of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Badkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Jordan Aantal kamers: 389

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 2037 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,6
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (2037)
Sorteer op:
H L. Groepen Netherlands, 23 oktober 2012
Goed hotel, goede service

vlakbij het centrum
7,3
Op de dag van ons vertrek naar Nederland moesten we voor 12 u 's middags uitchecken, terwijl ons vliegtuig om 24.10 vertrok. Het grootste deel van de dag hadden wij nog tripjes en wat inkopen gedaan. Daarna hebben in de lounge kunnen uitrusten en ook gebruik maken van de hotel computers. Dat was wel plezierig. Een shuttlebus naar de airport was beschikbaar tegen een redelijke vergoeding.
Johannes V. Individuele reizigers Netherlands, 20 april 2011
Goede prijs - kwaliteit verhouding

goede lokatie
9,3
Fijn hotel met ruime kamer en op een goede lokatie voor shoppen en eten.
Restaurant tip: Er zit een fantastisch thais restaurant op 300 meter afstand. Sawadee
Tania S. Individuele reizigers Suriname, 15 maart 2011
Kamers klein en service was ok

Tourbooking vanuit hotel
5,7
Omgeving niet aantrekkelijk, stad was slordig om te zien. Oude gebouwen.
Van K. Zakelijke reizigers Belgium, 4 februari 2010
Novotel Hong Kong Nathan Road

vlot personeel goede ligging mooi ingericht
8
Het hotel ligt zeer goed in de stad: nabij een MTR metro station, nabij de winkels op Nathan Road en nabij het Kowloon Park. Het personeel in dit goed ingerichte hotel is zeer vriendelijk, behulpzaam en correct. Vlakbij kan je 's avonds naar Temple Street Market waar je echt 'alles' kunt kopen en eten ! Zelfs de Star Ferry voor een overzet naar Hong Kong Island is binnen handbereik. Een echte aanrader !
Winkel tip: Temple Street Market is een must voor shoppers !
Maria J. (Echt)paren Netherlands, 13 juli 2010
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel
8,7
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Kitti K. Zakelijke reizigers Thailand, 17 november 2014
average

good location
6,7
Chariya X. (Echt)paren Thailand, 15 november 2014
Great Hotel with Great Location

Staffs, Standard of Hotel, Location
6,7
We stayed at Novotel NathanRoad Kowloon Hotel for 3 days. We liked the hotel as the location was good. Not too far from MTR. The room was clean and the good was great. The front reception was very nice to us. We arrived a few hours earlier than check in time. Our room was not ready. However, we had the need to get in the room for some reason and the front desk reception understood our need. She tried her best to get us a room by locating us in another room for a few hours before leaving to our room. So we were impressed with that. The staffs were friendly. We had a good time staying at the hotel.
Chariya X. Zakelijke reizigers Thailand, 15 november 2014
Average Hotel

Location, Size of Room, Comfortable
8,3
We stayed at Novotel Nathan Road Kowloon Hotel for 5 days. We were there for exhibition so the most important things for us were location of the hotel, size of the room and comfortability of the room. Novotel Nathan Road had them all. We had a great time staying there and we will surely return again.
Koh M. Zakelijke reizigers Singapore, 15 november 2014
OVERALL IS V.GOOD

OVERALL IS GOOD
6
OVERALL IS GOOD.
Seng K. Zakelijke reizigers Singapore, 14 november 2014
Clean hotel in good location

Clean room, near to MTR Station, many cafes nearby
7,3
It was a pleasant stay. Room is clean and well design. No fuss. No frill. Easy access to Jordan MTR Station.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong KongNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotel exterieurNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bar/LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - FitnessruimteNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - BadkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GastenkamerNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Novotel Nathan Road Kowloon Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C06