Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer
Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer Palmyra Patong Resort Phuket - Gastenkamer
Gebied: Patong Aantal kamers: 90
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,2
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (5114)
Sorteer op:
Patrick S. (Echt)paren Belgium, 26 mei 2015
zeer ok

personeel, zwembad, ligging
9
alles ok
Quy L. Groepen Netherlands, 30 maart 2015
Extra geld voor loge

Pool, location, comfort
6,7
Prima te doen voor het geld. Alleen jammer dat je extra moet betalen voor logeé's. Bed was toch leeg.
Onno V. Individuele reizigers Netherlands, 28 november 2014
X

X
8,7
X
Promsamalak K. (Echt)paren Thailand, 21 september 2014
ทำเลดี แต่อาหารเช้าแย่

ใกล้ร้านอาหาร ที่เที่ยว ตลาด แหล่งช็อปปิ้ง
6,7
Jean V. (Echt)paren Belgium, 8 september 2014
Zeer goed hotel

Ligging. Ontvangst. Propere kamers. Super personeel
9,7
Zeer aangenaam. Voelt aan zoals thuiskomen
Jacobus K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 24 juli 2013
Zeer goed verblijf gehad met uitzonderlijk vriende

Zeer vriendelijke medewerkers en erg behulpzaam.
9,7
Heel erg goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. De kamer en ook hetn toilet gedeelte waren zeer schoon en fris. Ook de medewerkers waren zeer hulpvaardig er was niks te veel voor hun. Dus niks dan lof.
Herman A. (Echt)paren Belgium, 5 maart 2013
gewoon goed hotel met vriendelijk personeel

in het centrum en toch rustig
9,3
goed ontbijt , mooie kamers , geen nadelen te vermelden
Dirk V. (Echt)paren Belgium, 6 februari 2013
goed hotel met vriendelijk personeel

goede ligging en goed ontbijt en goed kamers
8,3
goed hotel algemeen maar door de luidruchtige Chinezen die dan ook nog enorm vulgair waren is dit een tegenvaller geworden. Op het personeel zelf en het hotel valt weinig aan te merken.
Uitgaansleven tip: Als je niet met rumoer om kunt blijf je hier beter weg want die chinezen zijn gewoon niet te doen. Alle faciliteiten voldeden wel.
Jos R. Groepen Netherlands, 2 september 2012
klein maar gezellig hotel

goeie ligging waar iets te doen is
8
mooi knus hotel nieuw ogend. midden in patong. veel winkels wel weer erg toeristisch maarja dat weet je als je richting phuket gaat de kamers waren heel modern en strak ingericht betaal niet extra als je pool-view wilt want ze hebben geen andere kamers. ontbijt was erg goed en uitgebreidt.
Uitgaansleven tip: naar het strand biertje pakken en rond kijken
Eric V. (Echt)paren Netherlands, 16 april 2012
Mooie moderne kamer, leuk zwembad, schoon.

Goed ontbijt, 10 minuten lopen naar strand. Goede service
8,7
bij aankomst welkomstdrankje gekregen, hotelkamer zag er schoon en verzorgd uit. balkonnetje met lekkere luie stoelen, stortdouche en bad. airco werkte goed. alles was gewoon goed.
Uitgaansleven tip: Ik wil een tip geven aan jonge lui die daar dronken in het centrum leven, gooi geen lege breezer of bierflesjes op de grond maar ruim je rommel op. Zonde van zo'n mooi land dat de toeristen het zo vervuilen. Dat doe je thuis ook niet. Patong is hierdoor vervuild en moet ik jammer genoeg beoordelen als onze vuilste lokatie van onze rondreis.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

SG-AGWEB-6B08