Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 4532 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,4
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (4532)
Sorteer op:
Tonny L. Individuele reizigers Belgium, 3 november 2012
Tof hotel ,ruime kamers,goei service ,heel prober

Afwisseling in het ontbijt ,niets was te veel
8,3
Hong Kong is en aanrader is en stad die je moet gezien hebben,heel mooi ,nog nooit zo en proberen stad gezien ,gemakkelijk openbaar vervoer met een kaart kan je overal betalen zeker de moeite als je van shoppen houd ,je loopt gewoon van het ene shopping in het andere en voor ieder wat wils en geldbeugel . Je kan zowel stadsuitstappen doen als ook op het strand als attractie parken (ocean park ,Disney ,grote Boeda ) Ik ga zeker nog en keer terug ,en best trek je er min 6 dagen voor uit ,
Uitgaansleven tip: Ligt iets te ver van de uitgangsbuurt ,met de metro 35 min ,maar je moet na 1u wel en taxi terug nemen
Rapporteer deze beoordeling
Mildred H. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 januari 2011
Mooi hotel met ruime kamers

Locatie
7,3
Goede locatie, heerlijk groot bed, ruime kamer, winkelcentrum onder hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Johan W. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 augustus 2010
Sweet Panda

Prima personeel, hulpvaardig en vriendelijk. Goede sport-en spelfaciliteiten. Schoon. Goede ligging t.o.v. winkelcentrum
8,3
Prima hotel met hulpvaardig en vriendelijk personeel.Kamers zijn schoon en comfortabel genoeg voor een stedentrip. Sportfaciliteiten zijn goed. Heerlijk zwembad. Kom hier terug als ik naar Hong Kong ga.
Rapporteer deze beoordeling
Irma L. Groepen Netherlands, 7 juni 2010
Panda Hotel
8
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Rapporteer deze beoordeling
Tang S. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 10 februari 2016
Facilities need to be maintained

Location, good for family
6,7
We stayed at the 2 bedrooms suite which were nice with the spacious, as we have 2 kids and 4 adults. Location is good, convenience for shopping and food. However, the maintanence of the hotel are needed to be done seriously, the carpet in the room, the glasses for guests are dirty, the flushing is not smooth in the toilet and the drainage of the toilet sink is not smooth as well. We had buffet in the restaurant but the food is not fresh especially the oysters, not so many varieties of food to be chosen. Food quality is really so so, quite disappointed.
Rapporteer deze beoordeling
Cheuk H. Individuele reizigers Hong Kong, 9 februari 2016
Good hotel

comfort, clean, convenience
8
good experience
Rapporteer deze beoordeling
Wong H. (Echt)paren Australia, 1 februari 2016
Smoky smell

Good rates, good shuttle service and good bell boy service
7,3
Reasonable good stay, however, been allocated to a smoking floor even asked for a non-smoking room. Very bad smoky smell in room/toilet.
Rapporteer deze beoordeling
Wong H. (Echt)paren Australia, 30 januari 2016
Enjoyable stay

Good bell boy service, good shuttle service
7,7
Not enough lift.
Rapporteer deze beoordeling
Chun F. (Echt)paren China, 19 januari 2016
good

good
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Mei L. Zakelijke reizigers Hong Kong, 17 januari 2016
Nice and clean hotel

clean room, nice staff and convenience place
8
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - UitzichtPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - ReceptiePanda Hotel Hong Kong - Business Center Panda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - Bar/LoungePanda Hotel Hong Kong - Bar/LoungePanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - ZwembadPanda Hotel Hong Kong - ZwembadPanda Hotel Hong Kong - FitnessruimtePanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - Sport en activiteitenPanda Hotel Hong Kong - SpeeltuinPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C04