of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Panda Hotel Hong Kong - Uitzicht Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Receptie Panda Hotel Hong Kong - Business Center Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Bar/Lounge
Panda Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Tsuen Wan Aantal kamers: 1026
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 3331 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,4
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (3331)
Sorteer op:
Tonny L. Individuele reizigers Belgium, 3 november 2012
Tof hotel ,ruime kamers,goei service ,heel prober

Afwisseling in het ontbijt ,niets was te veel
8,3
Hong Kong is en aanrader is en stad die je moet gezien hebben,heel mooi ,nog nooit zo en proberen stad gezien ,gemakkelijk openbaar vervoer met een kaart kan je overal betalen zeker de moeite als je van shoppen houd ,je loopt gewoon van het ene shopping in het andere en voor ieder wat wils en geldbeugel . Je kan zowel stadsuitstappen doen als ook op het strand als attractie parken (ocean park ,Disney ,grote Boeda ) Ik ga zeker nog en keer terug ,en best trek je er min 6 dagen voor uit ,
Uitgaansleven tip: Ligt iets te ver van de uitgangsbuurt ,met de metro 35 min ,maar je moet na 1u wel en taxi terug nemen
Mildred H. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 januari 2011
Mooi hotel met ruime kamers

Locatie
7,3
Goede locatie, heerlijk groot bed, ruime kamer, winkelcentrum onder hotel.
Johan W. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 augustus 2010
Sweet Panda

Prima personeel, hulpvaardig en vriendelijk. Goede sport-en spelfaciliteiten. Schoon. Goede ligging t.o.v. winkelcentrum
8,3
Prima hotel met hulpvaardig en vriendelijk personeel.Kamers zijn schoon en comfortabel genoeg voor een stedentrip. Sportfaciliteiten zijn goed. Heerlijk zwembad. Kom hier terug als ik naar Hong Kong ga.
Irma L. Groepen Netherlands, 7 juni 2010
Panda Hotel
8
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Sai K. (Echt)paren Hong Kong, 25 augustus 2014
Panda Hotel

good
8
Evangeline F. (Echt)paren Philippines, 25 augustus 2014
It was a big hotel nice place to stay and perfect.

So clean, everything you need in one place
7,7
It was very nice we had an early check in we arrived at morning. Very accomodating. A hotel with shopping center also. I love it good ambiance. The price is worthy to pay. Perfect hotel even far at central area of hongkong.
Jeff B. (Echt)paren Philippines, 18 augustus 2014
Pandarrific

awesome rooms, very good service, and not too pricey
9,3
our stay here was really awesome, the rooms and the facilities that they have is worth every penny.
Lim K. (Echt)paren Malaysia, 18 augustus 2014
Clean room and friendly staff

Hotel room, location and friendly staff
7,7
Good stay at the hotel, comfortable !
Gantulga B. Gezinnen met jonge kinderen Mongolia, 15 augustus 2014
Panda hotel is value for money

Nice and responsible staff
5,3
Man L. Zakelijke reizigers Hong Kong, 12 augustus 2014
good location

room very clean
9,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - UitzichtPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - ReceptiePanda Hotel Hong Kong - Business Center Panda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - Bar/LoungePanda Hotel Hong Kong - Bar/LoungePanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - ZwembadPanda Hotel Hong Kong - ZwembadPanda Hotel Hong Kong - FitnessruimtePanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - Sport en activiteitenPanda Hotel Hong Kong - SpeeltuinPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - BadkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A04