Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Pensiri House

112 Moo 5,Saku ,Naiyang Beach, Thalang, Naiyang, Phuket, Thailand 83110

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 269 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,7
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (269)
Sorteer op:
Jeffry J. (Echt)paren Netherlands, 28 november 2015
Prima ligging

Ligging, prijs,
8
Ruime kamer, goede ligging vlak bij strand en supermarktje. Alleen een redelijk hard bed.
Rapporteer deze beoordeling
Lisa V. Individuele reizigers Netherlands, 15 september 2015
Prima voor een nachtje

Fijn bed (echt bed, geen matje), winkeltje ernaast die van 9 tot 9 open is, dicht bij zee.
7,3
Prima, niet bijzonder. Laagseizoen dus weinig te doen in de omgeving. Dichtbij strand, maar helaas geen lekker weer. Buiten de openingstijden konden we toch nog even gebruik maken van het winkeltje. Fijne bedden en handdoeken, koelkast op kamer. Saai uitzicht, in hotel niet veel te doen.
Rapporteer deze beoordeling
Johannes V. (Echt)paren Netherlands, 15 februari 2015
We komen zeker terug

ligging
9,3
Geweldig
Rapporteer deze beoordeling
Annelies W. (Echt)paren Belgium, 10 mei 2013
budget vriendelijk. dicht bij kust en luchthaven

proper. behulpzaam. korting eigen strand restaurant
8,3
Kort verblijf maar prima ok. Vriendelijk personeel. Eigen taxi service en eigen supermarket naast hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Govert L. (Echt)paren Netherlands, 17 februari 2013
Oké vriendelijk personeel, maar niet aan strand.

Dicht bij luchthaven en op loopafstand van strand en restaurants
7,7
Vriendelijk personeel, trip naar airport met taxi 200 bath ook vroeg in de morgen was goed geregeld. Onze kamer was schoon en prima voor een paar nachten, maar had geen balkon zoals op de foto bij agoda. Het restaurant op de foto bij agoda is bereikbaar door een gangetje van ongeveer 500 meter. Daar zijn trouwens meerdere gezellige restaurants met tafeltjes op het witte zandstrand. Het gangetje is in de nacht onverlicht en heeft geen verharding er zijn stukken met zacht bruin zand en stukken met boomwortels dus in de nacht is het oppassen geblazen. Het strand zelf is er mooi en je kan er leuke wandelingen maken je ziet ook de landende en opstijgende vliegtuigen (geen geluidsoverlast). Oja wel een grote blauwe kwal gezien op het strand.
Rapporteer deze beoordeling
Martin B. Groepen Netherlands, 17 januari 2013
Kleinschalig en gastvrij

Goede prijs en niet te ver van het starnd
8
personeel /staf is erg behulpzaam , vriendelijk en je voelt je er direkt thuis.voor thaise normen is het netjes verzorgd en schoon en alles is in orde d.w.z.:van wat je van een accomodatie in deze prijsklasse verwacht.het strand is niet al te ver weg en kun je lopend bereiken.het strand is trouwens prachtig en de zee erg schoon, veel mooier dan het drukke en bekende patong beach( wij warenin ieder geval verbaasd over het mooie strand hier en leuke omgeving) op het strand kun je in het restaurant aldaar eten met korting als je verblijft in deze accomodatie.de luchthaven van phuket is vlakbij, maar je hebt er geen last van,leuk besluit van een vakantie op phuket en/of omringende eilanden wij zouden zo weer boeken voor 1 of aantal nachten!
Restaurant tip: Alle restaurants op het strand, heerlijk eten op het strand en veel verse vis/schaaldieren!
Rapporteer deze beoordeling
Shirley L. Individuele reizigers Canada, 10 maart 2016
Nice spot close to the airport
5,7
A clean and pleasant hotel just 2 minutes from a great white-sand beach and crystal-clear ocean!
Rapporteer deze beoordeling
Ramona W. Gezinnen met jonge kinderen Austria, 24 februari 2016
All fine.
6,3
Very friendly owner. Clean. Helpful.
Rapporteer deze beoordeling
Kateryna M. Gezinnen met oudere kinderen Ukraine, 7 februari 2016
Per

perfect place to stay
10
The hotel is just great! New clean room, all needed facilities, very pleasant and helpful owner. Highly recommended
Rapporteer deze beoordeling
Gregor G. Individuele reizigers Germany, 6 februari 2016
good airport hotel not far from the beach
6,3
breakfast costs extra.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
Pensiri House PhuketPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - Hotel exterieurPensiri House Phuket - Balkon/TerrasPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - Balkon/TerrasPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - EntreePensiri House Phuket - Nabij attractiePensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - OmgevingPensiri House Phuket - Recreatie-faciliteitenPensiri House Phuket - RestaurantPensiri House Phuket - Balkon/TerrasPensiri House Phuket - OmgevingPensiri House Phuket - LobbyPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - LobbyPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - Hotel interieurPensiri House Phuket - BadkamerPensiri House Phuket - BadkamerPensiri House Phuket - Hotel interieurPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - WinkelsPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - BadkamerPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - OmgevingPensiri House Phuket - BadkamerPensiri House Phuket - RestaurantPensiri House Phuket - Restaurant


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08