Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

P.P. Casita Hotel

125/89 Moo 7 Ao Nang, Ton Sai Baai, Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie), Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Gastenkamer P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Gastenkamer P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Gastenkamer P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Suite P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Suite P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Suite P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieur P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieur P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieur P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieur P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Zwembad P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieur P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieur P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieur P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieur
Ligging: Ton Sai Baai

Jan-Willem D. (Echt)paren Netherlands, 14 februari 2013
Heerlijk verblijf gehad!

Ligging, zwembad.
7,7
Simpele, maar prima bungalow met prima bed! Slechts 1 straatje verwijderd van het relaxte stukje strand. Zwembad was een aangename afwisseling met het strand.
Peter H. Groepen Netherlands, 21 januari 2013
Prima relatief rustige locatie,kleine kamer

Ligging, zwembad, bungalows
Wij waren hier in het topseizoen. Het hele eiland barst uit zijn voegen van de jonge mensen. De ligging van het hotel,was goed, weinig lawaai te horen van het gefeest. De prijs is in verhouding. De bungalows zijn klein, wel schoon. Staf is vriendelijk, maar heeft niet veel tijd voor je. Begrijpelijk met deze topdrukte. Het zwembad is aan de kleine kant en heeft niet veel sfeer. Heel prettig is dat alles op loopafstand is en dat er geen gemotoriseerd verkeer op het eiland is. Samenvattend zou ik willen zeggen: het hotel is zeker aan te raden voor een kort verblijf. Geen echte uitschieter maar je krijgt waarvoor je betaalt.
Yvonne H. Groepen Belgium, 18 januari 2013
leuk hotel en goed gelegen

gezellige Bungalows
Het is de 2de keer dat ik hier verbleef. Kort bij alles (winkeltjes, barretjes, haven en beachparties) Kamer is basic, maar alles perfect in orde (airco, schoonmaak)
Hotel kenmerken tip: Op een paar min van de haven Vlakbij het strand waar de beachparties zijn Massages, kapsalon, supermarktje aan de overkant
Ashley V. Groepen Netherlands, 27 december 2012
Leuk hotel, vriendelijk personeel

Net buiten het uitgaansgebied en dichtbij het strand.
We werden goed opgevangen toen we in de haven aankwamen. Onze koffers werden naar het hotel gebracht en de check in verliep soepel. Kamers werden dagelijks schoongemaakt.
Chris V. (Echt)paren Netherlands, 14 oktober 2012
Prima kamer en gunstig gelegen

Ruim, schoon en dichtbij strand
7,7
De kamer is schoon, wel al wat ouder maar geen gebreken. We hebben een prima verblijf gehad en de locatie van het hotel is gunstig ten opzichte van het strand en het dorpje. Ontbijt was goed en het zwembad lekker om in af te koelen.
Frank L. (Echt)paren Netherlands, 25 september 2012
Voor Thaise begrippen een mooie bungalow

Ligt dicht bij het centrum, eigen bungalow
Huisje is vervallen Badkamer oud en niet heel schoon Bed is goed. We hadden wel last van muggen en 1 grote kakkerlak Ontbijt is redelijk. Het klinkt misschien negatief maar zo erg was het niet. Mensen zijn heel vriendelijk van het hotel. Wordt aardig schoongemaakt. Airco werkt goed. TV met veel kanalen.
Jos R. Groepen Netherlands, 27 augustus 2012
gezellig hotel mooie ligging

leuke `huisjes`
8,3
gezellig hotel leuke huisjes mooie ligging. wel is phi phi heel erg toeristisch veel kroegen en winkeltjes waar de verkopers je elke keer weer roepen. tip: ga savonds naar het strand daar zijn div vuurshows en kun je heerlijke cocktails en biertjes drinken, wel wat meer geld meenemen want op eilanden in thailand is alles net wat duurder. tip: boottrip naar ko Lanta! en daar een scooter huren en heel de dag rondscooteren!
Sightseeing/attracties tip: huur een kano 100 bath p/h is ongeveer € 2,60 en peddel naar monkey beach mooi strand en mooie snorkel plek!!
Lm B. Groepen Netherlands, 27 mei 2012
Goede locatie in centrum en toch vrij stil

goede locatie, leuke huisjes
7,3
Op Ko phi phi is het verblijf gewoon wat duurder. Ik vond deze leuke bingalows een leuke plek. Midden in het centrum in een mooie tuin met een mooi zwembad. Het is vlakbij het uitgaan op het strand en bij supermarkten en massagesalons maar als je je huisje een beetje in het midden vh park hebt is het evengoed vrij stil. Een nadeel was dat tijdens het ontbijten er heel veel vliegen rond je eten zaten. Ontbijt op zich was verder prima
Restaurant tip: Unni's in het straatje richting de andere kant vh eiland. Een Engelse eigenaar en lekker westers eten.
Martinus V. (Echt)paren Netherlands, 20 maart 2012
Ok maar te duur

Leuke bungalows in tuin
5,7
Algemeen is phi phi te duur, voor dit geld zit je in een veel beter hotel op een ander eiland. Muziek goed te horen, zwembad is warm en niet goed onderhouden en ontbijt is niks bijzonders
Renske R. (Echt)paren Netherlands, 10 september 2011
Leuk hotel op een mooie locatie

Schoon, comfort, naast het strand, uitgebreid ontbijtbuffet
9,3
P.P. Casita heb ik voor de tweede keer bezocht. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed. De chalets zijn allemaal vrij nieuw, schoon en goed onderhouden . Het strand is om de hoek. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Sightseeing/attracties tip: Snorkelen

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie)P.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - GastenkamerP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - GastenkamerP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - GastenkamerP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - SuiteP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - SuiteP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - SuiteP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieurP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieurP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieurP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieurP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - ZwembadP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieurP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieurP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieurP.P. Casita Hotel Koh Phi Phi eiland (Krabi provincie) - Hotel exterieur

Verdien punten met ons!

Krijg 4-7% terug op iedere boeking
 Punten automatisch toegevoegd
 Bespaar geld op toekomstige boekingen
Nieuw: aanbiedingen met DUBBELE en DRIEVOUDIGE Premiepunten!

meer informatie

Customer Support