Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,6
op basis van 188 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 188 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,0
  • Faciliteiten 8,3
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,1

Irfan M. van India
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Its best hotel
centrally location
It was lovely, enjoyed
Beoordeeld 23 februari 2016

Ade C. van Indonesië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 5 nachten in december 2015
Good location for exhibition on WTC
Happy to stay there, and booking via agoda got good price compare normal booking as well
Beoordeeld 12 februari 2016

Ankur G. van India
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 5 nachten in januari 2016
Apt for the purpose
Next to WTC which is awesome if you are attending an event there.
Beoordeeld 24 januari 2016

Rajesh S. van India
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 8 nachten in december 2015
Great experience
Location, food n staff courtesy.
Enjoyed every bit
Beoordeeld 03 januari 2016

Nosheeba S. van Pakistan
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Very good hotel but breakfast not included
cozy and comfortable
It was great experience ..staff were really nice..we feel breakfast should have been included in the package..
Beoordeeld 01 januari 2016

Girish B. van India
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Perfect Location for DWTC events
Location, Location Location
A great hotel to have access to DWTC events .. the F&B is also good compared to other hotels like IBIS etc
Beoordeeld 30 december 2015

Masoud A. van Verenigde Arabische Emiraten
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in december 2015
.
next to the WTC
It was fine
Beoordeeld 09 december 2015

Joaquim S. van Singapore
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Convenient Hotel For Exhibition
Location for Exhibition
Hotel is excellent if you are in Dubai to attend exhibition in the WTC. The hotel has a direct access into the exhibition lobby. The Dubai Metro is about 5 minutes' walk to the opposite side of the WTC and you can get to most parts of Dubai. Hotel is always busy but the room is adequate if your expectation is not high. Check in staff was really unfriendly but suppose it was a busy day for her. Breakfast was alright and staff in the restaurant tried very hard to please. If you arrive by car, the front of the hotel is always chaotic so beware.
Beoordeeld 30 november 2015

MOHAMMAD E. van Jordanië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in november 2015
thier front office is very bad and they cheating
locatin
i think its last time to stay there , thier front office personals veryyyy bad and cheating i think its big reason to will not stay again .
Beoordeeld 29 november 2015

Areeda T. van Thailand
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in november 2015
Perfect for a short stay
Cleanliness, Location, value for money
Beoordeeld 06 november 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: