Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffet Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Balzaal
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Suite
Ligging: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 347
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 3309 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,7
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (3309)
Johannes K. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 februari 2012
Goed hotel

mooie rookkamer erbij
9,7
voor de 3e keer in dit park hotel geweest. kon kiezen uit rook of niet rookkamer. rookkamer genomen en bestaat uit een aparte kamer met zitbank en extra tv. klasse
Patrick B. (Echt)paren Belgium, 17 oktober 2011
professional rip off

ligging
7,3
Per toeval kwamen we één dag te vroeg toe, geen probleem ; eerste nacht +25% + taxen , geen dubbelbed meer maar twee singles. Kwestie van een vermoeide reiziger even af te slachten aan de balie. Ontbijt extra te betalen én wifi aan tarieven waar je in europa een maand voor aansluit. Maar geen probleem , ze doen het met de glimlach
Restaurant tip: Al Bistro (mediteraan resto-café) op 50meter van parkhotel Ashley street "Jimmy's kitchen" Europese kaarten , bijna perfect.
Dirk D. (Echt)paren Belgium, 5 maart 2010
topper zonder meer

ligging, alles rond kowloon op wandelafstand
9
Prijs kwaliteitsverhouding is meer dan correct. Ik kom hier al meer dan 20 jaar. Af en toe probeer ik het ergens anders maar kom altijd naar dit hotel terug. Na de aanpassingswerken wel iets duurder maar het blijft een erg aangename plek om te vertoeven.Het personeel van de inchekbalie herkende me en gaf me spontaan een upgrade.
Nitcharn S. Groepen Thailand, 16 april 2014
Located in the hearted of Tsim sa Tui

Heart of Kowloon , Clean
9
Clean hotel and located in the heart of Kowloon However probably not as a five star hotel yet could be only four star hotel
Pei Y. Groepen Malaysia, 11 april 2014
EXCELLENT

friendly staff, clean, near to shopping area
9,3
Suin R. (Echt)paren Indonesia, 9 april 2014
City hotel, fast check in/check out, friendly staf

City hotel, fast check in/check out, friendly staff
6
City hotel, fast check in/check out, friendly staff
Chunfu W. Gezinnen met jonge kinderen China, 9 april 2014
Centrally located, closed to everything

close to shopping, dinning and metro way
7,3
we asked for a king size one bed per room, but there is no available when we checked in, they just move the two bed close together, so it is a bad experience to stay in this hotel
Lucy N. (Echt)paren Australia, 7 april 2014
comfortable and convenient

near shopping and restraurants
6,3
Good. No complaints
Douglas M. (Echt)paren Singapore, 6 april 2014
Comfortable and convenient

Good and free wifi, located centrally and affordable
8
It was very comfortable and affordable. It's located in central Tsim Sha Tsui and you can get everything you need. The only thing that could be better is the choice of TV channels to choose from. But overall, good value for money.
Ooi A. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 6 april 2014
Good

1, The room was big enough and comfortable. 2,good location and just few minutes walk to the subway and shopping and eating area. 3, Price is valueable
8
We had a very happy stay in this hotel,will book again this hotel when i come back to Hong kong.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BuffetPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - VergaderruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - FitnessruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BalzaalPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Suite

Beoordelingen door klanten - Park Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3A04