of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapore 238879 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Orchard Hotel Singapore Singapore - Suite Orchard Hotel Singapore Singapore - Kinderclub Orchard Hotel Singapore Singapore - Balzaal Orchard Hotel Singapore Singapore - Gastenkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Badkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Gastenkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Gastenkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Suite Orchard Hotel Singapore Singapore - Badkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Gastenkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Suite Orchard Hotel Singapore Singapore - Badkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Gastenkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Gastenkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Gastenkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Suite
Orchard Hotel Singapore Singapore - Suite Orchard Hotel Singapore Singapore - Badkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Badkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Badkamer Orchard Hotel Singapore Singapore - Zwembad Orchard Hotel Singapore Singapore - Fitnessruimte Orchard Hotel Singapore Singapore - Lobby Orchard Hotel Singapore Singapore - Bar/Lounge Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotel interieur Orchard Hotel Singapore Singapore - Bar/Lounge Orchard Hotel Singapore Singapore - Restaurant Orchard Hotel Singapore Singapore - Bar/Lounge
Ligging: Orchard Aantal kamers: 656
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 2951 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
8,5
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (2951)
Goeroepersad K. (Echt)paren Netherlands, 27 oktober 2013
Goed.

Mooie locatie. Dichtbij winkelcentrum.
7,7
Jan G. Zakelijke reizigers Netherlands, 11 maart 2013
uitstekend hotel in prachtig winkelgebied

uitstekend ontbijt centraal gelegen vriendelijk personeel
7,3
Dhiradj V. (Echt)paren Netherlands, 27 februari 2013
Leuk hotel, maar eigenlijk meer 4 sterren dan 5.

Super locatie, heerlijke massage douche.
6,7
Het is goed hotel, maar zeker niet 5 sterren. Dan moeten ze de kamer netter afwerken zonder scheve tv en de bekabelingen netjes weg werken. De douche is super. Het ontbijt was ook geen 5 sterren. Vaak waren de borden op en duurde het even voordat het eten aangevuld werd. Het personeel was ook niet echt vriendelijk zoals je dat bij een 5 sterren hotel kan verwachten. Vooral het uitchecken was niet zo netjes. Na Pullman Jakarta, ook 5 sterren, viel dit hotel tegen.
Sightseeing/attracties tip: -De nacht safari. -Sea aquarium. -Universal Studio's
Paul V. (Echt)paren Netherlands, 14 december 2012
Perfect ligging en heel vriendelijk personeel

De ligging van het hotel en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel zijn de grote pluspunten.
6,7
De ligging van Orchard Hotel aan het begin van Orchard Road is ideaal om te gaan winkelen of te dineren. Taxi is niet nodig, alles is te voet bereikbaar. Het hotel voorziet in de benodigde faciliteiten en is ideaal om een aantal dagen/nachten te verblijven.
Winkel tip: Vanuit dit hotel zijn alle winkels op Orachard Road zeer goed bereikbaar.
Wc V. Groepen Netherlands, 30 september 2012
Tophotel

Locatie, schoon
8,3
Het is hartstikke mooi hotel in het centrum van Singapore. Het ligt helemaal aan het begin van Orchard Road, waar alle winkels te vinden zijn. Wij zaten er 1 nacht, maar je kan er makkelijk langer verblijven. Het enige nadeel van het hotel is dat het vrij duur is. Overigens is het zo dat hotels in Singapore over het algemeen heel duur zijn.
Leif B. (Echt)paren Denmark, 29 januari 2010
Ophold i Singapore i alt 2 x 2 dage og nætter

Fitnesslokalerne var rigtig gode og personalet meget sympatisk. Hotellet har en god beliggenhed og har tillige de faciliteter de fleste har brug for.
7
Personalet var meget venlige og hjælpsomme. Maden var OK. Beliggenheden er optimal. Der er busforbindelser til hele Sinagpore lige uden for døren. Alle de store forretninger ligger i gåafstand fra hotellet. Jeg/vi vil gerne vende tilbage til hotellet igen og kan anbefale det til andre.
Winkel tip: Ideel beliggenhed for shopping
Kavita P. Individuele reizigers United Kingdom, 12 april 2014
What's not to like?

Location, excellent food, great Room Service Staff
8,3
The only negative comment - I dropped croissant flakes onto the carpet in my room, and inadvertently walked it into the bathroom. Housekeeping came and went, but both floors remained dirty!!
Bader A. Zakelijke reizigers Kuwait, 12 april 2014
rooms are very small and old, Not a 5 stars hotel

Cheaper than other hotels
4,7
The room was very small and old, definitly not five star. I had to pay to upgrade my room because the management refused to upgrade my room. There was no way to stay in that room. But my reservation was non-refundable. So I had to stick with this 3* hotel. The location is not suitable for families with children
Gautam B. Gezinnen met jonge kinderen India, 7 april 2014
Excellent

Everything
10
Had a great time!
Tanomsiri S. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 7 april 2014
Good location for shopping

On orchard road near shopping area
5,7
Fine

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Orchard Hotel Singapore SingaporeOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteOrchard Hotel Singapore Singapore - KinderclubOrchard Hotel Singapore Singapore - BalzaalOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - BadkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteOrchard Hotel Singapore Singapore - BadkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteOrchard Hotel Singapore Singapore - BadkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteOrchard Hotel Singapore Singapore - BadkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - BadkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - BadkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - ZwembadOrchard Hotel Singapore Singapore - FitnessruimteOrchard Hotel Singapore Singapore - LobbyOrchard Hotel Singapore Singapore - Bar/LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Hotel interieurOrchard Hotel Singapore Singapore - Bar/LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - Bar/LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Bar/LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - BalzaalOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - VergaderruimteOrchard Hotel Singapore Singapore - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Orchard Hotel Singapore, Singapore

AS-AGWEB-3C08