Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Park Plaza Victoria Amsterdam Hotel

Damrak 1-5, Amsterdam centrum, Amsterdam, Nederland 1012 LG

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 313 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,0
Ligging
9,1
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (313)
Sorteer op:
Joost D. (Echt)paren Netherlands, 1 augustus 2015
Kippehok in het centrum, kies het juiste kamertype

Lokatie bij CS, het ontbijt en bed waren super, de rest niet de moeite waard
5,7
Nou ik vond het voor het bedrag van 2,5 x mijn normale budget erg eenvoudig. De kamer was werkelijk klein, ik kon net om het bed heen lopen. Maar omdat onze drie koffers ook ergens een plekje moesten krijgen was er geen ruimte meer over. Er was geen kofferrek en de inrichting was benauwd en oudbollig. Dat vind ik op zich niet erg als ik 100 euro of minder betaal. Maar bij dit budget....wat een afgang. Ik kreeg na mijn beklag bij de receptie nog wel een ruimere kamer aangeboden in de Urban wing, maar dat was met twee enkele bedden. En een heel verhuis van 3 liften in en uit. Daar hadden we dus geen zin in. Mocht je hier willen verblijven, boek dan in de Urban wing, daar is de inrichting en ruimte van de kamer op een beter nivau. Vervolgens zag ik ook dat de autorisatie op mijn CC een echte charge was en mijn hele verblijf ook nog eens op mijn kaart is afgeschreven. Dit word vast verholpen omdat ik al via een voucher had betaald, maar toch. Ik dacht speciaal indruk te maken op mijn vriendin met dit Hotel en dure prijs. Maar dat is met dit hotel dus niet gelukt. Lichtpuntje aan deze tunnel...ontbijt, bed en locatie was wel prima.
Rapporteer deze beoordeling
Peter D. (Echt)paren Netherlands, 27 januari 2014
Prima hotel voor weekendje Amsterdam

Lokatie, lokatie, lokatie
7
Gelegen tegenover het Centraal Station is dit een prima hotel voor een weekend Amsterdam. Hoewel het niet de charme heeft van andere meer in het centrum gelegen hotels is dit een prima hotel. De kamer is netjes, maar niet luxe. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Tegenover het hotel is een ondergronds parkeerterrein.
Rapporteer deze beoordeling
Jan W. (Echt)paren Netherlands, 19 december 2013
Prima ervaring ,om nog eens terug te komen

Ligging . Mooie kamer erg stil ondanks dat we aan de CS zijde sliepen. Vriendelijke en attente ober bij het ontbijt
9
Gewoon goed hotel waar weinig op valt af te dingen
Rapporteer deze beoordeling
Klaas K. (Echt)paren Netherlands, 12 augustus 2011
Na jarenlang lagsfietsen eindelijk naar binnen

Een gastvrij en vriendelijk hotel waar de gast zich als gast behandeld weet
10
Na jarenlang langsfietsen als student droomde ik er van eens in het Victoriahotel te slapen. Mijn fantasie ne portemonnee liepen niet gelijk op in die tijd. Maar nu méér dan 45 jaar later kwam het er dan toch eindleijk van. Twee dagen amsterdam en dan logeren in het Voctoria. En het was het wachten waard. Een mooi hotel zoals ik mij had gedroomd. Klassieke , maar ruime en comfortabele kamer met toilet en bad. en dan: uitzicht op het Centraal Station. Daar kwam ik 5 jaar j]lang aan met de trein, pakte mijn fiets ( of als hij weer eens gestolen was) die van een ander, en reed de stad in. Vanaf het station keek ik dan naar het Vicoria hotel. En nu keek ik precies anders om. Mijn droom was uitgekomen.
Tip: Op loopafstand met je koffer vanaf het centraal. Direkt de stad (lopen of tram) En wil je nog een dagje de stad in: je kofers blijven keurig verorgd op je wachten.
Rapporteer deze beoordeling
Raed A. Gezinnen met jonge kinderen Saudi Arabia, 17 mei 2016
Great Location & People
6,3
.
Rapporteer deze beoordeling
Novy W. Zakelijke reizigers Indonesia, 17 maart 2016
nice
4
good place, good service,
Rapporteer deze beoordeling
Nancy R. Individuele reizigers United States of America, 14 maart 2016
convenient & reliable
5,7
I love this hotel as it's opposite the centraal station for convenience & is always buzzing !! they now have excellent wifi access in the room & common parts. they have a variety of rooms & an exceptional fitness centre now open 24 hours!! hurrah!
Rapporteer deze beoordeling
Maximilian B. Zakelijke reizigers Germany, 11 maart 2016
Smelly carpets

Location
5,3
Smelly carpets
Rapporteer deze beoordeling
Martin F. Individuele reizigers United States of America, 9 maart 2016
Things I found lacking consideration for older gu
5,7
The safe in the room required you to get on at least one knee once you knew how to use it. 58 yrs and bad knees and back it was very painful for me. The ability to get in the tub was obstructed by the location of the toilet , so I had to be very careful not to slip and carefully and slowly maneuver to get in the tub and avoid injury. The. Hotel seem very nice but the room I was given was very nice for those reason. I did bring it to the attention of the front desk and ask if they could recommend another hotel if they were unable to help me. Their response was to offer me an option to bring my valuables to them and they would secure them. I was happy I didn't book the additional days I intended to stay in Amsterdam.
Rapporteer deze beoordeling
Philip N. Zakelijke reizigers United Kingdom, 12 november 2015
Great hotel

Location
8
Very comfortable room in this well-known hotel directly opposite the main railway station, with easy access to all the sights. Friendly staff and pleasant ambience; I would definitely recommend this hotel.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Park Plaza Victoria Amsterdam Hotel AmsterdamPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - SpaPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - Balkon/TerrasPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - Balkon/TerrasPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - ZwembadPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - GastenkamerPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - LobbyPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - ZwembadPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - VergaderruimtePark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - VergaderruimtePark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - SpaPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - GastenkamerPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - Hotel interieurPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - Hotel exterieurPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - Hotel exterieurPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - VergaderruimtePark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - ZwembadPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - VergaderruimtePark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - Hotel interieurPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - Hotel interieurPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - RestaurantPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - GastenkamerPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - GastenkamerPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - Hotel interieurPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - GastenkamerPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - BadkamerPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - FitnessruimtePark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - RestaurantPark Plaza Victoria Amsterdam Hotel Amsterdam - Restaurant


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B04