Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapore 238879

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 3862 beoordelingen

7 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
8,5
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (3862)
Sorteer op:
Jacobus V. Zakelijke reizigers Netherlands, 4 november 2014
Goed hotel

Ligging, service, comfort
9,7
Uitstekend hotel met vriendelijk personeel. Keurige schone kamers.
Rapporteer deze beoordeling
Goeroepersad K. (Echt)paren Netherlands, 27 oktober 2013
Goed.

Mooie locatie. Dichtbij winkelcentrum.
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Jan G. Zakelijke reizigers Netherlands, 11 maart 2013
uitstekend hotel in prachtig winkelgebied

uitstekend ontbijt centraal gelegen vriendelijk personeel
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Dhiradj V. (Echt)paren Netherlands, 27 februari 2013
Leuk hotel, maar eigenlijk meer 4 sterren dan 5.

Super locatie, heerlijke massage douche.
6,7
Het is goed hotel, maar zeker niet 5 sterren. Dan moeten ze de kamer netter afwerken zonder scheve tv en de bekabelingen netjes weg werken. De douche is super. Het ontbijt was ook geen 5 sterren. Vaak waren de borden op en duurde het even voordat het eten aangevuld werd. Het personeel was ook niet echt vriendelijk zoals je dat bij een 5 sterren hotel kan verwachten. Vooral het uitchecken was niet zo netjes. Na Pullman Jakarta, ook 5 sterren, viel dit hotel tegen.
Sightseeing/attracties tip: -De nacht safari. -Sea aquarium. -Universal Studio's
Rapporteer deze beoordeling
Paul V. (Echt)paren Netherlands, 14 december 2012
Perfect ligging en heel vriendelijk personeel

De ligging van het hotel en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel zijn de grote pluspunten.
6,7
De ligging van Orchard Hotel aan het begin van Orchard Road is ideaal om te gaan winkelen of te dineren. Taxi is niet nodig, alles is te voet bereikbaar. Het hotel voorziet in de benodigde faciliteiten en is ideaal om een aantal dagen/nachten te verblijven.
Winkel tip: Vanuit dit hotel zijn alle winkels op Orachard Road zeer goed bereikbaar.
Rapporteer deze beoordeling
Wc V. Groepen Netherlands, 30 september 2012
Tophotel

Locatie, schoon
8,3
Het is hartstikke mooi hotel in het centrum van Singapore. Het ligt helemaal aan het begin van Orchard Road, waar alle winkels te vinden zijn. Wij zaten er 1 nacht, maar je kan er makkelijk langer verblijven. Het enige nadeel van het hotel is dat het vrij duur is. Overigens is het zo dat hotels in Singapore over het algemeen heel duur zijn.
Rapporteer deze beoordeling
Leif B. (Echt)paren Denmark, 29 januari 2010
Ophold i Singapore i alt 2 x 2 dage og nætter

Fitnesslokalerne var rigtig gode og personalet meget sympatisk. Hotellet har en god beliggenhed og har tillige de faciliteter de fleste har brug for.
7
Personalet var meget venlige og hjælpsomme. Maden var OK. Beliggenheden er optimal. Der er busforbindelser til hele Sinagpore lige uden for døren. Alle de store forretninger ligger i gåafstand fra hotellet. Jeg/vi vil gerne vende tilbage til hotellet igen og kan anbefale det til andre.
Winkel tip: Ideel beliggenhed for shopping
Rapporteer deze beoordeling
Claire N. Individuele reizigers United States of America, 11 februari 2016
A delightful stay

Friendly staff, central location and comfortable room.
9,7
Staff was very helpful and we really enjoyed the upgraded room. April Tun at registration accommodated our early check-in request and provided us with access to the hotel's lounge for refreshments while our room was prepared. Service was excellent. Great access to shopping.
Rapporteer deze beoordeling
Marou A. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 7 februari 2016
Waterfalls in room 1230

Cleanliness, location, staff
7,3
It could have been a perfect stay except for our first night which was a disaster. Aircon in our room leaked at 10pm, resting/sleeping time , as if we have a waterfalls.. Room change was only made the ff day because we requested it but not on their own.. Anyway we just treated it as an experience, as a way of apology they gave us an upgraded breakfast , fruit tray and a free taxi fare to the airport. Kind staffs and manager esp to Ms. Nitya who arranged everything and my kababayan Karen Tan.. Hope to see you again 😃
Rapporteer deze beoordeling
Li J. Individuele reizigers Singapore, 4 februari 2016
Great location with a good price

Location. Staff. Price
8
The hotel staff at the reception was friendly. Superior room was not what i had expected...It was old n nothing like the photo on the website. The club room i stayed previously was great though! It was new, clean n beautifully furnished.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 7 van 7 beoordelingen
Orchard Hotel Singapore SingaporeOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - GastenkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteOrchard Hotel Singapore Singapore - BadkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - BadkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - BadkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - BadkamerOrchard Hotel Singapore Singapore - FitnessruimteOrchard Hotel Singapore Singapore - FitnessruimteOrchard Hotel Singapore Singapore - KinderclubOrchard Hotel Singapore Singapore - LobbyOrchard Hotel Singapore Singapore - KaartOrchard Hotel Singapore Singapore - Bar/LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Bar/LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Bar/LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Bar/LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Bar/LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - ZwembadOrchard Hotel Singapore Singapore - Zwembad


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05