Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Panpen Bungalow

65/11 Moo5, Naiyang Beach, Naiyang, Phuket, Thailand 83130 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Panpen Bungalow Phuket - Gastenkamer Panpen Bungalow Phuket - Hotel interieur Panpen Bungalow Phuket - Gastenkamer Panpen Bungalow Phuket - Hotel interieur Panpen Bungalow Phuket - Badkamer Panpen Bungalow Phuket - Gastenkamer Panpen Bungalow Phuket - Hotel interieur Panpen Bungalow Phuket - Gastenkamer Panpen Bungalow Phuket - Gastenkamer Panpen Bungalow Phuket - Gastenkamer Panpen Bungalow Phuket - Gastenkamer Panpen Bungalow Phuket - Gastenkamer Panpen Bungalow Phuket - Badkamer Panpen Bungalow Phuket - Gastenkamer Panpen Bungalow Phuket - Entree Panpen Bungalow Phuket - Omgeving
Panpen Bungalow Phuket - Hotel interieur Panpen Bungalow Phuket - Hotel interieur Panpen Bungalow Phuket - Gastenkamer Panpen Bungalow Phuket - Hotel exterieur Panpen Bungalow Phuket - Strand Panpen Bungalow Phuket - Strand Panpen Bungalow Phuket - Strand Panpen Bungalow Phuket - Hotel interieur Panpen Bungalow Phuket - Hotel interieur Panpen Bungalow Phuket - Hotel interieur Panpen Bungalow Phuket - Hotel interieur Panpen Bungalow Phuket - Hotel exterieur
Gebied: Naiyang Aantal kamers: 17

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 277 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,2
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (277)
Sorteer op:
Adriaan C. Individuele reizigers Belgium, 7 januari 2013
Leuke bungalow met bekwame eigenaar

Rustig in het groen gelegen, zeer ruime propere kamer
8,7
In het groen weg van de drukte, zeer ruime kamer. Goede uitbater, veel advies. Goed ontbijt , aan Phuketprijs. Wel op 1500 meter van het strand.
Rapporteer deze beoordeling
Janet K. Groepen Netherlands, 4 december 2012
Te ver van strand en aan drukke weg

dichtbij luchthaven. 5 minuten, eigenaar brengt je weg !!
4,3
Oude Bungalows vergane glorie. Grote Kakkerlak in douche gedeelte. Nieuwere bungalows zien er wel beter uit en iets verder van de weg. Geen aanrader i.v.m. te ver van het strand. Ophaal afspraak aan het strand vergeten door eigenaar zodat we (bijna) te laat op luchthaven waren.
Rapporteer deze beoordeling
Tarik A. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 10 januari 2012
Niet de moete waard

service brengen en halen naar het strand
4
Bungalows erg eenvoudig, douche en sanitair niet goed schoon. Geen faciliteiten!
Rapporteer deze beoordeling
Caroline H. Groepen Netherlands, 10 januari 2012
Leuke bungalow op een rustige plek

Leuke bungalow op een rustige plek
9,3
Panpen is een leuke bungalow met een eigen tuin en fijne kamer. Het is er lekker rustig. Er is een tuin met mooie planten en bloemen. De bungalow wordt door een familie gerund en zijn erg vriendelijk. Je wordt van het vliegveld opgehaald en je kunt overal in de buurt met de auto worden afgezet. De bungalow is op korte afstand van het strand, maar een scooter of auto is aan te bevelen. Heerlijk om hier te vertoeven.
Rapporteer deze beoordeling
Monique R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 december 2011
bungolow dichtbij vliegveld

ophaalservice
3,7
gevraagd of ze ons konden ophalen. na enige tijd wachten op het vliegveld gebelt en toen bleek dat ze ons vergeten waren. zogenaamd niet geboekt. we kregen een kamer naast de weg waar we veel licht binnenkregen van het reclamebord aan de voorkant van de weg. ik zal hier niet meer na terug gaan.
Rapporteer deze beoordeling
Jing G. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 26 september 2015
First day in Thailand

Pickup service is good, location is close to airport, garden is nice.
6,3
It is ok in general. The hot water is not working and the staff has got no idea if we have paid or not until we should him our booking email. Other than that, it is pretty good given the low price.
Rapporteer deze beoordeling
Yingchun M. Gezinnen met oudere kinderen Canada, 26 september 2015
Impression for this hotel

place is quite.
3
It doesn't look like the hotel, seems the family owned. very difficult for communication, staff doesn't speak English.
Rapporteer deze beoordeling
Rachel O. (Echt)paren United Kingdom, 20 mei 2015
Great stop over location for airport

room size, aircon and proximity to beach were all fantastic
7
We spent 2 nights before flying out of Phuket and found the shortcut to the beach (turn left when you leave and take the left at the family mart head down the road you will see an alleyway but watch out for the motorbikes) the staff redemmed themselves at the end of our stay with a quick turn around to take us to the airport. The day we checked in they were quite slow. I scored the bungalow low with the food/dining only because we didn't sample any. We had ants in the toilet but they didn't interfere with us so we didnt interfere with them. Good budget accommodation would stop there again.
Rapporteer deze beoordeling
Oliver G. (Echt)paren United Kingdom, 28 februari 2015
Perfect for being taken to the hotel or picked up

Location, staff were great
8,7
Arrived at 11pm and staff got us into the room. Was a simple room as expected (fair few ants and bugs in the room) but not enough to worry about. Family mart (shop) is 24hr and 3 min walk of place so you can easily go get snacks and food from there. Airport 3-5 min drive and the owner happily drove us there at 7am when we asked. Perfect for what you need it for.
Rapporteer deze beoordeling
Terry B. (Echt)paren Australia, 12 februari 2015
A good airport hotel

comfy, clean, quiet
7,7
This place is ideal before/after/between flights - less than 15 minutes from the airport, little road or aircraft noise, obliging staff, comfy and clean room. They were not waiting for us at the airport but told us to grab a taxi when we rang which they paid for and next morning provided a free shuttle back to the airport for our flight to the southern Gulf. People wanting to use Nai Yang's nice beach won't find it ideal on account of distance.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Panpen Bungalow PhuketPanpen Bungalow Phuket - GastenkamerPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - GastenkamerPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - BadkamerPanpen Bungalow Phuket - GastenkamerPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - GastenkamerPanpen Bungalow Phuket - GastenkamerPanpen Bungalow Phuket - GastenkamerPanpen Bungalow Phuket - GastenkamerPanpen Bungalow Phuket - GastenkamerPanpen Bungalow Phuket - BadkamerPanpen Bungalow Phuket - GastenkamerPanpen Bungalow Phuket - EntreePanpen Bungalow Phuket - OmgevingPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - GastenkamerPanpen Bungalow Phuket - Hotel exterieurPanpen Bungalow Phuket - StrandPanpen Bungalow Phuket - StrandPanpen Bungalow Phuket - StrandPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel exterieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel exterieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel exterieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel exterieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel exterieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel exterieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel exterieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel exterieurPanpen Bungalow Phuket - Hotel interieurPanpen Bungalow Phuket - OmgevingPanpen Bungalow Phuket - EntreePanpen Bungalow Phuket - ReceptiePanpen Bungalow Phuket - RestaurantPanpen Bungalow Phuket - OmgevingPanpen Bungalow Phuket - OmgevingPanpen Bungalow Phuket - OmgevingPanpen Bungalow Phuket - RestaurantPanpen Bungalow Phuket - Omgeving


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A01