of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Receptie Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Receptie Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Balzaal Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffet Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffet Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 347
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 3943 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,7
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (3943)
Sorteer op:
Johannes K. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 februari 2012
Goed hotel

mooie rookkamer erbij
9,7
voor de 3e keer in dit park hotel geweest. kon kiezen uit rook of niet rookkamer. rookkamer genomen en bestaat uit een aparte kamer met zitbank en extra tv. klasse
Patrick B. (Echt)paren Belgium, 17 oktober 2011
professional rip off

ligging
7,3
Per toeval kwamen we één dag te vroeg toe, geen probleem ; eerste nacht +25% + taxen , geen dubbelbed meer maar twee singles. Kwestie van een vermoeide reiziger even af te slachten aan de balie. Ontbijt extra te betalen én wifi aan tarieven waar je in europa een maand voor aansluit. Maar geen probleem , ze doen het met de glimlach
Restaurant tip: Al Bistro (mediteraan resto-café) op 50meter van parkhotel Ashley street "Jimmy's kitchen" Europese kaarten , bijna perfect.
Dirk D. (Echt)paren Belgium, 5 maart 2010
topper zonder meer

ligging, alles rond kowloon op wandelafstand
9
Prijs kwaliteitsverhouding is meer dan correct. Ik kom hier al meer dan 20 jaar. Af en toe probeer ik het ergens anders maar kom altijd naar dit hotel terug. Na de aanpassingswerken wel iets duurder maar het blijft een erg aangename plek om te vertoeven.Het personeel van de inchekbalie herkende me en gaf me spontaan een upgrade.
Sim W. Zakelijke reizigers Malaysia, 17 december 2014
Great Experience

Clean and convenient
8,7
Good
Kay L. (Echt)paren Singapore, 17 december 2014
good clean place.

location and environment. clean. attention staff
8
Excellent. Value for money
Narattah C. Zakelijke reizigers Thailand, 14 december 2014
naratah

price
8
Esther L. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 14 december 2014
my experience

hotel very well maintained
9,3
I definitely very happy with the room n staffs.
Katherine A. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 14 december 2014
good hotel

location, lobby and room size
7,7
We used to stay in this other hotel near Peak Hotel Hong Kong. The price is almost the same or even more expensive than Park Hotel but the size of the room is very small and the carpet seems really dirty. We were very surprised with Park Hotel because it seems small from the outside but the room is surprisingly much bigger than the other hotel we used to stay in. I really liked the restroom at the lobby because it is very clean and it is not accessible for non-guests. I just find it a little of a hassle that they close the front door after midnight and we have to go around the other street to use the back entrance of the hotel. I would still highly recommend this one.
Tiaw C. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 13 december 2014
Wonderful trip

Location near MTR, near shopping areas and nearby has many restaurants with good foods
8
A pleasant one. Convenient is the main thing.
Vicki L. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 13 december 2014
Park Hotel Staycation

good location,rooms are spacious and comfy,alot of places to shop
9,3
Definitely worth the stay! the staff was good and helpful.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - VergaderruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BalzaalPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantPark Hotel Hong Kong Hong Kong - FitnessruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BuffetPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - VergaderruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BuffetPark Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - VergaderruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Koffiehuis/Café

Beoordelingen door klanten - Park Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B03