Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Tawala, Panglao Island, Filipijnen 6340

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 1925 beoordelingen

7 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,5
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (1925)
Sorteer op:
Lambertus V. (Echt)paren Netherlands, 11 december 2014
Prima Hotel

Netjes Service Vriendelijk
8
Prima verblijf gehad. Ondanks dat de buren af en toe in de week kortstondig wat rook creeren. Ach er zal altijd wel iets op of aan te merken zijn. Goede backup-voorziening als de stroom uitvalt op het eiland. Gebeurd zelden, maar wij hadden het 'geluk' dit mee te maken. Het hotel slingert de generator aan en alles is weer te gebruiken. Airco, warm water enz. Fijn en schoon zwembad. Prima lounge. Iedere dag nieuwe handdoeken, zeep, enz. Prima! Aanrader. We zijn er een week geweest en het beviel ons goed.
Rapporteer deze beoordeling
Stephan H. (Echt)paren Netherlands, 1 oktober 2014
Geweldig en goede service

Schoon / Goede prijs-kwaliteit / Vriendelijk personeel
10
Het was een goed hotel als uitvalsbasis voor snorkelen en duiken.
Rapporteer deze beoordeling
Gijsbert J. Individuele reizigers Netherlands, 15 mei 2013
Goed schoon hotel

Ligging schoon en goed eten.
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Pascal D. Individuele reizigers Belgium, 25 oktober 2012
Te strak hotel, behoorlijk dure consumaties

proper
8,3
De kamers liggen rondom het zwembad wat betekent dat er smorgen reeds zeer vroeg lawaai is. Als de buren een vuurtje stoken, staat tevens het ganse zwembadterein onder rook wat nogal vervelend is. Nette kamers met basis comfort. Behoorlijk dure consumaties in vergelijking met de hotels eromheen. Vriendelijke staff.
Rapporteer deze beoordeling
Clara O. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 1 juni 2012
Schoon, overzichtelijk en klantvriendelijk hotel

Zwembad, schoon, klantvriendelijkheid
8
Panglao Regents hotel is een prima hotel. Op loopafstand van het strand en rustig gelegen. Het zwembad is vooral voor kinderen ideaal en ligt centraal gelegen in het hotel. We hadden een kamer in het Annex gedeelte, maar is niet echt aan te bevelen. De aircons kun je niet bedienen (one speed, one temperature) en het ligt aan de andere kant van de weg, dus niet bij het zwembad. Wij zijn naar een andere kamer verhuisd in het hoofdgebouw. Ze zijn momenteel aan het uitbreiden met extra kamers, een spa en een gym. Ze organiseren ook uitstapjes naar o.a. de Chocolate Hills en de eilandjes zijn zeer de moeite waard. Prima prijzen.
Sightseeing/attracties tip: Chocolate Hills en eiland bezoek aan de kust waar je kunt snorkelen en bijzondere vissen en koraal kunt zien.
Rapporteer deze beoordeling
Jean-Luc V. (Echt)paren Belgium, 9 december 2011
Good hotel and nice food, clean and good service

Excellent food, nice rooms, helpfull people
8
Goed hotel, goede service, zeer verzorgd. Het eten was er in mijn ogen beter dan het eten dat opgediend werd op het strand. Het eten werd snel opgediend en was van goede kwaliteit. De kamers zijn ruim, proper. Enig minpunt is dat de lakens een beetje kort waren, voor de rest mooi zwembad, genoeg personeel. Ontbijt is lekker, en voldoende. Zal er volgende keer zeker terugkomen. Prijs kwaliteit is zeker heel positief.
Sightseeing/attracties tip: Zeker de dolphinwatching gaan doen en water sanctuary, pas op met schelpen te kopen op het strand, bepaalde soorten mogen niet verkocht worden en worden in beslag genomen door douane aan de grens. Ze zijn wel vrij te koop op het strand, maar de aanwezige politie doet er niets aan.
Rapporteer deze beoordeling
Helmut V. Individuele reizigers Belgium, 28 september 2011
Super hotel dicht bij alles en zeer nette kamers

Nette kamers, vriendelijke staf, Lekker ontbijt en restaurant
9
Mijn verblijf was kort maar zeer goed. Dicht bij alles en toch zeer rustig gelegen.
Rapporteer deze beoordeling
Sandy A. Zakelijke reizigers Turkey, 27 januari 2016
Good value for money

Spacious rooms, nice pool, short walk to the beach and all amenities
8,3
We enjoyed our stay at this resort. The room was spacious with a nice little patio outside which my smoker colleague enjoyed! The pool is nice and the restaurant offers reasonable, good food. It is near all amenities like restaurants, bars, shops etc. and just a 5 min walk to the beach - alternatively for P20 a tricycle will take you down in less than a minute. The only downside I can think of is with the housekeeping: 1. There is no "clean room/do not disturb" sign, so on the first day we left with all our things lying around so did not ask for cleaning but found that they had done it anyway. It would be nice to give people the option. 2. We found that after the housekeeping made our beds, there was sand on the bed sheets! We'd gone to the beach the day before so obviously the same sheets were used. We reported it to the reception and the sheets were immediately changed so we were happy with the efficient service. All in all, a pleasant experience this was and we will certainly be back.
Rapporteer deze beoordeling
Vicky J. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 11 januari 2016
clean and family room are ok

near the road
5,7
satisfied
Rapporteer deze beoordeling
Claire M. (Echt)paren France, 26 december 2015
Great value for money!

Staff, swimming pool, price
9,3
We had a lovely stay. The hotel is not far from the beach but in a quiet(er) street just behind, so it was not too noisy. Everything is clean and the design is beautiful. Staff is very professional (pretty rare for a relatively cheap hotel in the Philippines) and lots of services are available (motorbike rentals, transfers, massages, tours...). Good breakfast as well.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 7 van 7 beoordelingen
Panglao Regents Park Panglao IslandPanglao Regents Park Panglao Island - VergaderruimtePanglao Regents Park Panglao Island - Hotel exterieurPanglao Regents Park Panglao Island - BuffetPanglao Regents Park Panglao Island - Nabij attractiePanglao Regents Park Panglao Island - Nabij attractiePanglao Regents Park Panglao Island - Nabij attractiePanglao Regents Park Panglao Island - Nabij attractiePanglao Regents Park Panglao Island - Nabij attractiePanglao Regents Park Panglao Island - Nabij attractiePanglao Regents Park Panglao Island - Nabij attractiePanglao Regents Park Panglao Island - Nabij attractiePanglao Regents Park Panglao Island - Nabij attractiePanglao Regents Park Panglao Island - ZwembadPanglao Regents Park Panglao Island - Bar/LoungePanglao Regents Park Panglao Island - ZwembadPanglao Regents Park Panglao Island - Hotel interieurPanglao Regents Park Panglao Island - RestaurantPanglao Regents Park Panglao Island - Hotel exterieurPanglao Regents Park Panglao Island - Eten en drinkenPanglao Regents Park Panglao Island - Eten en drinkenPanglao Regents Park Panglao Island - Eten en drinkenPanglao Regents Park Panglao Island - ZwembadPanglao Regents Park Panglao Island - ZwembadPanglao Regents Park Panglao Island - ZwembadPanglao Regents Park Panglao Island - Hotel exterieurPanglao Regents Park Panglao Island - Hotel interieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B04