of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Pearl Residence Hotel Apartments

18th Street, Near Bank Street, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk kaart)

Boek nu!

Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Koffiehuis/Café Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Zwembad Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Zwembad Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Recreatie-faciliteiten Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Recreatie-faciliteiten
Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Fitnessruimte Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Vergaderruimte Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Lobby Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Receptie Pearl Residence Hotel Apartments Dubai - Hotel exterieur
Gebied: Bur Dubai Aantal kamers: 84

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,1

uit 265 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
7,7
Personeel
6,9
Hygiëne/conditie hotel
6,9
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (265)
Sorteer op:
Jantine K. Groepen Netherlands, 10 december 2012
prima onderkomen voor weinig

veel ruimte / gezellige indeling
8,3
prima ontbijt, prima ruim appartement, alleen jammer dat het zwembad 's avond dicht is. Ligging centraal.
Sightseeing/attracties tip: winkelen, cultuur alles bij de hand.
Joy R. Groepen Netherlands, 2 december 2012
goede locatie

op loop afstand van de metro en Burjuman mall,
7,7
Vriendelijk personeel, heel hulp vaardig. Hebben een gratis upgrade gehad zodat de 2 kamers die we hadden naast elkaar waren. Jammer genog moet voor internet betaald worden die niet snel genoeg was om te kunnen skypen.
Boussaina A. Groepen Netherlands, 19 november 2012
Grote ,schone kamers, Locatie 750 m van metro.

Grote kamers
8,7
Pearl Residence Hotel Apartments beschikt over grote en schone ogende kamers. Metro is ongeveer zn 750 meter van het hotel vandaan. Ontbijt was prima. Er bevind zich op het dak een zwembad, waar wij geen gebruik van hebben gemaakt. Ook andere faciliteiten zoals sauna en stoombad hebben wij geen gebruik van gemaakt. Personeel is vriendelijk, voornamelijk het personeel die het ontbijt verzorgde was buitengewoon vriendelijk. Helaas moet je voor het gebuiken van WIFI wel erg veel kosten betalen. Al met al PRIMA hotel voor de prijs die je er voor betaald. Locatie is ook SUPER alleen jammer dat de metro best ver is.
Winkel tip: In de buurt Bur Dubai, valt een hoop te doen. Winkeltjes blijven daar tot middernacht open!
Harry L. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 25 juli 2011
redelijk appartement-hotel

redelijk goed geprijsd.
6,3
de kamers zijn redelijk goed. maar de prijs ervan is niet al te hoog; wat ons betreft een prima prijs-kwaliteit-verhouding.op de kamer bevindt zich een koelkast en een keuken. maar buiten de deur eten is daar zo goedkoop dat wij er geen gebruik hebben gemaakt. op de bovenste verdieping is een zwembad en een sauna. bij ons zaten die vol met arabieren: dus met heel veel kleren aan. de temperatuur is buiten al zo hoog dat je ook maar beter binnen kunt blijven.
Sightseeing/attracties tip: dichtbij een metro (kost heeel weinig). met de metro kom je bij dubai mall, op the top (hoogste gebouw ter wereld), mall of emirates met direct daarnaast de skihal, wildwaterfesiviteit, 7-sterrenhotel, palmeiland.
Alexis C. Groepen Netherlands, 16 november 2010
"Goed hotel voor weinig geld"

Locatie op loop afstand van de Burjuman Mall en metro station. Restaurants en supermarkten in de buurt en taxis voor de deur. Korte afstand van het vliegveld.
6,7
We kwamen om 7uur in de ochtend aan en het personeel heeft alles aan gedaan om ons eerder op de kamer te krijgen ipv 14:00lt. We mochten zelfs alvast het ontbijt nemen. Gratis bus vervoer 1x per dag naar het strand. Aardige mensen maar helaas weinig kennis van de Arabische cultuur. Voor internet moet zowel op je kamer als in de lobby voor betalen en de verbinding is erg traag. Al met al een goed hotel als je niet teveel eisen hebt.
Iqbal R. (Echt)paren Pakistan, 17 juni 2014
A

A
7,3
Comfortable and peaceful Got whatever privacy demands
Steve P. Zakelijke reizigers India, 24 april 2014
Good value for money

centrally located
6
Old rooms but spacious and clean.Breakfast is not bad for AED 29 can get better.
Muhammad J. (Echt)paren Pakistan, 14 april 2014
Highlights of all aspects of dubai

Location, cleanliness and Neighborhood
7,7
Pleasant would have been perfect if they had free Internet, good for the price
Joanne V. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 14 april 2014
Relaxing environment

Accessible, friendly staff, quiet
7,7
I did'nt know that I booked 1 bedroom apartment for my son and my mother, i just chose it because its cheap. The room was very big for the 3 of us, clean, smells good, the staff are very accommodating to our needs. 10mins walk from the train station so it was accessible for transportation.
Muhammad C. Zakelijke reizigers Pakistan, 10 april 2014
Hotel management policies are not good.

Close to metro,Banks
6,3
The services at hotel are not per day basis rather per visit basis i.e. Water bottles provide complimentary on arrival but not provide each day which is against the business practice because if some one stay one night then he gets the srvoce but if some one stay more days then services are suspended. it is not understandable.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Pearl Residence Hotel Apartments DubaiPearl Residence Hotel Apartments Dubai - GastenkamerPearl Residence Hotel Apartments Dubai - GastenkamerPearl Residence Hotel Apartments Dubai - GastenkamerPearl Residence Hotel Apartments Dubai - GastenkamerPearl Residence Hotel Apartments Dubai - GastenkamerPearl Residence Hotel Apartments Dubai - GastenkamerPearl Residence Hotel Apartments Dubai - GastenkamerPearl Residence Hotel Apartments Dubai - GastenkamerPearl Residence Hotel Apartments Dubai - GastenkamerPearl Residence Hotel Apartments Dubai - GastenkamerPearl Residence Hotel Apartments Dubai - GastenkamerPearl Residence Hotel Apartments Dubai - Koffiehuis/CaféPearl Residence Hotel Apartments Dubai - ZwembadPearl Residence Hotel Apartments Dubai - ZwembadPearl Residence Hotel Apartments Dubai - Recreatie-faciliteitenPearl Residence Hotel Apartments Dubai - Recreatie-faciliteitenPearl Residence Hotel Apartments Dubai - FitnessruimtePearl Residence Hotel Apartments Dubai - VergaderruimtePearl Residence Hotel Apartments Dubai - LobbyPearl Residence Hotel Apartments Dubai - ReceptiePearl Residence Hotel Apartments Dubai - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Pearl Residence Hotel Apartments, Dubai

AS-AGWEB-3B01