of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Badkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieur
Gebied: Jordan Aantal kamers: 389

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 1891 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,6
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (1891)
Sorteer op:
H L. Groepen Netherlands, 23 oktober 2012
Goed hotel, goede service

vlakbij het centrum
7,3
Op de dag van ons vertrek naar Nederland moesten we voor 12 u 's middags uitchecken, terwijl ons vliegtuig om 24.10 vertrok. Het grootste deel van de dag hadden wij nog tripjes en wat inkopen gedaan. Daarna hebben in de lounge kunnen uitrusten en ook gebruik maken van de hotel computers. Dat was wel plezierig. Een shuttlebus naar de airport was beschikbaar tegen een redelijke vergoeding.
Johannes V. Individuele reizigers Netherlands, 20 april 2011
Goede prijs - kwaliteit verhouding

goede lokatie
9,3
Fijn hotel met ruime kamer en op een goede lokatie voor shoppen en eten.
Restaurant tip: Er zit een fantastisch thais restaurant op 300 meter afstand. Sawadee
Tania S. Individuele reizigers Suriname, 15 maart 2011
Kamers klein en service was ok

Tourbooking vanuit hotel
5,7
Omgeving niet aantrekkelijk, stad was slordig om te zien. Oude gebouwen.
Van K. Zakelijke reizigers Belgium, 4 februari 2010
Novotel Hong Kong Nathan Road

vlot personeel goede ligging mooi ingericht
8
Het hotel ligt zeer goed in de stad: nabij een MTR metro station, nabij de winkels op Nathan Road en nabij het Kowloon Park. Het personeel in dit goed ingerichte hotel is zeer vriendelijk, behulpzaam en correct. Vlakbij kan je 's avonds naar Temple Street Market waar je echt 'alles' kunt kopen en eten ! Zelfs de Star Ferry voor een overzet naar Hong Kong Island is binnen handbereik. Een echte aanrader !
Winkel tip: Temple Street Market is een must voor shoppers !
Maria J. (Echt)paren Netherlands, 13 juli 2010
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel
8,7
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Kim W. Zakelijke reizigers Malaysia, 18 augustus 2014
comfort and good services.good location.

executive lounge comfortable. breakfast is rich and verity choice. cleaningness of the hotel.
8,3
Good sleep. Very good rest.
Lian Y. (Echt)paren Singapore, 18 augustus 2014
Convenient location

Good location, plenty of food nearby
7,7
Kee C. Groepen Singapore, 17 augustus 2014
CLEAN & GOOD LOCATION

Near to MTR station, many eateries nearby & well maintained room
9,3
Hotel staff is very efficient. When we checked into our rooms, we realized that the toilet flush is not working. We called up the receptionist and they sent a technician within minutes to solve the issue.
Sylvia T. (Echt)paren Indonesia, 14 augustus 2014
Lovely Hotel

Nice decoration, Cozy, Convenient
9
This hotel is very convenient. Just walking distance to all the food stalls and shopping. The room decoration is nice too. It fits perfect for just the two of us. Breakfast was great too. plenty of selections. i enjoy my stay at this hotel.
Sebhi S. Individuele reizigers France, 9 augustus 2014
Disapointing

Location, sports room, Staff
5,3
Overall pretty good especially the location. Very disappointed that Internet paid 17usd/days and breakfast is not included (plus i took it and was really not so good, specially the viennoiserie HORRIBLE) and turns out to be quite expensive considering Hong Kong standards. Would stay here again if these were to be included

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong KongNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - FitnessruimteNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - BadkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Novotel Nathan Road Kowloon Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B05