreselijk!
Pieter V. Zakelijke reizigers Netherlands, 29 augustus 2014
Good location when working around the airport

Loacation close to the airport, good public transport, well organized hotel
7,7
For business travellers working near or at the airport this is an ideal hotel. Good service, clean rooms, nice bed. Only set back is there is no ambiance in and around the hotel.
Yong Y. Zakelijke reizigers China, 27 augustus 2014
Good location and hotel nice clean room

Good location good place to stay and shopping
7
Nice clean place so easy to get airport
Xp A. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 27 augustus 2014
Great location

Location and class
8
Very good location, near to the airport, cable car and disneyland. Highly recommended. City is about 20 mins away by MTR
Xp A. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 27 augustus 2014
Great location and class

Location, class and free wifi in lobby
8
Very good location, near to the airport, cable car and disneyland. Highly recommended. City is about 20 mins away by MTR
Michael J. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 27 augustus 2014
Impressively splendid experience!

Cleanliness, Comfort, Value for Money
8,7
It was our 2nd time to stay at this hotel and every experience is remarkable. I can say that the rooms were cleaned with dedication to please guests every single time. Everything is so comfy and provided for our convenience. My 3yr old son did not even miss his own bed because I know he finds it cozy as much as we do. Location is awesome - Tung Chung Mall, MTR and just a station away from Disneyland. Me and my family loves The Novotel Citygate Hong Kong Hotel. Thank you for the impressively splendid experience!
Diana L. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 21 augustus 2014
Transfer trip at HK

Location dining and comfort room
8

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong KongNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BuffetNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BalzaalNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - FitnessruimteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ZwembadNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteitenNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Novotel Citygate Hong Kong Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C01