Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Panorama Hotel Bur Dubai

Al-Mankool Road, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 14703

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,6

uit 165 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
7,5
Personeel
6,5
Hygiëne/conditie hotel
6,2
Kamercomfort
6,5
Ontbijt/maaltijden
5,8
Alle beoordelingen (165)
Sorteer op:
Prem I. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 27 oktober 2013
Heel goed , maar ook duur

Ligging,aardig personeel,eten van het hotel was best lekker.
8,3
Heel rumoerig tot laat in de avond uren. Geen aanrader voor gezinnen met kinderen . Beneden in de disco veel prostituees aanwezig . ondanks alles hele leuke tijdt gehad in dubai.ligging van het hotel is goed,winkel centrum en metro stations op loop afstand. In de mals is alles even duur als in Nederland . Voor goedkoop spullen moet je naar meena bazaar of karama market .
Rapporteer deze beoordeling
Mohamed D. (Echt)paren Netherlands, 24 oktober 2013
Smerig

Hotel had helaas alleen 1 pluspunt en dat was de ligging.
4,3
Het is een nare hotel. Hotel is meer voor mensen die een vluggertje maken en weggaan, ook stikt de hotel er van de vieze mannen die daar komen voor vrouwen die in de bar hun geld verdienen. En qua de kamers ja veel kakkerlakken vanwege de slechte schoonmaak. Het is totaal niet te doen met kinderen daar. Helaas hebben we wel veel uitgegeven aan het hotel terwijl het niets waard was. Wij hadden ook ontbijt nou dat raad ik mensen gewoon af vies en oud was het.
Rapporteer deze beoordeling
Mahmoud A. (Echt)paren Netherlands, 18 oktober 2013
eerst dag was gehorig daar na viel wel mee

schoon , personeel , goed gelegenheid
6,7
eerste dag kregen wij een kamer gelijk boven het bar ,was echt niet te slapen , na verzoek kregen wij een andere kamer en die was redelijk goed.
Rapporteer deze beoordeling
Anil V. Zakelijke reizigers India, 11 januari 2016
Nice Hotel

Cleanliness
6,3
Except the noise from the Disco / Bar in the Hotel (I was on II Floor) everything was good at the hotel. I recommend to book higher floors to avoid the noise in the night which can be upto 3 or 4 am in the morning. Also the walking distance to main Meena Bazaar / Bur Dubai Computer market is bit far compared to Dubai Nova Hotel where I stayed next.
Rapporteer deze beoordeling
Harish C. (Echt)paren Pakistan, 28 december 2015
Value for money

Location
5,7
Hotel is good as far as location is concerned. Room service is very bad. Staff is not supportive at all.If you order something in room service then It will be given late or they will simply refuse we don't have it.Only thing we like is location.
Rapporteer deze beoordeling
Shakir R. (Echt)paren India, 26 december 2015
GOOD & VALUE FOR MONEY

LOCATION, CLEANLINESS & VALUE FOR MONEY
6,7
It was ok, but i was alloted single bed room (twin sharing) instead of king size bed room although booking done based on that and advance information also given. Got the actual booking room on the 2nd day only.
Rapporteer deze beoordeling
Basit Q. Individuele reizigers United Arab Emirates, 11 november 2015
Big problem no parking in that area
5
No parking I booked with breakfast which they denied So much hidden charges
Rapporteer deze beoordeling
Maristel T. (Echt)paren Philippines, 8 november 2015
3 big cockroach greeted us as we entered the room
3,3
it is very horrible the room is dirty lots of cockroach loud music from pub reaches the room we cannot sleep until 5 am they charge 60aed for wifi per device
Rapporteer deze beoordeling
Madjid A. Individuele reizigers Canada, 2 november 2015
Very satisfied with my 4th floor one bedroom apart

Location, location, renovated hotel
7
Superb and nothing to complain about especially in the wake of my free upgrade. Breakfast (included in my room rate) was acceptable but not fancy.
Rapporteer deze beoordeling
Ahmed M. (Echt)paren Egypt, 27 september 2015
It's a Bed'n'Breakfast

Comfy room, clean toilet, great location
8,3
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Panorama Hotel Bur Dubai DubaiPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - Koffiehuis/CaféPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - RestaurantPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - RestaurantPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - ReceptiePanorama Hotel Bur Dubai Dubai - ReceptiePanorama Hotel Bur Dubai Dubai - EntreePanorama Hotel Bur Dubai Dubai - Hotel exterieurPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - Hotel interieurPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - PlattegrondenPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - PlattegrondenPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - Hotel interieurPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - NachtclubPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - BadkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C04