of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Receptie Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Receptie Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Balzaal Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffet Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Buffet Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 347
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 4108 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,7
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (4108)
Sorteer op:
Johannes K. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 februari 2012
Goed hotel

mooie rookkamer erbij
9,7
voor de 3e keer in dit park hotel geweest. kon kiezen uit rook of niet rookkamer. rookkamer genomen en bestaat uit een aparte kamer met zitbank en extra tv. klasse
Patrick B. (Echt)paren Belgium, 17 oktober 2011
professional rip off

ligging
7,3
Per toeval kwamen we één dag te vroeg toe, geen probleem ; eerste nacht +25% + taxen , geen dubbelbed meer maar twee singles. Kwestie van een vermoeide reiziger even af te slachten aan de balie. Ontbijt extra te betalen én wifi aan tarieven waar je in europa een maand voor aansluit. Maar geen probleem , ze doen het met de glimlach
Restaurant tip: Al Bistro (mediteraan resto-café) op 50meter van parkhotel Ashley street "Jimmy's kitchen" Europese kaarten , bijna perfect.
Dirk D. (Echt)paren Belgium, 5 maart 2010
topper zonder meer

ligging, alles rond kowloon op wandelafstand
9
Prijs kwaliteitsverhouding is meer dan correct. Ik kom hier al meer dan 20 jaar. Af en toe probeer ik het ergens anders maar kom altijd naar dit hotel terug. Na de aanpassingswerken wel iets duurder maar het blijft een erg aangename plek om te vertoeven.Het personeel van de inchekbalie herkende me en gaf me spontaan een upgrade.
Yau H. (Echt)paren Hong Kong, 28 februari 2015
good

comfortable, clean, staff performance
8,3
good
Norashikin I. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 22 februari 2015
Good location

1.prime location 2.comfortable 3.reasonable price
8,7
It was a pleasant stay in park hotel. The location in the middle of the city makes it very convenient to move around.everything is just a walking distance away.there are a lot of restaurants like kfc,mc d and halal food reataurants is just 10 mins walk away.
Kit I. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 19 februari 2015
Good

Very good place
9
Neng C. Individuele reizigers Cambodia, 16 februari 2015
Good accommodation for business traveller.

Location, cleanliness, and great services
9
My favorite hotel in T.S.T area.
Jana W. (Echt)paren China, 15 februari 2015
n/a

n/a
8,3
Peamlap J. Zakelijke reizigers Thailand, 15 februari 2015
สุดยอดโรงแรม

free smart phone with free international call, big room with reasonable price
8,7
Good location with 5 minutes walk to shopping area in Tsim san jui. We can book deluxe room with price only 4000B. Good wifi. Free smart phone with free internet and free international call to 5 countries including Thailand. Great deal super recommended.
Choy H. (Echt)paren Australia, 11 februari 2015
Luxury Hotel with rude staff at check-in

Clean, Convenient, Good Facilities
4,7
When I arrived they did not find my name in their system and were very rude about it. I had to spend a good 30 mins proving that I had purchased the room on Agoda. They finally found my booking and the inexperienced staff were embarrassed but still defiant and unapologetic.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - VergaderruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BalzaalPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantPark Hotel Hong Kong Hong Kong - FitnessruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BuffetPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - VergaderruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BuffetPark Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - VergaderruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Koffiehuis/CaféPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Park Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B01