Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Receptie Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Receptie Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Balzaal
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffet Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffet Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 347
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 4268 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,7
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (4268)
Sorteer op:
Johannes K. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 februari 2012
Goed hotel

mooie rookkamer erbij
9,7
voor de 3e keer in dit park hotel geweest. kon kiezen uit rook of niet rookkamer. rookkamer genomen en bestaat uit een aparte kamer met zitbank en extra tv. klasse
Patrick B. (Echt)paren Belgium, 17 oktober 2011
professional rip off

ligging
7,3
Per toeval kwamen we één dag te vroeg toe, geen probleem ; eerste nacht +25% + taxen , geen dubbelbed meer maar twee singles. Kwestie van een vermoeide reiziger even af te slachten aan de balie. Ontbijt extra te betalen én wifi aan tarieven waar je in europa een maand voor aansluit. Maar geen probleem , ze doen het met de glimlach
Restaurant tip: Al Bistro (mediteraan resto-café) op 50meter van parkhotel Ashley street "Jimmy's kitchen" Europese kaarten , bijna perfect.
Dirk D. (Echt)paren Belgium, 5 maart 2010
topper zonder meer

ligging, alles rond kowloon op wandelafstand
9
Prijs kwaliteitsverhouding is meer dan correct. Ik kom hier al meer dan 20 jaar. Af en toe probeer ik het ergens anders maar kom altijd naar dit hotel terug. Na de aanpassingswerken wel iets duurder maar het blijft een erg aangename plek om te vertoeven.Het personeel van de inchekbalie herkende me en gaf me spontaan een upgrade.
Yue S. Individuele reizigers China, 24 mei 2015
Would choose this hotel in next HK visit

Tidy, nice coffee machine, good location
8,7
Nice location, comfortable room, good for couples
Rattanawalee M. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 23 mei 2015
easy to access, clean,safe and near walking street

In city, comfortable, clean.
8,7
Good
Chor G. Groepen Singapore, 23 mei 2015
Group travellers

Convenient location, clean rooms & professional staff
8
Lapatrada B. Zakelijke reizigers Thailand, 22 mei 2015
Good Hotel.

Good location, Good Service, Good room.
8
I will go to this hotel again.
Kuanping L. (Echt)paren Taiwan, 21 mei 2015
location is good

location, room and service
8,7
Jose M. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 19 mei 2015
Good value hotel

Rooms were big compared to other hotels in the area. Staff were also helpful.
7,7
My family enjoyed our stay. Rooms were big and easily accommodated 4 persons (2 kids). The free android phone was very easy to use and we had free 3g data during our stay. The phone could d also be used as a wifi hotspot so our other phones could connect to the internet as well. We will consider staying here again.
Nurul J. Groepen Singapore, 18 mei 2015
Nice hotel

Conceige very help, hotel clean n good location
8,3
Good

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - VergaderruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BalzaalPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantPark Hotel Hong Kong Hong Kong - FitnessruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BuffetPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - VergaderruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BuffetPark Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - VergaderruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Koffiehuis/CaféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Park Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3C07