of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Receptie Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Receptie Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Balzaal Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 347
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 3652 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,7
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (3652)
Sorteer op:
Johannes K. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 februari 2012
Goed hotel

mooie rookkamer erbij
9,7
voor de 3e keer in dit park hotel geweest. kon kiezen uit rook of niet rookkamer. rookkamer genomen en bestaat uit een aparte kamer met zitbank en extra tv. klasse
Patrick B. (Echt)paren Belgium, 17 oktober 2011
professional rip off

ligging
7,3
Per toeval kwamen we één dag te vroeg toe, geen probleem ; eerste nacht +25% + taxen , geen dubbelbed meer maar twee singles. Kwestie van een vermoeide reiziger even af te slachten aan de balie. Ontbijt extra te betalen én wifi aan tarieven waar je in europa een maand voor aansluit. Maar geen probleem , ze doen het met de glimlach
Restaurant tip: Al Bistro (mediteraan resto-café) op 50meter van parkhotel Ashley street "Jimmy's kitchen" Europese kaarten , bijna perfect.
Dirk D. (Echt)paren Belgium, 5 maart 2010
topper zonder meer

ligging, alles rond kowloon op wandelafstand
9
Prijs kwaliteitsverhouding is meer dan correct. Ik kom hier al meer dan 20 jaar. Af en toe probeer ik het ergens anders maar kom altijd naar dit hotel terug. Na de aanpassingswerken wel iets duurder maar het blijft een erg aangename plek om te vertoeven.Het personeel van de inchekbalie herkende me en gaf me spontaan een upgrade.
Gabriel L. Individuele reizigers United States of America, 29 augustus 2014
Good value

Great location, good value & friendly staff
7,7
Ken at concierge desk has great attitude & efficient at service.
Theresa Y. (Echt)paren Singapore, 28 augustus 2014
Location

Location location location
6,7
Natchapa S. Zakelijke reizigers Thailand, 25 augustus 2014
convenience, comfort, and friendly staff

convenience, comfort, and friendly staff
9
convenience, comfort, and friendly staff
Natalia T. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 19 augustus 2014
A very reasonable price with good location

Reasonable price, Good location, Good service
9
The hotel has two entrances, which were one of my favorite. I could go from the other entrance and reached Avenue of Stars very close. Or to the other entrance and strolled around the fashion alleys. You'll get anything you need very easy by staying here. Nathan Road, Canton Road and Avenue of Stars are within walking distance. Tsim Tsa Tshui MTR is only 3 minutes walk and you could go to anywhere in Hong Kong. The room smells nice, relaxing. The towels are soft, the beds are comfortable. The staff are very helpful, especially the concierge staff. They moved very quick to respond to your need. Love my stay here! Should come back for my next visit.
Sheng J. Individuele reizigers China, 18 augustus 2014
Good Choice

Service, Size of the Room, Location
8,3
Kian H. Zakelijke reizigers Malaysia, 18 augustus 2014
nice hotel

nice, covenient and helpful staff
8
Trista M. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 11 augustus 2014
Good location

Good location
6,7
Near the MTR station and walking distance to shopping areas. The hotel room isn't spacious, which is quite expected in HK.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - FitnessruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - VergaderruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BalzaalPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Park Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3A02