of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Badkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Jordan Aantal kamers: 389

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 1995 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,6
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (1995)
Sorteer op:
H L. Groepen Netherlands, 23 oktober 2012
Goed hotel, goede service

vlakbij het centrum
7,3
Op de dag van ons vertrek naar Nederland moesten we voor 12 u 's middags uitchecken, terwijl ons vliegtuig om 24.10 vertrok. Het grootste deel van de dag hadden wij nog tripjes en wat inkopen gedaan. Daarna hebben in de lounge kunnen uitrusten en ook gebruik maken van de hotel computers. Dat was wel plezierig. Een shuttlebus naar de airport was beschikbaar tegen een redelijke vergoeding.
Johannes V. Individuele reizigers Netherlands, 20 april 2011
Goede prijs - kwaliteit verhouding

goede lokatie
9,3
Fijn hotel met ruime kamer en op een goede lokatie voor shoppen en eten.
Restaurant tip: Er zit een fantastisch thais restaurant op 300 meter afstand. Sawadee
Tania S. Individuele reizigers Suriname, 15 maart 2011
Kamers klein en service was ok

Tourbooking vanuit hotel
5,7
Omgeving niet aantrekkelijk, stad was slordig om te zien. Oude gebouwen.
Van K. Zakelijke reizigers Belgium, 4 februari 2010
Novotel Hong Kong Nathan Road

vlot personeel goede ligging mooi ingericht
8
Het hotel ligt zeer goed in de stad: nabij een MTR metro station, nabij de winkels op Nathan Road en nabij het Kowloon Park. Het personeel in dit goed ingerichte hotel is zeer vriendelijk, behulpzaam en correct. Vlakbij kan je 's avonds naar Temple Street Market waar je echt 'alles' kunt kopen en eten ! Zelfs de Star Ferry voor een overzet naar Hong Kong Island is binnen handbereik. Een echte aanrader !
Winkel tip: Temple Street Market is een must voor shoppers !
Maria J. (Echt)paren Netherlands, 13 juli 2010
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel
8,7
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Karnati V. Gezinnen met jonge kinderen India, 27 oktober 2014
Really Five Star facilities and Room

Location/Service/Room Size
9,3
Awesome. My son liked the stay. Very near to Night market and MTR station
Darren Y. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 26 oktober 2014
Good locaton. No free internet

loation, room size
6,3
despite being a Priority member why the hotel could not offer me free internet in the room as i had booked via Agoda instead of the hotel directly.
Sheue L. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 25 oktober 2014
Great stay and location is centralized

Location is a short distance to mtr, friendly staff,
7,7
We enjoyed our stay at Novotel for 5 days. My boy play at the kid's corner while I was checking into the hotel on day 1. There are nice eatery place around the hotel and we do takeaway and eat in the room at times. Housekeeping is prompt. The only improvement for the room is that the sliding door to toilet can be installed with locking mechanism as we have to keep a lookout for the little one from opening while we are in the toilet or showering. Furthermore, the sliding door is interconnected to the storage area where iron board is. Whenever we slide close to go to the toilet, the light at storage area will be light up.
Lin S. Zakelijke reizigers Malaysia, 25 oktober 2014
overall satisfaction good

room comfortable, staff friendly
9,7
Overall very good
Hock S. Zakelijke reizigers Singapore, 22 oktober 2014
Clean room and fantastic location

Food and shopping abundant. Very near to airport bus too.
9
Good location with many food places. Near to night market and airport bus.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong KongNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - FitnessruimteNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - BadkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Novotel Nathan Road Kowloon Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B05