Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Phuket Graceland Resort & Spa

190 Thaweewong Road, Patong, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Tuin Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotel exterieur Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotel exterieur Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Uitzicht Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Fitnessruimte Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Faciliteiten
Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Faciliteiten Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Faciliteiten Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zwembad Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Faciliteiten Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gastenkamer
Gebied: Patong Aantal kamers: 600
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,4
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (752)
Sorteer op:
Samantha W. (Echt)paren Netherlands, 19 december 2012
Zeer mooi hotel

Mooie lobby, uitgebreid ontbijt, goede ligging.
8,7
Voor de 2e keer in dit hotel, vorig jaar wat langer. Kamers zijn ruim, schoon en netjes. Ontbijt buffet is zeer goed, groot en uitgebreid. Personeel achter balie spreekt wel heel slecht engels en is niet altijd even vriendelijk ( lag niet aan ons ) ;) Lobby is groot en mooi ingericht met aquarium met haaien en leuke kerstversiering. Prijs van het hotel vind ik persoonlijk iets te hoog, maar zeker aan te raden om via agoda of dergelijke te boeken, dit is goedkoper. Dichtbij het strand, 1 minuut lopen, en nette kamers.
Restaurant tip: Voor heerlijk eten moet je echt bij "kitchen" zijn aan het eind van de Bangla Road, niet aan de kant van het strand dus, en bij "austrian" zit 100 meter verder bij Kitchen.
Rapporteer deze beoordeling
Willem V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 6 januari 2012
Nachtmerrie

Dit hotel heeft geen voordelen
3
Receptie Het personeel is buitengewoon onvriendelijk. Een onterechte rekening bij het uitccecken wilde ik niet betalen. Het eerste antwoord was met een glimlach: dan bellen we toch gewoon de politie en kunt u nog wat langer verblijven op Phuket. Dat is een regelrechte bedreiging. Zwembad en hotel Het hotel is verouderd en hard aan renovatie toe. Een aantal voorzieningen werken niet meer en worden ook niet gemaakt. De zeepaardjes zijn afgebladderd en sommige werken niet meer. De kamers zijn zeer gehorig. Beveiliging De beveiliging is een farce. Het ontbijt Het restaurant is smerig, de tafels zijn vettig en het eten is koud en hooguit lauw te noemen. Het strand Elke dag zijn tientallen toeristen slachtoffer van de maffiapraktijken. Bij terugkomst van het jetskieen komt het met regelmaat voor, dat toeristen minimaal EUR 250 moeten bijbetalen. Overall Gedateerd, crimineel en geen waar voor je geld. Mijn oprechte advies is: ga hier niet heen !
Rapporteer deze beoordeling
Usa V. (Echt)paren Netherlands, 30 mei 2009
prima hotel

ligt vlak bij world trade en andere bezienswaardigheden
9,7
Al direct bij onze aankomst was duidelijk, dat hier enthosiaste mensen aan het werk waren, we waren te vroeg voor de kamer en konden in de sportbar een drankje nemen. hier was het personeel ook al zo vriendelijk na een uurtje waren de kamers klaar en deze waren perfect, de prijs kwaliteit verhouding voor dit hotel is uitstekend. de volgende morgen was het ontbijtbuffet van klasse er was meer dan voldoende keus en er was zelfs keuze uit 3 soorten kaas. de koffie was te drinken en dat is niet in elk hotel het geval al met al een hotel waar we zeker zullen terugkomen wij kunnen dit hotel zonder overdrijving aan elke nederlandse gast aanbevelen.
Sightseeing/attracties tip: vlak bij is een toren met bovenop een restaurant/bar zeker de moeite waard om te bezoeken en te genieten van het uitzicht
Rapporteer deze beoordeling
Anoop K. Individuele reizigers India, 28 augustus 2015
It was nice

Swimming pool gym and restaurant
8,7
It was nice and great the staffs r nice for family its nice I enjoyed my trip
Rapporteer deze beoordeling
Chi P. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 28 augustus 2015
Nice environment

Nice view nice pool nice environment
8
Rapporteer deze beoordeling
Ehab A. Individuele reizigers Jordan, 25 augustus 2015
Average Hotel

pool location food
8
Rapporteer deze beoordeling
Geoffrey R. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 24 augustus 2015
Our stay

The pools,location,staff
9,7
It was very enjoyable and relaxing except the security man with the whistle out side our windows all night was annoying but over all we would recommend your resort to friends and family
Rapporteer deze beoordeling
Shun Y. Groepen China, 23 augustus 2015
Thanks

food , location , friendly
8,3
Thanks all the staff help me celebrate my friends birthday , we have a wonderful trip in here ...
Rapporteer deze beoordeling
Anjelika E. (Echt)paren Italy, 23 augustus 2015
Loved the place, amazing value for money

Prime Beach location , very nice hotel , awsome swimming pools
9,7
Would recommend the hotel to my friends for sure, would definitely stay there again if I travel to Phuket, I would strongly recommend to book delux pool view room with pool access
Rapporteer deze beoordeling
Samuel C. Individuele reizigers United Kingdom, 20 augustus 2015
Sams review

Pool bar, Belgian beer bar and the room
10
great
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Phuket Graceland Resort & Spa PhuketPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - TuinPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - UitzichtPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FitnessruimtePhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FaciliteitenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FaciliteitenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FaciliteitenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZwembadPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - FaciliteitenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - GastenkamerPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Plattegronden

Beoordelingen door klanten - Phuket Graceland Resort & Spa, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B03