of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Panorama Hotel Bur Dubai

Al-Mankool Road, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 14703 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Badkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Gastenkamer Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Koffiehuis/Café Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Restaurant
Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Restaurant Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Receptie Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Receptie Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Entree Panorama Hotel Bur Dubai Dubai - Hotel exterieur
Gebied: Bur Dubai Aantal kamers: 58

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,6

uit 130 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,0
Ligging
7,5
Personeel
6,5
Hygiëne/conditie hotel
6,2
Kamercomfort
6,5
Ontbijt/maaltijden
5,9
Alle beoordelingen (130)
Sorteer op:
Prem I. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 27 oktober 2013
Heel goed , maar ook duur

Ligging,aardig personeel,eten van het hotel was best lekker.
8,3
Heel rumoerig tot laat in de avond uren. Geen aanrader voor gezinnen met kinderen . Beneden in de disco veel prostituees aanwezig . ondanks alles hele leuke tijdt gehad in dubai.ligging van het hotel is goed,winkel centrum en metro stations op loop afstand. In de mals is alles even duur als in Nederland . Voor goedkoop spullen moet je naar meena bazaar of karama market .
Mohamed D. (Echt)paren Netherlands, 24 oktober 2013
Smerig

Hotel had helaas alleen 1 pluspunt en dat was de ligging.
4,3
Het is een nare hotel. Hotel is meer voor mensen die een vluggertje maken en weggaan, ook stikt de hotel er van de vieze mannen die daar komen voor vrouwen die in de bar hun geld verdienen. En qua de kamers ja veel kakkerlakken vanwege de slechte schoonmaak. Het is totaal niet te doen met kinderen daar. Helaas hebben we wel veel uitgegeven aan het hotel terwijl het niets waard was. Wij hadden ook ontbijt nou dat raad ik mensen gewoon af vies en oud was het.
Mahmoud A. (Echt)paren Netherlands, 18 oktober 2013
eerst dag was gehorig daar na viel wel mee

schoon , personeel , goed gelegenheid
6,7
eerste dag kregen wij een kamer gelijk boven het bar ,was echt niet te slapen , na verzoek kregen wij een andere kamer en die was redelijk goed.
Denise M. Groepen Australia, 11 september 2014
Go elsewhere

staff
6,3
Unpleasant. We were moved without a choice halfway through our 2 day stay as renovations were in progress. The first night the music was thumping loud and the second night (after the move) the music was so loud that sleep was absolutely out of the question. It didn't stop till 3am and unfortunately we had to get up at 4pm for a flight.
Ajith K. Zakelijke reizigers India, 3 augustus 2014
Untrained Staff

location , budget & pub
7
As I wanted to check in early morning I made the booking on previous day. The person at reception argued that check in time is after 10 O clock only . He never understood I had paid for previous day! I had to wait for an hour to get check in.But they finally they billed for previous day also. I think this is the problem due to keeping a person at reception who was not trained properly
Anil R. Zakelijke reizigers India, 31 juli 2014
good location and value for money

food the location and the bar.
9
Great.
Fahad S. Zakelijke reizigers India, 10 juli 2014
good

staff
10
Saad A. Individuele reizigers Saudi Arabia, 27 juni 2014
my stay was fine

quiet
6,3
ok
Lalith D. Zakelijke reizigers Sri Lanka, 18 juni 2014
good and reax.... great night life

good location, good night life + safety
6
i used to stay here many times .. good place to explore the night life in dubai and to do shopping in day time the speed of the internet was very slow this time.. iam happy to be staying here
Jithin R. Zakelijke reizigers India, 9 mei 2014
It is a bad and terrible eperience

Only the pub downside and the hotel location
3,7
The cleanliness and the facilities of hotel was very bad even the bathroom dont have a lock also

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Panorama Hotel Bur Dubai DubaiPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - BadkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - GastenkamerPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - Koffiehuis/CaféPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - RestaurantPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - RestaurantPanorama Hotel Bur Dubai Dubai - ReceptiePanorama Hotel Bur Dubai Dubai - ReceptiePanorama Hotel Bur Dubai Dubai - EntreePanorama Hotel Bur Dubai Dubai - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Panorama Hotel Bur Dubai, Dubai

AS-AGWEB-3B06