Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Patong Hemingway's Hotel

179/95-98 Soi Sansabai, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Zwembad Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Receptie Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Receptie Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Hot tub Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Zwembad Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restaurant Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restaurant Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restaurant Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Eten en drinken Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Zwembad Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Eten en drinken
Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Badkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restaurant Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restaurant Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Uitzicht Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Zwembad
Gebied: Patong Aantal kamers: 42
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,9
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (752)
Sorteer op:
Kim V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 mei 2015
7 nachten verblijf in het Hemingway hotel Phuket

Locatie, prijs en sfeer
6,7
Wij (gezin met 2 oudere kinderen) verbleven 7 nachten in het Hemingway hotel Phuket. Wij hebben 1 kind met autisme en mede door de locatie hebben we voor dit hotel gekozen. Het hotel ligt vrij dicht bij het drukke leven en ook de grote mall, Jungceylon. Maar zodra je je in het hotel bevind, merk je daar helemaal niets van. De kamers waren prima in orde en en zich schoon. Tijdens het douchen liep de badkamer vol met water, dat was wel even opletten met wat je op de grond had liggen. Het personeel was vriendelijk, vooral Joanne bij het zwembad. Het eten was middelmatig, het ontbijt was simpel. Maar het was er. Enig minpunt was, dat er geen parasols aanwezig waren bij het zwembad. je verbrandde levend. Verder zou ik zeker het hotel nogmaals bezoeken.
Rapporteer deze beoordeling
Franciscus K. Groepen Netherlands, 4 februari 2015
Prima hotel

Leuk zwembadje met dakterras
9
Goed gelegen, buiten de drukte, maar alles op loopafstand
Rapporteer deze beoordeling
Camilia B. Groepen Netherlands, 4 februari 2015
Goede ligging

Ligging, prijs kwaliteit verhouding
8
Rapporteer deze beoordeling
Rene V. Individuele reizigers Netherlands, 2 februari 2013
Goede locatie

Midden in het centrum maar toch gelegen in rustige soi.
8
Gelegen in een zij straatje van soi sansabai. Echt midden in het centrum. 3 minuten lopen naar het grote winkelcentrum van patong. 1 minuut lopen naar Bangla road. 6 minuten lopen naar het strand.
Rapporteer deze beoordeling
Mark Z. Individuele reizigers Netherlands, 20 december 2012
leuk hotel met karakeristieke engelse eigenaar

schoon, goeie lokatie
7,3
Het hotelpersoneel is vriendelijk, hotel is voor uitgaan perfect gelegen. Rustig in de nacht. Zwembad is een pre. Ontbijt niet veel bijzonders, maar ok. Prijs-kwaliteit is uitstekend. Kussen zijn niet altijd even schoon. Vraag nieuwe!
Rapporteer deze beoordeling
Robert H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 1 november 2012
Net kleinschalig hotel

centraal gelegen
6,7
Net hotel, schoon en centraal gelegen. Alleen niet geschikt voor gezinnen, kamers zijn daar te klein voor, en te ver van het strand en in een verkeerde buurt. Van alle plekken die er zijn in thailand is phuket toch niet het meest geschikt voor gezinnen, veel mooiere en fijnere plekken te vinden. Voor mensen die op zoek zijn naar uitgaansgelegen heden en een net hotel zoeken is dit een perfect hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Raymond V. (Echt)paren Netherlands, 27 juli 2012
Goed hotel, erg vriendelijk personeel.

Loopafstand van de uitgaansgelegenheden, erg schoon hotel, leuk zwembad op het dakterras
8
Erg goed verwelkomt. Stonden eerst voor het verkeerde hotel met gelijke naam. Werd direkt voor een transfer geregeld en daardoor netjes voor het hotel afgezet. Bij welkom netjes een drankje ontvangen en zeer vriendelijk geholpen. s avonds is het slechts 2 à 3 min lopen naar de uitgaansgelegenheden in platong. Nog eens 5 min lopen sta je op het strand.
Uitgaansleven tip: Veel, maar dan ook echt veel gelegenheden om eens flink te kunnen stappen.
Rapporteer deze beoordeling
Terence L. (Echt)paren Singapore, 13 augustus 2015
Getaway in Phuket

Polite Hotel Staff, Well Located, Cleaniness
8,3
My stay in Hotel Hemingways was fantastic. The hotel staff was very friendly and made friends with us. Being it located near shopping mall and Bangla Road, ideal place to stay. Only issue is the safe lock is not working is some rooms.
Rapporteer deze beoordeling
Pamela C. (Echt)paren Australia, 9 augustus 2015
Booked but no room available

Location was our main reason for booking this hotel
4,3
We booked with another couple to stay at this hotel. They arrived earlier than us and when we arrived no room available even tho pre paid. Requested a refund so we could book at the hotel next door as we had stayed there before, but they didn't understand so we were transferred to their other hotel further up the road and away from where we wanted to stay. No very happy but at least we had a room.
Rapporteer deze beoordeling
Marie S. (Echt)paren New Zealand, 9 augustus 2015
Basic comfort, good location

Friendly staff, close to Jungceylon and Bangla Road, great rooftop pool
7,3
This is a comfortable hotel in a central location. Nothing special, but good value for the price. The breakfast is limited but filling, the bed comfortable (but only foam chip pillows) and the rooms are large, with a huge wardrobe and shelving. The rooftop pool is a definite highlight but isn't open long enough. The staff are welcoming and friendly. On the downside, the air conditioning was very noisy, the balcony opened onto the building next door and there was a noisy, messy construction site next to the restaurant/bar. One night I had to climb up the stairs to an unoccupied area to secure a banging door which nobody else seemed to hear.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Patong Hemingway’s Hotel PhuketPatong Hemingway’s Hotel Phuket - ZwembadPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - ReceptiePatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - ReceptiePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hot tubPatong Hemingway’s Hotel Phuket - ZwembadPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestaurantPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestaurantPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestaurantPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Eten en drinkenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - ZwembadPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Eten en drinkenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BadkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestaurantPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestaurantPatong Hemingway’s Hotel Phuket - UitzichtPatong Hemingway’s Hotel Phuket - ZwembadPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestaurantPatong Hemingway’s Hotel Phuket - FaciliteitenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - LobbyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - ZwembadPatong Hemingway’s Hotel Phuket - ZwembadPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - GastenkamerPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B03