Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Pensiri House

112 Moo 5,Saku ,Naiyang Beach, Thalang, Naiyang, Phuket, Thailand 83110 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Pensiri House Phuket - Gastenkamer Pensiri House Phuket - Gastenkamer Pensiri House Phuket - Gastenkamer Pensiri House Phuket - Hotel exterieur Pensiri House Phuket - Gastenkamer Pensiri House Phuket - Gastenkamer Pensiri House Phuket - Gastenkamer Pensiri House Phuket - Hotel exterieur Pensiri House Phuket - Balkon/Terras Pensiri House Phuket - Gastenkamer Pensiri House Phuket - Balkon/Terras Pensiri House Phuket - Faciliteiten Pensiri House Phuket - Gastenkamer Pensiri House Phuket - Entree Pensiri House Phuket - Nabij attractie Pensiri House Phuket - Faciliteiten
Pensiri House Phuket - Faciliteiten Pensiri House Phuket - Omgeving Pensiri House Phuket - Recreatie-faciliteiten Pensiri House Phuket - Restaurant Pensiri House Phuket - Balkon/Terras Pensiri House Phuket - Omgeving Pensiri House Phuket - Lobby Pensiri House Phuket - Gastenkamer Pensiri House Phuket - Faciliteiten Pensiri House Phuket - Lobby Pensiri House Phuket - Faciliteiten Pensiri House Phuket - Faciliteiten
Gebied: Naiyang Aantal kamers: 7
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,6
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (228)
Sorteer op:
Johannes V. (Echt)paren Netherlands, 15 februari 2015
We komen zeker terug

ligging
9,3
Geweldig
Rapporteer deze beoordeling
Annelies W. (Echt)paren Belgium, 10 mei 2013
budget vriendelijk. dicht bij kust en luchthaven

proper. behulpzaam. korting eigen strand restaurant
8,3
Kort verblijf maar prima ok. Vriendelijk personeel. Eigen taxi service en eigen supermarket naast hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Govert L. (Echt)paren Netherlands, 17 februari 2013
Oké vriendelijk personeel, maar niet aan strand.

Dicht bij luchthaven en op loopafstand van strand en restaurants
7,7
Vriendelijk personeel, trip naar airport met taxi 200 bath ook vroeg in de morgen was goed geregeld. Onze kamer was schoon en prima voor een paar nachten, maar had geen balkon zoals op de foto bij agoda. Het restaurant op de foto bij agoda is bereikbaar door een gangetje van ongeveer 500 meter. Daar zijn trouwens meerdere gezellige restaurants met tafeltjes op het witte zandstrand. Het gangetje is in de nacht onverlicht en heeft geen verharding er zijn stukken met zacht bruin zand en stukken met boomwortels dus in de nacht is het oppassen geblazen. Het strand zelf is er mooi en je kan er leuke wandelingen maken je ziet ook de landende en opstijgende vliegtuigen (geen geluidsoverlast). Oja wel een grote blauwe kwal gezien op het strand.
Rapporteer deze beoordeling
Martin B. Groepen Netherlands, 17 januari 2013
Kleinschalig en gastvrij

Goede prijs en niet te ver van het starnd
8
personeel /staf is erg behulpzaam , vriendelijk en je voelt je er direkt thuis.voor thaise normen is het netjes verzorgd en schoon en alles is in orde d.w.z.:van wat je van een accomodatie in deze prijsklasse verwacht.het strand is niet al te ver weg en kun je lopend bereiken.het strand is trouwens prachtig en de zee erg schoon, veel mooier dan het drukke en bekende patong beach( wij warenin ieder geval verbaasd over het mooie strand hier en leuke omgeving) op het strand kun je in het restaurant aldaar eten met korting als je verblijft in deze accomodatie.de luchthaven van phuket is vlakbij, maar je hebt er geen last van,leuk besluit van een vakantie op phuket en/of omringende eilanden wij zouden zo weer boeken voor 1 of aantal nachten!
Restaurant tip: Alle restaurants op het strand, heerlijk eten op het strand en veel verse vis/schaaldieren!
Rapporteer deze beoordeling
Craig H. (Echt)paren New Zealand, 3 augustus 2015
Great location,very clean and near new,staff very

clean, near new and location
9,7
room was very clean and almost new. Staff were friendly, room was serviced daily. location is very good, only one street back from the beach. Couldn't believe it was so new and clean for the price paid. highly recommended if you are on a budget
Rapporteer deze beoordeling
James M. (Echt)paren United Kingdom, 7 juli 2015
Pleasent stay

Price. Price. Price.
10
Nice cheap bed for the night. Are at the associated restaurant on the beach. Only downsides were an incredibly firm mattress and strange smell in the room.
Rapporteer deze beoordeling
Shane S. (Echt)paren Australia, 2 juni 2015
good airport stop over

clean, quiet, new
7,3
Was good for stop over. Late when we arrived and lady got out of bed to check us in. Very nice rooms in new section. 10 min walk to beach and breakfast at their restaurant. Room has no tea/coffee making facilities which for me is problem when arriving late.
Rapporteer deze beoordeling
Mee M. Groepen Malaysia, 3 mei 2015
Nice place and strategic location

Clean and comfortable
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Shelby C. Individuele reizigers Canada, 2 april 2015
Easing into Thailand

Friendly atmosphere, Location to airport, very nice rooms
9,3
As our first night in Thailand the pensiri house was the perfect place to start our adventure. The staff were incredibly friendly and accommodating ( helping us order taxis) and their English was fairly good! Would definitely recommend!
Rapporteer deze beoordeling
Anna E. Individuele reizigers Finland, 25 maart 2015
Near the beach

Location near the beach, rental scooters, local people
7
Location near the quiet beach. There was few days that beach was quite rubbish. But otherwise it was nice and quiet compare to Karon or Patong. Not so much to shop. Great nightmarket few times a week. If staying longet than just a day or two i recommend to rent a scooter and drive to Naithong or Mai khao (where is the SoiDog foundation). Nice waterfalls also nearby.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Pensiri House PhuketPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - Hotel exterieurPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - Hotel exterieurPensiri House Phuket - Balkon/TerrasPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - Balkon/TerrasPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - EntreePensiri House Phuket - Nabij attractiePensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - OmgevingPensiri House Phuket - Recreatie-faciliteitenPensiri House Phuket - RestaurantPensiri House Phuket - Balkon/TerrasPensiri House Phuket - OmgevingPensiri House Phuket - LobbyPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - LobbyPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - Hotel interieurPensiri House Phuket - BadkamerPensiri House Phuket - BadkamerPensiri House Phuket - Hotel interieurPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - WinkelsPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - GastenkamerPensiri House Phuket - BadkamerPensiri House Phuket - FaciliteitenPensiri House Phuket - OmgevingPensiri House Phuket - BadkamerPensiri House Phuket - RestaurantPensiri House Phuket - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Pensiri House, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B03