of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Baai, Singapore 179805 (Bekijk kaart)

Boek nu!

voorheen : Excelsior

Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gastenkamer Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gastenkamer Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gastenkamer Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gastenkamer Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gastenkamer Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badkamer Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badkamer Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badkamer Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Lobby Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Executive Lounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Bar/Lounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Executive Lounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Uitzicht Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Uitzicht Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Uitzicht Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Uitzicht
Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Uitzicht Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Uitzicht Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Zwembad Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Zwembad Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Restaurant Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Balzaal Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Fitnessruimte
Ligging: Marina Baai Aantal kamers: 600
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 6129 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
8,7
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (6129)
Arlette S. Individuele reizigers Switzerland, 6 maart 2014
Centrale ligging, room with a view...

Attent en behulpzaam personeel, uitzicht kamer op Boat Quay, centrale ligging
7,7
Het hotel is centraal gelegen, rechtover de halte City Hall en St Andrews Cathedral. Ik kreeg een rustige kamer op de 19de verdieping van de Excelsior-toren met prachtig uitzicht op Boat Quay. Na mijn vertrek stelde ik vast, dat ik mijn adaptor in de kamer had laten liggen. Ik schreef een mail naar het hotel en kreeg een paar uur later al een antwoord: de adaptor was gevonden - met foto nota bene. Ik kon hem op de afgesproken datum ophalen. Een service die ik enorm apprecieer in een heel groot hotel als het Peninsula Excelsior.
Rob B. Individuele reizigers Netherlands, 7 augustus 2013
perfect stay

centraal gelegen . goed bereikbaar
8,3
plezierig, alles in orde, was een goede package deal.
Wim S. (Echt)paren Netherlands, 20 februari 2013
Goed hotel in het bruisend hart van Singapore.

Centraal gelegen, vlak bij metro, voor liefhebbers van luxe winkelen.
8,7
Het hotel ligt weliswaar ingepakt in de City, aan de rand van een serie wolkenkrabbers die een van de grootste centra van financiële dienstverlening in Azië huisvesten, maar dat heeft als voordeel dat er een groot aantal faciliteiten makkelijk beschikbaar zijn: perfect openbaar vervoer, winkelcentra en een keur aan eetgelegenheden uit alle delen van Azië. Het hotel ligt vlak bij het boeiende stadsdeel Little China. Het hotel beschikt over een aantal kamers die uitzicht bieden op een mooi stukje Singapore: Marina Bay. Het hotelpersoneel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. De club lounge op de bovenste verdieping biedt een briljant uitzicht, vooral 's avonds.
Tip: Bezoek Little China, op loopafstand.
Erik B. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 december 2012
prima locatie, kleine kamers

ligging in de stad
7,7
Veel contract werkers in hotel, dus wat rumoerig in de bar. Maar verder zeer rustig in hotel.
Lw G. Groepen Netherlands, 6 oktober 2012
Goede locatie

Goede locatie en een mooie kamer
6,3
Het hotel ligt op een goede locatie. Op loopafstand van Clarke Quay, het Raffles hotel en de metro. De kamers zijn netjes en ruim. Helaas is Singapore en ook dit hotel duur, het ontbijt is niet inbegrepen en voor internet moet veel betaald worden, zelfs in de lobby is er geen internet beschikbaar. Na diverse hotels in Maleisië bezocht te hebben, valt de service van dit (veel duurdere) hotel tegen.
Sightseeing/attracties tip: Cocktails drinken en van het uitzicht genieten tegenover het Raffels hotel bij Loof (North Bridge Road 331). Ga voor 18u naar Marina Bay Sands en geef aan dat je wat gaat drinken in de KU DÉ TA bar, dan betaal je geen entreekosten om naar boven te gaan. Ga net voor 20u naar beneden om van de mooie laser show bij het water te genieten.
Henk S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 4 augustus 2012
Mooi hotel met ruime kamers

Ruime kamers, veel keuze bij ontbijt, schoon, zwembaden
9,3
De kamer was netjes, modern en ruim. Personeel vriendelijk. Er waren twee 'kleine' zwembaden. Er was veel keus aan eten tijdens het ontbijt.
Herman L. (Echt)paren Netherlands, 15 juni 2012
Prima alternatief voor Carlton

Rustig en perfecte ligging
8,3
hadden een prima kamer op de 21e verdieping. door de goede ligging waren vele punten in singapore goed te bereiken
Sightseeing/attracties tip: De Clarke Quay, het parlementsgebouw, Marina Bay, Chinatown etc waren allen binnen zeer korte afstand bereikbaar
John B. Individuele reizigers Netherlands, 29 december 2011
Goede locatie, dicht bij de de rivier

een goede prij/kwaliteit/locatie verhouding
7,7
Dit hotel gebruikt voor één overnachting op doorreis, een zeer pretig hotel met zwembad, gym en sauna. Enige nadeel is dat als je laat weg moet, vlucht 23:00, je jezelf moet douche / omkleden in het sauna gebied, met zijn hoge luchtvochtigheid en temperatuur.
Joyce M. (Echt)paren Netherlands, 14 september 2011
Duur hotel wel goede locatie

Locatie
5,7
Het is algemeen bekend dat de hotels in singapore nou eenmaal duur zijn. Dit hotel valt enigzins op op agoda omdat ie nog enigzins betaalbaar lijkt. Uiteindelijk waren we eur 246 kwijt voor 2 nachten zonder ontbijt. Voor elk wissewasje wordt er veel geld gerekend zoals 2 uur gebruik van wifi voor sgd 20 echt belachelijk! Wij ontbeten steeds bij het naastgelegen spinelli waar je nog gratis kunt internetten ook.
Restaurant tip: Spinelli ligt naast de deur en daar kun je voor een redelijke prijs ontbijten
Peter D. (Echt)paren Netherlands, 6 september 2011
Goed standaard hotel, zeer goede locatie in stad

Nette, schone kamers. Zeer goede ligging in centrum.
8,7
Het hotel bestaat uit 2 torens. Wij zaten op de 21ste verdieping van het Exselsior gebouw. Moderne en nette kamer. Niet heel ruim, maar alles aanwezig. Vriendelijk en behulpzaam personeel. In een aantal recensies het tegenovergestelde gelezen, maar niets van gemerkt. Geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Genoeg leuke en lekkere mogelijkheden op loopafstand. Bijziendwaardigheden en restaurants ook in de buurt. En een groot bus en metro station om de hoek. Absoluut een aanrader voor een paar dagen Singapore!
Sightseeing/attracties tip: De Singapore Zoo is een aanrader.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Peninsula Excelsior Hotel SingaporePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GastenkamerPeninsula Excelsior Hotel Singapore - GastenkamerPeninsula Excelsior Hotel Singapore - GastenkamerPeninsula Excelsior Hotel Singapore - GastenkamerPeninsula Excelsior Hotel Singapore - GastenkamerPeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadkamerPeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadkamerPeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadkamerPeninsula Excelsior Hotel Singapore - LobbyPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Executive LoungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - Bar/LoungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - Executive LoungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - UitzichtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UitzichtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UitzichtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UitzichtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UitzichtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UitzichtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - ZwembadPeninsula Excelsior Hotel Singapore - ZwembadPeninsula Excelsior Hotel Singapore - RestaurantPeninsula Excelsior Hotel Singapore - BalzaalPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Fitnessruimte


AS-AGWEB-3B03