Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Panda Hotel Hong Kong - Uitzicht Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Receptie Panda Hotel Hong Kong - Business Center Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Restaurant Panda Hotel Hong Kong - Bar/Lounge
Panda Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer Panda Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Tsuen Wan Aantal kamers: 911
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,4
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (4245)
Sorteer op:
Tonny L. Individuele reizigers Belgium, 3 november 2012
Tof hotel ,ruime kamers,goei service ,heel prober

Afwisseling in het ontbijt ,niets was te veel
8,3
Hong Kong is en aanrader is en stad die je moet gezien hebben,heel mooi ,nog nooit zo en proberen stad gezien ,gemakkelijk openbaar vervoer met een kaart kan je overal betalen zeker de moeite als je van shoppen houd ,je loopt gewoon van het ene shopping in het andere en voor ieder wat wils en geldbeugel . Je kan zowel stadsuitstappen doen als ook op het strand als attractie parken (ocean park ,Disney ,grote Boeda ) Ik ga zeker nog en keer terug ,en best trek je er min 6 dagen voor uit ,
Uitgaansleven tip: Ligt iets te ver van de uitgangsbuurt ,met de metro 35 min ,maar je moet na 1u wel en taxi terug nemen
Mildred H. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 januari 2011
Mooi hotel met ruime kamers

Locatie
7,3
Goede locatie, heerlijk groot bed, ruime kamer, winkelcentrum onder hotel.
Johan W. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 augustus 2010
Sweet Panda

Prima personeel, hulpvaardig en vriendelijk. Goede sport-en spelfaciliteiten. Schoon. Goede ligging t.o.v. winkelcentrum
8,3
Prima hotel met hulpvaardig en vriendelijk personeel.Kamers zijn schoon en comfortabel genoeg voor een stedentrip. Sportfaciliteiten zijn goed. Heerlijk zwembad. Kom hier terug als ik naar Hong Kong ga.
Irma L. Groepen Netherlands, 7 juni 2010
Panda Hotel
8
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Poh L. Zakelijke reizigers Singapore, 27 juli 2015
Good value for money

Good Location with amenities
7,7
Comfortable n pleasant
Chen Z. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 25 juli 2015
3 night stay

Staff were friendly, helpful. reception area was clean and nicely furnished with comfortable couch and tables.,
8,3
Enjoyable. Convenient to shopping center and stores. Will book again when I travel to Hong Kong.
Joanna B. (Echt)paren Singapore, 25 juli 2015
Value for money

Spacious & clean room compared to other hotels we have stayed before. 8-10mins walking distance to MTR. Will come back again!
7,7
Juan J. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 20 juli 2015
We're home in Tsuen Wan

The Service, the accomodations & the location
9,7
Great!
Siu F. (Echt)paren Hong Kong, 20 juli 2015
Comfortable clean good location

Comfortable clean good location
8,7
Samuel D. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 20 juli 2015
dissapointing!
2
its so dissapointing! i left my favourite shoes which is new balance limited edition for just one day after i checked out and its already gone! i called the hotel and they told me that they cant find it, i spoke to mr from the reception and he told me that the housekeeping cant find my shoes!!! goodbye panda hotel, i wont stay here again!!!!! btw i stayed at family suite at 15th until 20th July 2015.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - UitzichtPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - ReceptiePanda Hotel Hong Kong - Business Center Panda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - RestaurantPanda Hotel Hong Kong - Bar/LoungePanda Hotel Hong Kong - Bar/LoungePanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - ZwembadPanda Hotel Hong Kong - ZwembadPanda Hotel Hong Kong - FitnessruimtePanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - Sport en activiteitenPanda Hotel Hong Kong - SpeeltuinPanda Hotel Hong Kong - SpaPanda Hotel Hong Kong - BadkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - GastenkamerPanda Hotel Hong Kong - Recreatie-faciliteiten


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B01