of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Phuket Graceland Resort & Spa

190 Thaweewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Tuin Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotel exterieur Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotel exterieur Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Uitzicht Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Fitnessruimte Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Faciliteiten
Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Faciliteiten Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Faciliteiten Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Faciliteiten Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer
Gebied: Patong Aantal kamers: 600
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 587 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,4
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (587)
Sorteer op:
Samantha W. (Echt)paren Netherlands, 19 december 2012
Zeer mooi hotel

Mooie lobby, uitgebreid ontbijt, goede ligging.
8,7
Voor de 2e keer in dit hotel, vorig jaar wat langer. Kamers zijn ruim, schoon en netjes. Ontbijt buffet is zeer goed, groot en uitgebreid. Personeel achter balie spreekt wel heel slecht engels en is niet altijd even vriendelijk ( lag niet aan ons ) ;) Lobby is groot en mooi ingericht met aquarium met haaien en leuke kerstversiering. Prijs van het hotel vind ik persoonlijk iets te hoog, maar zeker aan te raden om via agoda of dergelijke te boeken, dit is goedkoper. Dichtbij het strand, 1 minuut lopen, en nette kamers.
Restaurant tip: Voor heerlijk eten moet je echt bij "kitchen" zijn aan het eind van de Bangla Road, niet aan de kant van het strand dus, en bij "austrian" zit 100 meter verder bij Kitchen.
Willem V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 6 januari 2012
Nachtmerrie

Dit hotel heeft geen voordelen
3
Receptie Het personeel is buitengewoon onvriendelijk. Een onterechte rekening bij het uitccecken wilde ik niet betalen. Het eerste antwoord was met een glimlach: dan bellen we toch gewoon de politie en kunt u nog wat langer verblijven op Phuket. Dat is een regelrechte bedreiging. Zwembad en hotel Het hotel is verouderd en hard aan renovatie toe. Een aantal voorzieningen werken niet meer en worden ook niet gemaakt. De zeepaardjes zijn afgebladderd en sommige werken niet meer. De kamers zijn zeer gehorig. Beveiliging De beveiliging is een farce. Het ontbijt Het restaurant is smerig, de tafels zijn vettig en het eten is koud en hooguit lauw te noemen. Het strand Elke dag zijn tientallen toeristen slachtoffer van de maffiapraktijken. Bij terugkomst van het jetskieen komt het met regelmaat voor, dat toeristen minimaal EUR 250 moeten bijbetalen. Overall Gedateerd, crimineel en geen waar voor je geld. Mijn oprechte advies is: ga hier niet heen !
Usa V. (Echt)paren Netherlands, 30 mei 2009
prima hotel

ligt vlak bij world trade en andere bezienswaardigheden
9,7
Al direct bij onze aankomst was duidelijk, dat hier enthosiaste mensen aan het werk waren, we waren te vroeg voor de kamer en konden in de sportbar een drankje nemen. hier was het personeel ook al zo vriendelijk na een uurtje waren de kamers klaar en deze waren perfect, de prijs kwaliteit verhouding voor dit hotel is uitstekend. de volgende morgen was het ontbijtbuffet van klasse er was meer dan voldoende keus en er was zelfs keuze uit 3 soorten kaas. de koffie was te drinken en dat is niet in elk hotel het geval al met al een hotel waar we zeker zullen terugkomen wij kunnen dit hotel zonder overdrijving aan elke nederlandse gast aanbevelen.
Sightseeing/attracties tip: vlak bij is een toren met bovenop een restaurant/bar zeker de moeite waard om te bezoeken en te genieten van het uitzicht
Hasan I. (Echt)paren Pakistan, 18 maart 2015
ideal visit

Breakfast, quiet area along with nearby to bangla area, great service.
9,3
I went there for the very first time, on recommendation of my parents who visited in 2010. It was my honeymoon visit, which turned out to be spectacular!!. We got an upgrade on our room, which was fabulous and luxurious. There is also a halal restaurant on the premises. Will definitely advise family & friends to make their visit there. In addition, use Agoda booking, for great rates.
John P. (Echt)paren Singapore, 16 maart 2015
amazing resort

the swimming pools, huge rooms and fantastic service
8
Fantastic overall though i was told off by another guest for using the jacuzzi outside his unit on the first floor of sunrise wing. Is that not permitted?
Penny P. (Echt)paren Australia, 1 maart 2015
Great location but overpriced

Location, sunset in the pool, staff
5,7
Penny P. (Echt)paren Australia, 28 februari 2015
terrible boring breakfast for 5 star hotel

location, things to do
6,3
Location is fantastic. Across from the beach and the main pool is very nice. Can enjoy the sunset from both main and sunset pool. Be careful of steps in pool though as its a big last step on the side steps. Sunset pool looked cleaner and clearer too. Bar is nice but as usual we saw someone throw up in the pool. For a 5 star hotel so very bitterly disappointed with the breakfast. Standard western breakfast, only 1 or two Thai dishes. I was expecting much more considering the cost of staying here. We had the deluxe pool view. Advised by reception rooms were renovated. Loved the rain shower and big tub. Only negative was that the rain shower was not installed property. The head was being held up by the pipe and not secured properly into the roof. Again expect more from 5 star. Beds were ment to be queen and one single but it seemed more like one double and a single. Very disappointed with that as well. Where we were located (older building wing) we had a nice view of the pool (even though covered a bit by trees) and could see the beach too. In all great location and facilities but I would not rate this as five star resort. Maybe 4 at best. The only reason to return for us would be the location. And ONLY if the prices come down. Way too expensive for a room with boring breakfast and a double bed.
Ping H. Gezinnen met jonge kinderen China, 25 februari 2015
Not very satisfied

location, pool, breakfast
7,7
service not up to a 5 star standard. we were going to catch a flight at late night on our last day in Phuket, so extended our stay for another day- actually we wee not going to stay overnight in the room but would check out before 12 am. However the front staff insisted to charge us additional 1000 b for it due to we have four adults,despite the fact we were having two rooms for two nights already and this one extra half day was just for rest before the flight. Not feeling comfortable being treated this way, since it showed no trust for client. In the end we paid the extra but could not have positive view towards the stay and also not a happy ending in Phuket.
Lijun Y. Gezinnen met jonge kinderen China, 22 februari 2015
good trip

food, location, swimming pool
10
Angelo C. (Echt)paren Denmark, 15 februari 2015
Can be much better .

Location
6,7
Was ok...

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Phuket Graceland Resort & Spa PhuketPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - TuinPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - UitzichtPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FitnessruimtePhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FaciliteitenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FaciliteitenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FaciliteitenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FaciliteitenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Phuket Graceland Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3B05