Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Pacific Cebu Resort

Suba-basbas, Lapu-lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Filipijnen 6015

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,5

uit 455 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,7
Ligging
5,7
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
6,8
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (455)
Sorteer op:
Marlies S. (Echt)paren Netherlands, 23 december 2014
Slecht hotel

Niks
4
Hotel komt boeking niet na, na lang aandringen kregen we uiteindelijk de juiste kamer die we hadden geboekt. Voor de terugreis taxi via hotel geboekt kwam 45 minuten te laat erg slecht en stressvol als je verder moet vliegen en hou hier dus rekening mee! (De mensen lijken vriendelijk maar zijn het niet!!!) Foto's kloppen niet met de werkelijkheid! Wij gaan hier NOOIT meer naar terug!
Rapporteer deze beoordeling
Andre V. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2014
mooi resort maar te ver gelegen van Cebu City

mooie tuinen, leuke kamers, prachtig gelegen
8
Goed hotel, goed ontbijt, goede zwembaden, mooie kamers (net gerenoveerd). Probleem was echter dat je altijd een taxi moet laten komen om naar Cebu City te gaan. Zij rekenen P100 bovenop de meterprijs of je bent verplicht P500 te betalen voor de rit. Taxihotel is zelfs P750! Niet alle kamers zijn geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn, omdat in diverse kamers de bedden boven zijn. Er zijn echter ook kamers die beneden de bedden hebben, maar advies is van tevoren door te geven. Er is een heel lange pier (8 minuten lopen tot het eind) waarop het heerlijk is om tegen de avond een wandeling te maken. Er waait daar een heerlijke verkoelende zeebries. Restaurant is duurder dan de gewone restaurants, maar omdat er geen restaurant in de omgeving is, is men bijna verplicht om hier te blijven eten. Eten wat men krijgt is voldoende van smaak maar kleine porties. Ik bestelde 2x een Margarita cocktail. De eerste keer was het glas 3/4 gevuld, de 2e keer 1/2 gevuld...
Rapporteer deze beoordeling
Euna K. Individuele reizigers South Korea, 25 december 2015
I'm unsatisfied with front desk staffs.

the view and swimming pool.
5
the front desk staffs were so late and didn't inform me anything.
Rapporteer deze beoordeling
Franco A. (Echt)paren Philippines, 5 december 2015
Pacific Cebu Resort

Cleanliness, staff is friendly, value for the rooms
7,7
it was a good experience, though it is far from the main road, and the parts of the resort are still under construction
Rapporteer deze beoordeling
Abigail T. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 2 november 2015
A beach resort with lush tree grove and greens

Tall trees, swimming pool is nice, wide beach front
7
Great!
Rapporteer deze beoordeling
Janice P. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 1 november 2015
Hallow weekend getaway

Not too crowded, secluded
5,7
Overall, it ws a peaceful stay. I was a bit disappointed about the food options which were limited and the prices of the food were more expensive than the hotels/resorts I have stayed in. I liked how the place was not crowded.
Rapporteer deze beoordeling
Evgeny L. (Echt)paren Russia, 28 oktober 2015
Too expensive, old rooms, terrible sea
3,3
Terrible sea, bad location, old room
Rapporteer deze beoordeling
Victor P. Groepen Philippines, 23 oktober 2015
A vacation to remember

Ambiance, tranquility and cleanliness
8,7
We really enjoyed our stay at Pacific Cebu Resort. Upon arrival we already knew that our stay here will be comfortable and relax because of the ambiance and tranquility. Employees are very warm. The food is good but a little expensive.
Rapporteer deze beoordeling
Mohhmed S. Individuele reizigers Saudi Arabia, 16 september 2015
nice but under my expected

room, landscape, views
6
not bad , but the road to the resort is really bad, also bad location, expensive hotel taxi, the beach is dirty, food not ok, they but pork for meals, no transfer from airport even i noted that, also i can't find taxi pick up me from airport to this area
Rapporteer deze beoordeling
Nadine K. (Echt)paren Germany, 12 juli 2015
Everything was good excep for see condition.

Shore heading to see, pool, dinner.
8
It was so comfortable. Everything was good. But location is little bit confusing and see condition was little bit bad. There were a lot of trashes on the see and little bit smell. It makes couple feel bad romance.haha
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Pacific Cebu Resort Mactan IslandPacific Cebu Resort Mactan Island - UitzichtPacific Cebu Resort Mactan Island - StrandPacific Cebu Resort Mactan Island - StrandPacific Cebu Resort Mactan Island - StrandPacific Cebu Resort Mactan Island - ZwembadPacific Cebu Resort Mactan Island - ZwembadPacific Cebu Resort Mactan Island - ZwembadPacific Cebu Resort Mactan Island - ZwembadPacific Cebu Resort Mactan Island - Bar/LoungePacific Cebu Resort Mactan Island - RestaurantPacific Cebu Resort Mactan Island - RestaurantPacific Cebu Resort Mactan Island - LobbyPacific Cebu Resort Mactan Island - LobbyPacific Cebu Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport en activiteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport en activiteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport en activiteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport en activiteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport en activiteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - KinderclubPacific Cebu Resort Mactan Island - KinderclubPacific Cebu Resort Mactan Island - Hotel exterieurPacific Cebu Resort Mactan Island - UitzichtPacific Cebu Resort Mactan Island - FaciliteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - FaciliteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - Eten en drinkenPacific Cebu Resort Mactan Island - Hotel exterieurPacific Cebu Resort Mactan Island - Hotel exterieurPacific Cebu Resort Mactan Island - Hotel exterieurPacific Cebu Resort Mactan Island - Hotel exterieurPacific Cebu Resort Mactan Island - Hotel exterieurPacific Cebu Resort Mactan Island - TuinPacific Cebu Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport en activiteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - SpaPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport en activiteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport en activiteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - FitnessruimtePacific Cebu Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteitenPacific Cebu Resort Mactan Island - UitzichtPacific Cebu Resort Mactan Island - ZwembadPacific Cebu Resort Mactan Island - UitzichtPacific Cebu Resort Mactan Island - StrandPacific Cebu Resort Mactan Island - LobbyPacific Cebu Resort Mactan Island - Strand


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03