of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Receptie Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Receptie Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Vergaderruimte Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Balzaal Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/Lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 347
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 3581 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,7
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (3581)
Sorteer op:
Johannes K. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 februari 2012
Goed hotel

mooie rookkamer erbij
9,7
voor de 3e keer in dit park hotel geweest. kon kiezen uit rook of niet rookkamer. rookkamer genomen en bestaat uit een aparte kamer met zitbank en extra tv. klasse
Patrick B. (Echt)paren Belgium, 17 oktober 2011
professional rip off

ligging
7,3
Per toeval kwamen we één dag te vroeg toe, geen probleem ; eerste nacht +25% + taxen , geen dubbelbed meer maar twee singles. Kwestie van een vermoeide reiziger even af te slachten aan de balie. Ontbijt extra te betalen én wifi aan tarieven waar je in europa een maand voor aansluit. Maar geen probleem , ze doen het met de glimlach
Restaurant tip: Al Bistro (mediteraan resto-café) op 50meter van parkhotel Ashley street "Jimmy's kitchen" Europese kaarten , bijna perfect.
Dirk D. (Echt)paren Belgium, 5 maart 2010
topper zonder meer

ligging, alles rond kowloon op wandelafstand
9
Prijs kwaliteitsverhouding is meer dan correct. Ik kom hier al meer dan 20 jaar. Af en toe probeer ik het ergens anders maar kom altijd naar dit hotel terug. Na de aanpassingswerken wel iets duurder maar het blijft een erg aangename plek om te vertoeven.Het personeel van de inchekbalie herkende me en gaf me spontaan een upgrade.
Mary C. (Echt)paren Malaysia, 25 juli 2014
It was good

Very clean, relaxing and right in the middle of the city
9,3
It was fantastic
Asasiri K. Groepen Thailand, 25 juli 2014
impress, comfortable, clean, service mind, easy go

service is very impressive with warmth hospitality, easy to transport to everywhere, cool stuff are around here, direct transport to/from airport by free K4 shuttle bus+airport express MTR, good room
10
easy transport, good service at reception, large room with comfortable decoration, wide room, wide bathroom, some problem about noise from room nearby but easy to manage just calling to reception, cool coffee drip shop in front of hotel "tamper coffee" , great dim sum at superstar seafood restaurant you can walk from hotel easily, if i go hong kong i will stay here for sure!
Yewei Y. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 24 juli 2014
decent hotel

location and comfort
8
Decent location about 10min walk to both exit b2 of tst or p3 of tst east MTR Hotel is not new but the staff made up for it
. Gezinnen met jonge kinderen 23 juli 2014
great!!

friendly staff
9,3
Would recommend this hotel to my friends! Friendly and helpful staff esp. Steven who even helped us get into our bus to the airport.Thank you!
Junichi I. Individuele reizigers Japan, 22 juli 2014
Location

Location, clean room and good hospitality
8,7
very convenient location, friendly service, reasonable price. happy to stay here.
Woong K. (Echt)paren South Korea, 22 juli 2014
simply clean and good for treval around.

clean, good location, reasonable price
9,3
Fair enough
Kai R. (Echt)paren Malaysia, 21 juli 2014
Good location,convenient

Location,space,environment
8,3
It was great! The location is perfect and can easily find nice food around that area

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptiePark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - FitnessruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - VergaderruimtePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BalzaalPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Bar/LoungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Park Hotel Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B06